Razer Edge 5G vam omogućava da igrate igrice bilo gde

Razer podiže igranje igrica preko ručnih konzola na novi nivo predstavljanjem uređaja Razer Edge 5G. U ovoj gejmerskoj lifestyle kompaniji ne zadovoljavaju se samo izbacivanjem kontrolera za mobilne telefone koji su na nivou gejming konzola, oni sada imaju i konkurenta za Steam Deck.

Pritom, ručna gejming konzola Razer Edge 5G nije obična ručna konzola jer, kao što se vidi iz samog imena, ona ima podršku za 5G. To znači da možete bilo gde da igrate igrice koje zahtevaju internet konekciju. Ne treba vam hotspot ili WiFi.

Premda je Razer Edge suštinski Android uređaj, on nije ograničen na nativne Android igrice. Zahvaljujući unapred instaliranim platformama kao što je Epic Games, cloud striming servisima kao što su Xbox Cloud Gaming i NVIDIA GeForce Now, on nudi igrice koje nisu ograničene samo na Android platformu.

Uređaj takođe podržava i opcije za igranje na daljinu, nudeći pun pristup PC bibliotekama kao što su Steam Link, Moonlight, Parsec i Xbox. U pitanju je zaista ručni gejming uređaj koji može da zameni sve ostale.

Iako je očigledno napravljen kao rival Steam Decku, Razer Edge 5G nije jednodelni ručni uređaj. Razer Edge se sastoji od dve komponente: ekrana osetljivog na dodir i Razer Kishi V2 Pro kontrolera.

Specifikacije uključuju FHD+ AMOLED ekran na dodir od 6,8 inča i 144 Hz, Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 gejming platformu, 8 GB LPDDR5 RAM-a, 128 GB memorije, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, mmWave Verizon 5G povezivanje, bateriju kapaciteta 5.000 mAh, dvosmerne zvučnike sa Verizon Adaptive Sound funkcijom, dva digitalna mikrofona i operativni sistem Android 12.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde