IFA 2020: Vrhunski prenosivi prečišćivač vazduha PuriCare

Predstavljanjem prenosivog prečišćivača vazduha PuriCare Wearable na ovogodišnjem IFA sajmu, kompanija LG Electronics (LG) daje potpuno novo značenje čistom vazduhu.

Kao globalni lider u tehnološkim rešenjima koja doprinose kvalitetu vazduha, kompanija LG već duže vreme važi za sinonim zdravijeg i čistijeg života, a ta reputacija je doprinela proizvodnji potpuno nove kategorije prečišćivača vazduha koji se mogu nositi na licu, što omogućava viši nivo prenosive zaštite.

LG PuriCare Wearable, prenosivi prečišćivač vazduha, biće dostupan u nekoliko zemalja početkom četvrtog kvartala.

LG PuriCare Wearable, rešava problem manjka količine i kvaliteta drugih vrsta facijalne zaštite.
Uređaj koristi dva H13 HEPA filtera, slične onima koji se već koriste u drugim prečišćivačima vazduha kompanije LG.

Koristeći najnovija dostignuća u tehnologiji prečišćavanja vazduha, uz pomoć zamenjivih filtera visokog kvaliteta, prenosivi PuriCare Wearable pruža korisnicima čist vazduh, bilo da ga koriste u zatvorenim sredinama ili napolju.

Sa dvostrukim ventilatorima na tri brzine i pantentiranim respiratornim senzorom, prenosivi prečišćivač vazduha kompanije LG omogućava udisanje čistog, filtriranog vazduha, dok respiratorni senzor detektuje dužinu i učestalost svakog udisaja da bi prilagodio obrtaje ventilatora.

Oni se automatski ubrzavaju, radi lakšeg udisanja, i usporavaju prilikom izdisanja, smanjujući otpor, kako bi disanje bilo maksimalno olakšano.

Ergonomski dizajniran na osnovu opsežne analize različitih facijalnih oblika, LG PuriCare Wearable lako prijanja na lice korisnika što umanjuje gubitak protoka vazduha oko nosa i brade, a uz to je i veoma udoban, tako da ga možete nositi satima.

Efikasna i lagana baterija od 820mAh nudi do osam sati korišćenja u slabom i dva sata u pojačanom režimu rada.

Pored toga, ovaj inovativni proizvod kompanije LG dolazi u paketu sa futrolom koja olakšava održavanje higijene proizvoda kada ga ne koristite.

Unutrašnjost ove jedinstvene futrole, osim što napaja uređaj, koristi UV-LED lampice koje eliminišu štetne mikrobe, a preko mobilne aplikacije LG ThinQ, korisnici mogu da dobiju obaveštenje kada je neophodno promeniti filtere radi što kvalitetnije upotrebe.

„LG PuriCare™ Wearable, prenosivi prečišćivač vazduha je uzbudljiv dodatak sve većem broju proizvoda osmišljenih da pruže svrsishodne higijenske i zdravstvene prednosti“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „U trenutku kada potrošači traže nove načine kako da život učine sigurnijim i bezbrižnijim, važno je da smo u mogućnosti da ponudimo rešenja koja tome značajno doprinose“.

Na IFA sajmu 2020, kompanija LG će prezentovati virtualnu izložbu tokom čitavog septembra, sa najnovijim inovacijama, uključujući LG PuriCare Wearable prenosivi prečišćivač vazduha.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde