IFA 2019: Red Magic 3S – Vrhunsko hlađenje, vrhunske gejming sposobnosti

Inspirisan premijum gejming kompjuterima, sistem za hlađenje na modelu Red Magic 3S ima integrisan unutrašnji kuler, grejnu cev napunjenu tečnošću i višeslojni grafit za poboljšan protok vazduha i odlično rasipanje toplote. Rezultat svega ovoga? Prijatno gejming iskustvo, konstantne brzine kadrova i zadivljujuća grafika.

Novina na modelu Red Magic 3S je Qualcom Snapdragon 855 PLUS sa Adreno 640 grafičkom karticom koji donosi jače performanse procesora i poboljšanu brzinu grafičkog renderovanja za 15 posto.

U kombinaciji sa do 12 GB RAM-a i 256 GB superbrze UFS 3.0 memorije, Red Magic 3S sa lakoćom pokreće i najzahtevnije igre, a impresivna baterija sa kapacitetom od 5.000 mAh i brzim punjenjem do 27 W garantuje da ćete moći da igrate igre bez prekidanja.

Za ultrapremijum gejming iskustvo i zabavu, ultraširoki FHD+ HDR AMOLED ekran dijagonale 6,65 inča donosi brzinu osvežavanja slike od 90 Hz a samim tim i zadivljujuću, besprekornu sliku. Što se tiče zvuka, dva frontalno orijentisana stereo zvučnika, DTS:X i tehnologija 3D zvuka stvaraju bioskopsku atmosferu, sa ili bez slušalica.

Pored neverovatnih specifikacija, Red Magic 3S donosi unapređeno gejming iskustvo uz pomoć inovativnih funkcija koje su osmišljene za gejmere.

Preko fizičkog dugmeta možete da aktivirate Game Space 2.1 koji će vam omogućiti da organizujete i brzo pokrećete igrice, namestite igračka podešavanja i brzinu kulera, pratite temperaturu i parametre opterećenja procesora i blokirate notifikacije za igranje bez neželjenih prekidanja.

Dugmići na uglovima telefona koji su osetljivi na dodir predstavljaju dodatne hardverske dugmiće tako da vam ne treba dodatak u vidu gejmpeda.
Korisnici mogu da konfigurišu i podese ove dugmiće onako kako njima odgovara.

Korisnici takođe mogu i da personalizuju RGB osvetljenje sa nekoliko efekata i preko 16,8 miliona boja preko editora svetlosnih efekata.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde