SALOMON PREDSTAVLJA NAJBOLJE OD OPREME ZA SKI STAZU ZA SEZONU 2020

Ženske S/Race i S/Max skije donose lagan dizajn i trkačku preciznost

Skijaški proizvodi kompanije Solomon stvoreni su u trkačkoj laboratoriji ove kompanije i imaju tehnološke prednosti koje su dizajnirane da pomognu kako najboljim svetskim skijašima tako i onima koji jednostavno vole osećaj brzine pri savršenom zaokretu na lepo uređenoj stazi skijališta.
Ovde se ne radi o tehnologiji zarad tehnologije; radi se o pružanju uzbuđenja koje svi žele da osete.

Kolekcija proizvoda za jesen/zimu 2020. godine donosi nova tehnološka poboljšanja na raznim proizvodima koje koristimo na stazi, uključujući unapređenu Edge Amplifier tehnologiju za bolji transfer energije i držanje na kantnama kod S/Race skija.

S/Pro HV pancerice nude nikad bolju personalizaciju sa SensiFit i Custom Shell HD tehnologijama.
Linija proizvoda za 2020. godinu takođe daje ženama ubrzanje u vidu moćnih, a laganih S/Max Blast ženskih skija, koje su osvežene i dozom luksuznog dizajna.

PROIZVODI:

S/Race skije su napravljene za skijaše koji žele premijum skije i ploče ispod vezova. Ovo je adrenalinska mašina koja je konstruisana za lako ubrzavanje i dodatnu okretnost. Redizajnirani Edge Amplifier donosi unapređeno držanje na kantnama i omogućava vam da doživite lakoću zavijanja koju niste osetili nikada pre.

Sa ovim skijama možete da letite zahtevnim slalom stazama ili da se spuštate cik-cak svojom omiljenom uređenom stazom. S/Race skije takođe imaju dodatnu savitljivost i reaktivnost u zavojima. Struktura ovih skija – drveno jezgro, trkačka osnova, dva sloja titanijuma i puna sendvič konstrukcija bočnog zida – garantuje moćne a opet agilne performanse.

S/Max Blast ženske skije nude trkačku preciznost i laganu masu, garantujući izvrsnost pri svakom zaokretu.

Dizajn ženskih S/Max Blast skija je nastao analiziranjem i razumevanjem potreba koje imaju skijašice, stvarajući savršeni balans između male mase i oštrine. Novi kalup i sendvič konstrukcija sa duplim jezgrom omogućavaju ovim skijama da postignu manju težinu bez pravljenja kompromisa po pitanju performansi.

Ove skije seku tvrdi sneg, tako da možete samouvereno da napadnete svaku padinu.
Ove skije takođe koriste i Edge Amplifier tehnologiju kompanije Salomon pa možete da budete još precizniji uz manje napora i možete da ostanete napolju ceo dan.

S/Pro HV pancerice donose legendarnu Salomon S/Pro udobnost ljudima sa širim stopalima. Razvijene su na osnovu performansi i udobnosti koje nudi naširoko omiljeni model S/Pro i adaptirane su da pristaju različitoj morfologiji zahvaljujući širini od 102 mm u najširem delu.

Šira konstrukcija školjke nudi više prostora, ali ne remeti visoke performanse i reaktivnost pancerice. Lako se obuva zahvaljujući Duel SensiFit sistemu, a neprimetni uložak garantuje vrhunsku udobnost.

Gornji deo, školjka i uložak se mogu personalizovati zahvaljujući Custom Shell HD tehnologiji i Coreframe 360° konstrukciji kako bi pancerica najbolje moguće stajala na vašoj nozi. Coreframe 360° u kombinaciji sa Sense Amplifier i Sense kaišem pruža intenzivnu brzinu i fleksibilnost za preciznost pri svakom zaokretu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde