Huawei GT2 sat za nežniji pol

Portfolio Huawei pametnih satova ove jeseni obogaćen je još jednim članom. Predstavljamo vam Huawei Watch GT2, prvi ženski pametni sat kompanije Huawei.

Dizajn odiše prefinjenim stilom, dok ga dimenzije brojčanika od 42mm i debljina od samo 9,4mm čine još praktičnijim i privlačnijim na oko, budući da nije ni previše velik, a ni mali.

Površina brojčanika pokrivena je 3D staklom i uokvirena tankim, metalnim okvirom. Narukvica je metalna, kao i okvir, a praćenje svetskih trendova ogleda se u boji koja je osvojila srca mnogih dama ove godine. U pitanju je rose gold nijansa, koja predstavlja spoj nežne roze i zlatne boje.

Naravno, kao i na muškim modelima sata, narukvica se može zameniti, veoma jednostavno, za neku koja vam više leži.
Takođe, sat možete dodatno personalizovati uz mogućnost menjanja pozadina.

Uz one integrisane u sam sat, nakon povezivanja sa Huawei Health aplikacijom, možete pronaći veliki broj predloženih pozadna ili se odlučiti da potpuno personalizujete sat tako što ćete na pozadinu staviti neku od fotografija iz vaše galerije mobilnog telefona.

Huawei Watch GT2 nudi jednak broj fitnes opcija kao i muški model.

Dakle, na ženskom modelu sata dostupno je 15 opcija za sportove na otvorenom i zatvorenom.

Takođe, zahvaljujući Kirin A1 čipsetu koji ga pokreće, pomoću Bluetooth konekcije možete ga povezati sa Huawei FreeBuds 3 ili nekim drugim bežičnim slušalicama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde