Top lista 2024

Saxdor 270 GTO je dizajniran koristeći prepoznatljivo korito sa dvostrukim stepenastim prelazom za laganu i meku plovidbu. Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i odličnu potrošnju, koja je već dobro poznata sa prethodnih modela. Vrlo duboki V ulaz obrnutog korita smanjuje spoljni uticaj i poboljšava generalnu stabilnost i doživljaj plovidbe.

Sa vanbrodskim motorom od 300 ks i ergonomskim dizajnom, Saxdor 270 nudi iznenađujuće nisku potrošnju goriva. Model 270 je ultimativni izbor za sve ljubitelje sunca.

Sea Ray Sundancer 320

Sad već dobro poznati model na svetskom tržistu, kruzer sa stojećom kabinom i sedenjem u pramcu (Cruiser and Bowrider). Kapacitet smeštaja za spavanje 4 osobe u dve otvorene kabine i odvojenim toaletom i tuš kabinom, takođe stajaće visine.

Od velikog prostora za odmaranje na pramcu do stilizovane, udobne kabine, Sundancer 320 je napravljen da impresionira. Svestranost i besprekoran spoj unutrašnjih i spoljašnjih prostora daju modelu Sundancer 320 prostranu eleganciju, sa kojom se zaista izdvaja od tradicionalnih sportskih kruzera. Ovaj model je takođe dostupan i kao kupe.

Sea Ray SPX 190

SPX 190 sa svojim izuzetnim performansama omogućiće vam da maksimalno iskoristite vreme provedeno na vodi. Sa pristupačnom cenom i nizom opcionih paketa, koji odgovaraju vašem životnom stilu, SPX 190 čini dobar život dostupnijim nego ikada pre. SPX 190 je san svake porodice za zabavan dan na vodi. Stvoren je za sate i sate zabave i relaksacije.

Sportsko sedište može da se kliže napred-nazad i okreće oko svoje ose i ima sedalni deo, koji se podiže, što je idealno za celodnevna druženja i odmaranje u kokpitu.

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Performanse su suštinski deo nasleđa ove linije, a kao perjanica porodice, Cap Camarat 12.5 WA je izvrstan na tom polju. Njegova prednost leži u njegovoj veličini, a dizajneri su se trudili da maksimiziraju mogućnosti koje nudi svaki kvadratni metar. Rezultat je izuzetno udoban i

svestran brod, sa rasporedom podobnim za sve što zamislite i donjom palubom koja kombinuje praktičan i komforan prostor za noćenje. Prostran, udoban i izuzetno dobro opremljen, kako spolja tako i unutra, ovaj brod takođe nudi brojne opcije koje odgovaraju vašem životu na vodi.

Jeanneau Merry Fisher 895

Odličan za sve vrste aktivnosti na vodi, Merry Fisher 895 nudi maksimalan komfor za putnike na brodu. Prostor, svetlo i dugačak niz mogućnosti korišćenja garantuju uspešna krstarenja. Merry Fisher 895 je odlično opremljen i nudi pregršt skladišnog prostora. Ovaj brod ima izuzetno mnogo prostora za kvalitetan život na vodi za do šest osoba. Vlasnička kabina smeštena u pramcu okupana je svetlošću, koja dolazi kroz velike prozore u koritu i plafonu.

Stabilan i lak za upravljanje, ovaj brod isporučuje pouzdane, vrhunske performanse zahvaljujući konfiguraciji, koja podržava do dva vanbrodska motora snage 200 KS.

Saxdor 200

Saxdor 200 ima sportski karakter i agilnost a opet je bezbedan brod stvoren za aktivan životni stil. Svestrani Saxdor 200 dokazuje da pristupačni brodovi ne moraju da prave kompromise po pitanju kvaliteta, osposobljenosti za plovidbu, svestranosti, performansi ili seksi stajlinga.

Saxdor 200 je zabavan za vožnju i agilan, njegova mala masa i samoprazneća paluba čine ga savršenim za vodene sportove, obilaske ostrva i pristupanje teško pristupačnim destinacijama. Obožavate pecanje? Onda je ovo brod za vas. Paket za ribolov ima sve što jedan ribolovac može da poželi.

CTC 620 Sundeck

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vidu sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom. Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube. Na pramcu se nalazi velika ležaljka, koja može da prima 2-3 ljudi, koji žele dugo uživanje na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

CTC 560 Open

CTC 560 Open je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet. Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi. Iako se radi o plovilu dužine 5,35 m, kabina je prostrana, komforna, estetski lepa i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

Posebno ističemo veliku pramčanu ležaljku za duga uživanja na suncu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Saxdor 270 GTO je dizajniran koristeći prepoznatljivo korito sa dvostrukim stepenastim prelazom za laganu i meku plovidbu. Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i odličnu potrošnju, koja je već dobro poznata sa prethodnih modela. Vrlo duboki V ulaz obrnutog korita smanjuje spoljni uticaj i poboljšava generalnu stabilnost i doživljaj plovidbe. Sa vanbrodskim motorom od 300 ks i ergonomskim dizajnom, Saxdor 270 nudi iznenađujuće nisku potrošnju goriva. Model 270 je ultimativni izbor za sve ljubitelje sunca.

Sea Ray Sundancer 320

Sad već dobro poznati model na svetskom tržistu, kruzer sa stojećom kabinom i sedenjem u pramcu (Cruiser and Bowrider). Kapacitet smeštaja za spavanje 4 osobe u dve otvorene kabine i odvojenim toaletom i tuš kabinom, takođe stajaće visine. Od velikog prostora za odmaranje na pramcu do stilizovane, udobne kabine, Sundancer 320 je napravljen da impresionira. Svestranost i besprekoran spoj unutrašnjih i spoljašnjih prostora daju modelu Sundancer 320 prostranu eleganciju, sa kojom se zaista izdvaja od tradicionalnih sportskih kruzera. Ovaj model je takođe dostupan i kao kupe.

Sea Ray SPX 190

SPX 190 sa svojim izuzetnim performansama omogućiće vam da maksimalno iskoristite vreme provedeno na vodi. Sa pristupačnom cenom i nizom opcionih paketa, koji odgovaraju vašem životnom stilu, SPX 190 čini dobar život dostupnijim nego ikada pre. SPX 190 je san svake porodice za zabavan dan na vodi. Stvoren je za sate i sate zabave i relaksacije. Sportsko sedište može da se kliže napred-nazad i okreće oko svoje ose i ima sedalni deo, koji se podiže, što je idealno za celodnevna druženja i odmaranje u kokpitu.

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Performanse su suštinski deo nasleđa ove linije, a kao perjanica porodice, Cap Camarat 12.5 WA je izvrstan na tom polju. Njegova prednost leži u njegovoj veličini, a dizajneri su se trudili da maksimiziraju mogućnosti koje nudi svaki kvadratni metar. Rezultat je izuzetno udoban i svestran brod, sa rasporedom podobnim za sve što zamislite i donjom palubom koja kombinuje praktičan i komforan prostor za noćenje. Prostran, udoban i izuzetno dobro opremljen, kako spolja tako i unutra, ovaj brod takođe nudi brojne opcije koje odgovaraju vašem životu na vodi.

Jeanneau Merry Fisher 895

Odličan za sve vrste aktivnosti na vodi, Merry Fisher 895 nudi maksimalan komfor za putnike na brodu. Prostor, svetlo i dugačak niz mogućnosti korišćenja garantuju uspešna krstarenja. Merry Fisher 895 je odlično opremljen i nudi pregršt skladišnog prostora. Ovaj brod ima izuzetno mnogo prostora za kvalitetan život na vodi za do šest osoba. Vlasnička kabina smeštena u pramcu okupana je svetlošću, koja dolazi kroz velike prozore u koritu i plafonu. Stabilan i lak za upravljanje, ovaj brod isporučuje pouzdane, vrhunske performanse zahvaljujući konfiguraciji, koja podržava do dva vanbrodska motora snage 200 KS.

Saxdor 200

Saxdor 200 ima sportski karakter i agilnost a opet je bezbedan brod stvoren za aktivan životni stil. Svestrani Saxdor 200 dokazuje da pristupačni brodovi ne moraju da prave kompromise po pitanju kvaliteta, osposobljenosti za plovidbu, svestranosti, performansi ili seksi stajlinga. Saxdor 200 je zabavan za vožnju i agilan, njegova mala masa i samoprazneća paluba čine ga savršenim za vodene sportove, obilaske ostrva i pristupanje teško pristupačnim destinacijama. Obožavate pecanje? Onda je ovo brod za vas. Paket za ribolov ima sve što jedan ribolovac može da poželi.

CTC 620 Sundeck

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vidu sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom. Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube. Na pramcu se nalazi velika ležaljka, koja može da prima 2-3 ljudi, koji žele dugo uživanje na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

CTC 560 Open

CTC 560 Open je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet. Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi. Iako se radi o plovilu dužine 5,35 m, kabina je prostrana, komforna, estetski lepa i čini odličan dodatak ovakvom plovilu. Posebno ističemo veliku pramčanu ležaljku za duga uživanja na suncu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU