Top lista 2024

Saxdor 270 GTO je dizajniran koristeći prepoznatljivo korito sa dvostrukim stepenastim prelazom za laganu i meku plovidbu. Saxdor 270 GTO isporučuje brzinske performanse i odličnu potrošnju, koja je već dobro poznata sa prethodnih modela. Vrlo duboki V ulaz obrnutog korita smanjuje spoljni uticaj i poboljšava generalnu stabilnost i doživljaj plovidbe.

Sa vanbrodskim motorom od 300 ks i ergonomskim dizajnom, Saxdor 270 nudi iznenađujuće nisku potrošnju goriva. Model 270 je ultimativni izbor za sve ljubitelje sunca.

Sea Ray Sundancer 320

Sad već dobro poznati model na svetskom tržistu, kruzer sa stojećom kabinom i sedenjem u pramcu (Cruiser and Bowrider). Kapacitet smeštaja za spavanje 4 osobe u dve otvorene kabine i odvojenim toaletom i tuš kabinom, takođe stajaće visine.

Od velikog prostora za odmaranje na pramcu do stilizovane, udobne kabine, Sundancer 320 je napravljen da impresionira. Svestranost i besprekoran spoj unutrašnjih i spoljašnjih prostora daju modelu Sundancer 320 prostranu eleganciju, sa kojom se zaista izdvaja od tradicionalnih sportskih kruzera. Ovaj model je takođe dostupan i kao kupe.

Sea Ray SPX 190

SPX 190 sa svojim izuzetnim performansama omogućiće vam da maksimalno iskoristite vreme provedeno na vodi. Sa pristupačnom cenom i nizom opcionih paketa, koji odgovaraju vašem životnom stilu, SPX 190 čini dobar život dostupnijim nego ikada pre. SPX 190 je san svake porodice za zabavan dan na vodi. Stvoren je za sate i sate zabave i relaksacije.

Sportsko sedište može da se kliže napred-nazad i okreće oko svoje ose i ima sedalni deo, koji se podiže, što je idealno za celodnevna druženja i odmaranje u kokpitu.

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Performanse su suštinski deo nasleđa ove linije, a kao perjanica porodice, Cap Camarat 12.5 WA je izvrstan na tom polju. Njegova prednost leži u njegovoj veličini, a dizajneri su se trudili da maksimiziraju mogućnosti koje nudi svaki kvadratni metar. Rezultat je izuzetno udoban i

svestran brod, sa rasporedom podobnim za sve što zamislite i donjom palubom koja kombinuje praktičan i komforan prostor za noćenje. Prostran, udoban i izuzetno dobro opremljen, kako spolja tako i unutra, ovaj brod takođe nudi brojne opcije koje odgovaraju vašem životu na vodi.

Jeanneau Merry Fisher 895

Odličan za sve vrste aktivnosti na vodi, Merry Fisher 895 nudi maksimalan komfor za putnike na brodu. Prostor, svetlo i dugačak niz mogućnosti korišćenja garantuju uspešna krstarenja. Merry Fisher 895 je odlično opremljen i nudi pregršt skladišnog prostora. Ovaj brod ima izuzetno mnogo prostora za kvalitetan život na vodi za do šest osoba. Vlasnička kabina smeštena u pramcu okupana je svetlošću, koja dolazi kroz velike prozore u koritu i plafonu.

Stabilan i lak za upravljanje, ovaj brod isporučuje pouzdane, vrhunske performanse zahvaljujući konfiguraciji, koja podržava do dva vanbrodska motora snage 200 KS.

Saxdor 200

Saxdor 200 ima sportski karakter i agilnost a opet je bezbedan brod stvoren za aktivan životni stil. Svestrani Saxdor 200 dokazuje da pristupačni brodovi ne moraju da prave kompromise po pitanju kvaliteta, osposobljenosti za plovidbu, svestranosti, performansi ili seksi stajlinga.

Saxdor 200 je zabavan za vožnju i agilan, njegova mala masa i samoprazneća paluba čine ga savršenim za vodene sportove, obilaske ostrva i pristupanje teško pristupačnim destinacijama. Obožavate pecanje? Onda je ovo brod za vas. Paket za ribolov ima sve što jedan ribolovac može da poželi.

CTC 620 Sundeck

CTC 620 Sundeck je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas tako i za vašu porodicu i prijatelje. U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano. U kokpitu je klupa za sedenje u obliku slova L, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vidu sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom. Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube. Na pramcu se nalazi velika ležaljka, koja može da prima 2-3 ljudi, koji žele dugo uživanje na suncu, kao i velika ostava za skladištenje sidra. Kabina je estetski lepa i prostrana i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

CTC 560 Open

CTC 560 Open je pravi primer savršenog odnosa cena-kvalitet. Plovilo odličnog dizajna, sa maksimalnom snagom motora od 140 KS i kapacitetom za 7 osoba, obećava dobru zabavu na vodi. Iako se radi o plovilu dužine 5,35 m, kabina je prostrana, komforna, estetski lepa i čini odličan dodatak ovakvom plovilu.

Posebno ističemo veliku pramčanu ležaljku za duga uživanja na suncu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...