Kompanija Jabra predstavlja Elite 85h slušalice koje eliminišu buku i mogu da rade 32 sata

Pune se preko USB-C porta i imaju i zvučna podešavanja koja reaguju na buku oko vas

Elite 85h slušalice kompanije Jabra, koje su predstavljene na sajmu potrošačke elektronike (CES), vam omogućavaju da pokrenete svog omiljenog virtuelnog asistenta koristeći samo svoj glas, bez ikakvog pritiskanja dugmića.

Iako se virtuelni asistenti kao što je Google Assistant sve više pojavljuju kao standardna funkcija na slušalicama, oni uglavnom još uvek ne mogu toliko dobro da čuju reč za buđenje kao kada ih pokrećemo preko kućnog pametnog zvučnika.

Elite 85h slušalice koje prekrivaju uši podržavaju tri različita virtuelna asistenta, a koji ćete koristiti zavisi od vašeg telefona.

Alexa će biti dostupna i korisnicima iPhone i Android uređaja, a Siri i Google Assistant će biti dostupni samo kada slušalice uparite sa smartfonima koji koriste softver njihovih matičnih kompanija.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Fossil se aktivirao sa Sport pametnim satom

Američki proizvođač satova Fossil ima novi pametni sat...

TOP 5: Dečijih pametnih satova u 2023. godini

Danas je tehnologija svuda oko nas i čak...

Pametne pelene koje vam kažu kada treba presvući...

Fleksibilni senzori vlage postali su nezaobilazni u zdravstvu...

Procter & Gamble izbrisao nam je pege uz...

Opté Precision Skincare sistem je termalni inkdžet štampač...

Šta je grupisanje piksela?

Broj megapiksela u kamerama smartfona se rapidno povećava...

TEST: HP Omen X 2S 15 – Prvi...

Videli smo supertanki gejmerski uređaj, videli smo...

CES 2019: Heatworks Tetra samostojeća mašina za pranje...

Kompanija Tetra je udružila snage sa firmom Frog...

Sa termoregulacionim ćebetom od grafena biće vam prijatno...

Kada je napolju hladno, ovo ćebe će vas...

Top 5: Dodataka za Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra je jedan od trenutno...

Magic Book 15 USKORO!

Opremljen Intel® CoreTM procesorom 10. generacije, novi HONOR...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Elite 85h slušalice kompanije Jabra, koje su predstavljene na sajmu potrošačke elektronike (CES), vam omogućavaju da pokrenete svog omiljenog virtuelnog asistenta koristeći samo svoj glas, bez ikakvog pritiskanja dugmića. Iako se virtuelni asistenti kao što je Google Assistant sve više pojavljuju kao standardna funkcija na slušalicama, oni uglavnom još uvek ne mogu toliko dobro da čuju reč za buđenje kao kada ih pokrećemo preko kućnog pametnog zvučnika. Elite 85h slušalice koje prekrivaju uši podržavaju tri različita virtuelna asistenta, a koji ćete koristiti zavisi od vašeg telefona. Alexa će biti dostupna i korisnicima iPhone i Android uređaja, a Siri i Google Assistant će biti dostupni samo kada slušalice uparite sa smartfonima koji koriste softver njihovih matičnih kompanija. Pored toga što donose funkciju za komunikaciju sa virtuelnim asistentom, ove nove slušalice takođe donose i SmartSound tehnologiju kompanije Jabra, koja prilagođava zvučna podešavanja količini buke u vašem okruženju. U teoriji, to znači da kako prelazite iz bučnog dela grada u manje bučne ulice, parametri zvuka bi trebalo da se menjaju u skladu sa time. Slušalice će smanjiti nivo jačine zvuka jer ima manje buke u pozadini, ili će smanjiti nivo eliminacije buke kako biste mogli da čujete saobraćaj oko vas. Na raspolaganju će vam biti tri audio profila: „U prevozu“ (Commute), „U javnosti“ (In Public) ili „Privatno“ (In Private), a u kompaniji Jabra kažu da ćete uz pomoć prateće aplikacije moći da personalizujete tačnu jačinu zvuka, nivo eliminacije buke, i ekvilajzer za svaki od audio profila. Ono što nećete moći da personalizujete jeste koji signali iz vašeg okruženja će prebaciti vaše slušalice u koji profil, ali u kompaniji Jabra kažu da je to nešto na čemu rade i što bi trebalo da se nađe u nekoj od budućih verzija softvera. Da bi mogle da čuju sve što je neophodno da čuju, Jabra Elote 85h slušalice su opremljene sa ukupno osam mikrofona. Dva mikrofona za eliminaciju buke, dva za SmartSound tehnologiju, i četiri koji služe za obavljanje poziva i upravljanje virtuelnim asistentom. Slušalice takođe imaju i USB-C port za punjenje i IP52 nivo otpornosti na prašinu i vodu. Možete da očekujete da model Jabra 85h isporuči impresivnih 32 sata slušanja muzike sa samo jednim punjenjem i to kada je uključena eliminacija buke, mada će ovaj broj biti nešto manji ako ih podesite da sve vreme osluškuju za reč za pokretanje virtuelnog asistenta. Jabra Elite 85h slušalice će biti dostupne u dve različite nijanse crne, bež i plave boje, a cena kada se pojave u aprilu 2019. godine će biti 299 evra.