Plufl pseći krevet za ljude

Ovaj krevet za ljubimce veličine za ljude je odlično mesto za čitanje, dremku i skrivanje od anksioznosti.

Jeste li ikada pogledali svog mačka ili psa kako se bezbrižno odmara u svom pahuljastom krevetu i pomislili: „Želim da se i ja uvučem tamo?“

Sanjajte čvrsto

Baza Plufl kreveta je napravljena od memorijske pene. Iako izgleda relativno tanko, mnogo je udobnija nego što možete da zamislite. Nećete osećati tvrd pod koji hoće da vas dosegne kroz njega. Pena je CertiPUR, što znači da je napravljena bez hemikalija poput formaldehida, olova ili retardanasa za vatru. Navlaka je od pliša od poliestera koja se oseća kao najmekša mačja dlaka i relativno je hladna. Takođe je sertifikovana prema Oeko-Tex standardu, što znači da je nezavisno verifikovano da je bez štetnih supstanci. Sa jedne strane navlake nalazi se džep za telefon ili knjigu.

Plufl dolazi u veoma velikoj kutiji, ali je prilično lagan. Nakon što ga raspakujete, trebate pustiti da se baza odmori neko vreme pre nego što sklopite celu konstrukciju. Slično kao i običan dušek od sunđera, potrebno mu je vreme da se proširi i vrati u svoj oblik nakon što je spakovan i poslat.

Kada je spreman, dve jastučnice treba provući kroz tunele na navlaci. Jastučnice mu daju odgovarajuću dubinu, a dovoljno su udobne da podrže vašu glavu, bez dodavanja posebnog jastuka. Izuzetno je lako leći u njega, ali ne tako lako ustati i nasloniti se.

Cena udobnosti

Da bi u njega mogla stati odrasla osoba, Plufl mora biti velik. Dugačak je malo više od 172 cm, a širok 84 cm. Na oba kraja ima ručke za lakše premeštanje, a u kutiji se nalazi čičak traka kojom ga možete preklopiti na pola i pričvrstiti ručke zajedno. Ovo pomaže ako želite da ga izvučete iz sredine dnevnog boravka, ali uvek će biti veoma veliki komad nameštaja. Proizvod je ručno šiven, a ne serijski proizveden, za razliku od nekih kopija. Potrebno je puno vremena i rada da se napravi svaki Plufl.

Ovaj proizvod nije nužnost, ali je luksuz u kome ćete vrlo uživati. Ako imate novca i volite da se bezglavo opuštate, verovatno ćete zavoleti Plufl. Ponekad jednostavno želite da se osećate udobno i ušuškano, a to je savršeno za trenutke kada nemate svog omiljenog čoveka pored sebe da vas mazi, češe i drži.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Jeste li ikada pogledali svog mačka ili psa kako se bezbrižno odmara u svom pahuljastom krevetu i pomislili: „Želim da se i ja uvučem tamo?“

Sanjajte čvrsto

Baza Plufl kreveta je napravljena od memorijske pene. Iako izgleda relativno tanko, mnogo je udobnija nego što možete da zamislite. Nećete osećati tvrd pod koji hoće da vas dosegne kroz njega. Pena je CertiPUR, što znači da je napravljena bez hemikalija poput formaldehida, olova ili retardanasa za vatru. Navlaka je od pliša od poliestera koja se oseća kao najmekša mačja dlaka i relativno je hladna. Takođe je sertifikovana prema Oeko-Tex standardu, što znači da je nezavisno verifikovano da je bez štetnih supstanci. Sa jedne strane navlake nalazi se džep za telefon ili knjigu. Plufl dolazi u veoma velikoj kutiji, ali je prilično lagan. Nakon što ga raspakujete, trebate pustiti da se baza odmori neko vreme pre nego što sklopite celu konstrukciju. Slično kao i običan dušek od sunđera, potrebno mu je vreme da se proširi i vrati u svoj oblik nakon što je spakovan i poslat. Kada je spreman, dve jastučnice treba provući kroz tunele na navlaci. Jastučnice mu daju odgovarajuću dubinu, a dovoljno su udobne da podrže vašu glavu, bez dodavanja posebnog jastuka. Izuzetno je lako leći u njega, ali ne tako lako ustati i nasloniti se.

Cena udobnosti

Da bi u njega mogla stati odrasla osoba, Plufl mora biti velik. Dugačak je malo više od 172 cm, a širok 84 cm. Na oba kraja ima ručke za lakše premeštanje, a u kutiji se nalazi čičak traka kojom ga možete preklopiti na pola i pričvrstiti ručke zajedno. Ovo pomaže ako želite da ga izvučete iz sredine dnevnog boravka, ali uvek će biti veoma veliki komad nameštaja. Proizvod je ručno šiven, a ne serijski proizveden, za razliku od nekih kopija. Potrebno je puno vremena i rada da se napravi svaki Plufl. Ovaj proizvod nije nužnost, ali je luksuz u kome ćete vrlo uživati. Ako imate novca i volite da se bezglavo opuštate, verovatno ćete zavoleti Plufl. Ponekad jednostavno želite da se osećate udobno i ušuškano, a to je savršeno za trenutke kada nemate svog omiljenog čoveka pored sebe da vas mazi, češe i drži.