40 godina PANDE

Nova Panda proslavlja svojih prvih 40 godina, i u tu svrhu, Fiat obnavlja svoju funkcionalnu ikonu i proširuje porodicu sa novim modelom Panda Sport.

Gama sada uključuje 5 paketa opreme, koji predstavljaju tri nove duše modela.

Sada će biti lakše izabrati verziju koja najbolje odgovara ukusima i zahtevima kupaca koji više pažnje pridaje gradskom stilu, Life dušu u Panda i City Life paketima opreme.

Za one koji više vole dinamičan i i nadasve specifičan život, Sport duša u novoj Sport verziji; ili za one koji žude za istraživanjem, Cross duša u City Cross i Cross paketima opreme.

„Od 1980. do danas, kultni gradski automobil brenda Fiat je osvojio srca svih obaranjem mnogobrojnih rekorda: najprodavaniji model uopšte u Italiji 8 godina za redom, lider – zajedno sa modelom 500 – na evropskom tržištu gradskih automobila, sa preko 375.000 prodatih primeraka godišnje“, rekao je Luka Napolitano, šef brendova Fiat, Lancia i Abart za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. „Faktori ovog uspeha uključuju mnoga specijalna izdanja koja su se pojavila na tržištu prethodnih godina kako bi se istražila teritorija koja je nepoznata za gradski automobil. Neke od najskorijih specijalnih izdanja – Panda Waze is 2018. i Panda Wind i Panda Trussardi iz 2019. godine, koji su poznati kao „najdruštvenija“ i „luksuznija Panda“ – su pomogli u tome da postane najprodavaniji gradski automobil u Evropi. Palica se sada predaje novoj Pandi, koja dostiže punu zrelost time što pravi još jedan korak napred u smislu zaštite okoline, u okviru tehnologije, svojstvenosti, zabave i funkcionalnosti. Panda se uvek isticala na ovim poljima, sa genijalnim rešenjima koja su omogućila „magičnoj kutiji“ da evoluira tokom godina, istovremeno ostajući svojstvena sebi“.

Prva varijanta u novom, urbanom svetu je Panda „Life“ paketa opreme, početni verzija game: pristupačan automobil pun pametnih rešenja, što ga čini idealnim za sve vrste putovanja ili prevoza.

Drugi paket opreme je istinski novitet u ovoj duši: novi Panda „City Life“, glavna verzija u gami, koja je namenjena onima koji traže najbolji odnos između cene i sadržaja proizvoda u svakom gradskom automobilu, bez žrtvovanja atraktivnog i ličnog stila.

Dizajn verzije Panda City Life uključuje nove prednje branike, sasvim nove detalje na bočnim usisnicima i nove 15-inčne „Life“ felne, savršena kombinacija raznih kontrastnih crnih elemenata koji su deo standardne opreme: od krovnih nosača do bočnih zaštitnih traka, od kućišta bočnih retrovizora do spoljašnjih ručki.

Gradska duša se takođe vidi u putničkoj kabini, koja sadrži siva sedišta u dve nijanse i instrument table u boji antracita, klimatizacija koja se podešava ručno u Uconnect sistem upotpunjen DAB radijom, Bluetooth 2.1 tehnologijom i specijalnim držačem za pametni telefon koji se nalazi na instrument tabli.

A za kupce koji žele još odvažniji izgled, novi Panda Sport se može opremiti po zahtevu sa Pandemonio paketom – jasan omaž paketu koji je izašao 2006. godine za model Panda 100 KS – koji uključuje crvene čeljusti za kočnice, zatamnjena stakla i novi volan od tehno-kože sa crvenim koncima.

Treća nova Panda duša je „Cross“, koja je dostupna u City Cross i Cross paketima opreme, sa karakterističnim i terenskim karakterom.

Obe verzije su dostupne sa 4×2 i 4×2 sistemima pogona, i sada mogu biti na metanski pogon.

Specifično, novi Panda City Cross je dizajniran za kupce koji traže gradski automobil koji liči na terenac, pri pristupačnoj ceni: stoga je to vozilo za odmor od svakodnevne rutine, za uranjanje u uzbudljive gradske avanture.

Estetski, novi model dolazi sa novom Ceramic Blue pastelnom bojom, savršenom kombinacijom novih presvlaka od tehno-kože u dve boje (plavoj i crnoj) na panelima vrata i sedištima, koji su potom ukrašenim srebrnim koncima i bočnim panelima od tkanine.

U centru instrument table je novi 7-inčni ekran osetljivim na dodir (opcionalno) a tu je i automatska klima, koja je deo standardne opreme.

Novi Panda City Cross ima LED DRL farove i detalje u crnoj boji, poput krovnih šipki i bočnih pragova, koji naglašavaju njegov urban izgled.

Najzad, nova gama je kompletirana verzijom Panda cross, vrhunskim paketom opreme sa terenskim karakterom i izgledom i najboljom opremom za one koji žele sveobuhvatan automobil.

Ima elegantne nove 15-inčne felne, dve crvene kuke za vuču ispod maske branika, hromirane boje na zaštitnim pločama, krovne nosače i trake na bočnim amortizerima sa utisnutom oznakama „cross“ u crnoj boji.

Širok izbor standardne opreme uključuje senzore za parkiranje pozadi, automatsku klimu, kožni volan, nove panele na vraima od tehno-kože, nova „drvena“ instrument tabla od recikliranih materijala i novi 7-inčni ekran osetljivim na dodir sa DAB digitalnim radiom i držačem za pametni telefon.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde