IFA 2019: Red Magic 3S – Vrhunsko hlađenje, vrhunske gejming sposobnosti

Inspirisan premijum gejming kompjuterima, sistem za hlađenje na modelu Red Magic 3S ima integrisan unutrašnji kuler, grejnu cev napunjenu tečnošću i višeslojni grafit za poboljšan protok vazduha i odlično rasipanje toplote. Rezultat svega ovoga? Prijatno gejming iskustvo, konstantne brzine kadrova i zadivljujuća grafika.

Novina na modelu Red Magic 3S je Qualcom Snapdragon 855 PLUS sa Adreno 640 grafičkom karticom koji donosi jače performanse procesora i poboljšanu brzinu grafičkog renderovanja za 15 posto.

U kombinaciji sa do 12 GB RAM-a i 256 GB superbrze UFS 3.0 memorije, Red Magic 3S sa lakoćom pokreće i najzahtevnije igre, a impresivna baterija sa kapacitetom od 5.000 mAh i brzim punjenjem do 27 W garantuje da ćete moći da igrate igre bez prekidanja.

Za ultrapremijum gejming iskustvo i zabavu, ultraširoki FHD+ HDR AMOLED ekran dijagonale 6,65 inča donosi brzinu osvežavanja slike od 90 Hz a samim tim i zadivljujuću, besprekornu sliku. Što se tiče zvuka, dva frontalno orijentisana stereo zvučnika, DTS:X i tehnologija 3D zvuka stvaraju bioskopsku atmosferu, sa ili bez slušalica.

Pored neverovatnih specifikacija, Red Magic 3S donosi unapređeno gejming iskustvo uz pomoć inovativnih funkcija koje su osmišljene za gejmere.

Preko fizičkog dugmeta možete da aktivirate Game Space 2.1 koji će vam omogućiti da organizujete i brzo pokrećete igrice, namestite igračka podešavanja i brzinu kulera, pratite temperaturu i parametre opterećenja procesora i blokirate notifikacije za igranje bez neželjenih prekidanja.

Dugmići na uglovima telefona koji su osetljivi na dodir predstavljaju dodatne hardverske dugmiće tako da vam ne treba dodatak u vidu gejmpeda.
Korisnici mogu da konfigurišu i podese ove dugmiće onako kako njima odgovara.

Korisnici takođe mogu i da personalizuju RGB osvetljenje sa nekoliko efekata i preko 16,8 miliona boja preko editora svetlosnih efekata.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Svi uspesi HONOR-a u 2021. godini!

Globalni tehnološki brend HONOR, proslavio je uspešan završetak...

nubia Red Magic 5G sa ekranom od 144...

U trenutku kada mnogi telefoni usvajaju brzinu osvežavanja...

OnePlus 6T je sve što ste želeli od...

Najznačajnije promene koje donosi model OnePlus 6T nalaze...

Razlozi da odaberete Urikar AT1 masažni pištolj

Masažni pištolji, poznati i kao perkusioni pištolji ili...

Sat koji vas nikada neće izneveriti

Honor GS Pro pametni sat izrađen je da...

TEST: Jabra Elite 45h – Odlične slušalice po...

Ovih dana sve manje viđamo novih Bluetooth slušalica...

Eksterna baterija kompanije Black Shark je futuristički uređaj...

U svetu gde eksterne baterije postaju sve tanje,...

Samsung predstavio pet novih, mocnih Galaxy uredjaja

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd danas je organizovala...

Najbolji TECH LIFESTYLE saveznici za zdrav život

U protekloj godini smo više nego ikada spoznali...

CES 2020: HP Elite Dragonfly G2 je prvi...

HP Elite Dragonfly je bio iznenađujuće odličan laptop...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Inspirisan premijum gejming kompjuterima, sistem za hlađenje na modelu Red Magic 3S ima integrisan unutrašnji kuler, grejnu cev napunjenu tečnošću i višeslojni grafit za poboljšan protok vazduha i odlično rasipanje toplote. Rezultat svega ovoga? Prijatno gejming iskustvo, konstantne brzine kadrova i zadivljujuća grafika. Novina na modelu Red Magic 3S je Qualcom Snapdragon 855 PLUS sa Adreno 640 grafičkom karticom koji donosi jače performanse procesora i poboljšanu brzinu grafičkog renderovanja za 15 posto. U kombinaciji sa do 12 GB RAM-a i 256 GB superbrze UFS 3.0 memorije, Red Magic 3S sa lakoćom pokreće i najzahtevnije igre, a impresivna baterija sa kapacitetom od 5.000 mAh i brzim punjenjem do 27 W garantuje da ćete moći da igrate igre bez prekidanja. Za ultrapremijum gejming iskustvo i zabavu, ultraširoki FHD+ HDR AMOLED ekran dijagonale 6,65 inča donosi brzinu osvežavanja slike od 90 Hz a samim tim i zadivljujuću, besprekornu sliku. Što se tiče zvuka, dva frontalno orijentisana stereo zvučnika, DTS:X i tehnologija 3D zvuka stvaraju bioskopsku atmosferu, sa ili bez slušalica. Pored neverovatnih specifikacija, Red Magic 3S donosi unapređeno gejming iskustvo uz pomoć inovativnih funkcija koje su osmišljene za gejmere. Preko fizičkog dugmeta možete da aktivirate Game Space 2.1 koji će vam omogućiti da organizujete i brzo pokrećete igrice, namestite igračka podešavanja i brzinu kulera, pratite temperaturu i parametre opterećenja procesora i blokirate notifikacije za igranje bez neželjenih prekidanja. Dugmići na uglovima telefona koji su osetljivi na dodir predstavljaju dodatne hardverske dugmiće tako da vam ne treba dodatak u vidu gejmpeda. Korisnici mogu da konfigurišu i podese ove dugmiće onako kako njima odgovara. Korisnici takođe mogu i da personalizuju RGB osvetljenje sa nekoliko efekata i preko 16,8 miliona boja preko editora svetlosnih efekata.