CES 2023: Jabra bubice koje poboljšavaju sluh su savršene

Ove bubice koje poboljšavaju sluh su dizajnirane do unaprede razumljivost govora. Kada pričate s nekim, Enhance Plus bubice koriste poseban mikroprocesor koji smanjuje pozadinsku buku i pojačava vokalilzaciju govornika.

Bilo da imate blaže oštećenje sluha ili često mrmljate, Jabra Enhance Plus bubice će vam biti od velike pomoći. Gorepomenuti čip u ovim bubicama radi u kombinaciji sa direkcionalnim beamforming mikrofonima, koji nude najbolje moguće poboljšanje sluha.

Tu su i napredni algoritmi za smanjenje buke koji umanjuju sve neželjene zvukove koji remete vaš doživljaj slušanja. Jabra se takođe hvali da su Enhance Plus bubice ultrakompaktne i maksimalno udobne, tako da prolaznici neće ni primetiti da imate medicinske bubice u ušima koje poboljšavaju sluh.

Sa Enhance Plus bubicama možete i da slušate muziku. Štaviše, Jabra ih zove „3-u-1 bubice“ zato što poboljšavaju sluh i omogućavaju slušanje muzike i obavljanje poziva. Jabra Enhance Plus bubice mogu da rade do 12 sati sa jednim punjenjem, a sa kutijom za punjenje ta brojka se penje na 35 sati.

Jabra Enhance Plus bubice nude nekoliko režima rada u zavisnosti od vaših trenutnih potreba:

adaptivni režim – automatski se prilagođava okruženju i konverzacijama oko vas

fokus režim – koristi direkcione beamforming mikrofone kako bi se fokuirao na zvukove oko vas (npr. razgovori jedan na jedan)

surround režim – omogućava vam da čujete više zvukova iz okruženja

Zapamtite da je GN Grupa, matična kompanija brenda Jabra, jedan od najvećih proizvođača slušnih pomagala. Zato je prirodno da Jabra izbaci proizvod koji kombinuje poboljšanje sluha i zvučno-tehničke sposobnosti.

Trenutno se prodaju po ceni od 799$, što možda deluje preskupo, ali imajte u vidu da je prosečna cena slušnih pomagala između 2.000$ i 7.000$. Nada ostaje da bi ovakva „maskirana slušna pomagala“ mogla vremenom postati jeftinija.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde