Uspravni gramofon VS-01

Ako uživate u slušanju gramofonskih ploča, možda će vas zainteresovati novi gramofon po imenu VS-01 koji je lansiran na Kickstarteru. Ovo je uspravni gramofon sa Ortofon MM OM 5E iglom i Bluetooth povezivanjem, podesivim pritiskom igle, ručicom od ugljeničnih vlakana i podrškom za brzine od 33,3 i 45 opm.

Prvi uspravni gramofon sa kvalitetom zvuka redovnog gramofona donosi spoj stilizovanog izgleda i lepote klasične muzike. VS-01 integriše nordijski modernizam i klasični osećaj, koristi dansku glavu igle, odaje počast zlatnom dobu vinila i stvara gramofon osvežavajućeg izgleda sa profesionalnim kvalitetom zvuka.

Pod pretpostavkom da će VS-01 uspešno dostići cilj prikupljanja sredstava u crowdfunding kampanji i da će proizvodnja teći glatko, isporuke širom sveta se očekuju negde u martu 2023. godine.

Osovina za držanje ploče i sistema za prenos postavljena je uspravno kako bi se smanjila površina na koju pada prašina pa je onda igla stabilna i ne klizi tokom reprodukcije. Ploča se vrti polako, što vam olakšava da se udubite u muziku.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde