TEST: Nissan Qashqai (Beograd – Berlin – Beograd)

Najprodavaniji terenac je dobio ozbiljno dobar motor!

[vc_btn title=”Udobna sedišta, odličan motor, ozvučenje” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Navigacija je katastrofa, plitak gepek, nema 3,5 mm izlaz ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Nissanov terenac srednje veličine, sa novim benzinskim motorom od 1.3 l smo imali priliku da probamo na relaciji Beograd-Berlin-Beograd – sasvim dovoljno kilometara da testiramo motor u svakakvim situacijama.

Na destinaciju su pošla dva putnika, sa dosta prateće opreme, puno entuzijazma, i željom da Evropi prikažu zreo proizvod saradnje najvećeg francuskog proizvođača automobila (Renault), i najpriznatijeg nemačkog proizvođača automobila (Mercedes).

U Srbiji su se znanjem i iskustvom borili sa izazovima auto puta, i savladali izazov sa najboljom ocenom. Mađarska je pojačala prisustvo teretnih vozila u desnoj traci, i dala ponekog jačeg kandidata u levoj, ali Nissan nije posustajao ni za pedalj pred uočenim preprekama.

Slovačka je brzo savladana, jer je ponudila tek nekoliko desetina kilometara auto puta, u vreme slabog saobraćaja.
Češka je unela intenzivne septembarske radove na putu i tesniju vožnju na preostalom delu puta.

Qashqai se uspešno provlačio kroz preostali prostor između znakova na putu i sporijih vozila.

1
2
3
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-nissan-qashqai-beograd-berlin-beogradNissan Qashqai s jačom varijantom novog benzinskog motora udara šamar konkurenciji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde