ULTRA serija koja premašuje sva očekivanja

Kompanija LG Electronics (LG) nastoji da unapredi svoju stabilnu poziciju u segmentu premijum monitora svojim novim Ultra monitorima. Dizajniran za gejmere, digitalne umetnike i tehnološke profesionalce, najnoviji monitori serije UltraGear, UltraWide i UltraFine donose superiornu produktivnosti i iskustvo zabave i savršeni su za kućnu i poslovnu upotrebu.

Gray-to-Gray (GTG) ekranima, novi LG UltraGear gejming monitori (modeli 27GP950, 32GP850 i 34GP950G) donose ultimativno gejming iskustvo.

Sva tri modela iz 2021. trenutno čine igre bilo kog žanra upečatljivijim zahvaljujući hvaljenoj brzini i kvalitetu slike, visokim rezolucijama ekrana i širokoj lepezi boja (DCI-P3 98%).

UltraGear 4K UHD monitor od 27 inča (model 27GP950) omogućava brz i fluidan gejmplej sa brzom stopom osvežavanja od 144 Hz, koja se može podesiti na 160 Hz.

Takođe podržava HDMI 2.1 promenljivu stopu osvežavanja (VRR) za fluidne slike i omogućava korisnicima da uživaju u uzbudljivom 4K gejmingu do 120 Hz na računarima i konzolama poslednje generacije.

Dobitnik 2021 CES nagrade za inovaciju, LG 34GP950G donosi bioskopski kvalitet igrama zahvaljujući UltraWide QHD Nano IPS displeju od 34 inča, sa odnosom širine i visine od 21:9, sa stopom osvežavanja od 144 Hz (može se podesiti na 180 Hz).

Ovaj monitor sadrži NVIDIA G-SYNC® ULTIMATE, najviši nivo G-SYNC performansi koji je zvanično potvrdila NVIDIA, kako bi omogućio najbolji kvalitet slike sa minimiziranim vizuelnim zastajkivanjem.

Još jedan dobitnik počasne nagrade za inovaciju na CES sajmu, LG UltraWide monitor 40WP95C, je uređaj sa odličnim performansama za multitasking koji sadrži 40-inčni zakrivljeni Nano IPS displej sa 5K2K UltraWide (5.120 x 2.160) rezolucijom i odnosom širine i visine od 21:9.

Sa zavidnom površinom ekrana, ovaj monitor može da pomogne u unapređenju produktivnosti korisnika, omogućavajući im da gledaju i rade više na ekranu u svakom trenutku.

LG UltraWide takođe ispunjava potrebe konektivnosti modernog profesionalca sa mnogo opcija uključujući Thunderbolt 4, koji istovremeno omogućava brz prenos podataka i isporuku energije preko jednog kabla.

Ovaj monitor je ergonomski dizajniran sa potpunom podesivošću nagiba, visine i okretnosti, obezbeđujući kompletan komfor korisniku.

Sa preciznom reprodukcijom boja i izuzetnim kvalitetom HDR i SDR slike, LG UltraFine Display OLED Pro (model 32EP950) je idealno rešenje za profesionalce u kreativnoj industriji, kao što su umetnici za vizuelne efekte i producenti koji rade u filmskim studijima ili studijima za animaciju.

LG UltraFine Display OLED Pro dostiže vernost boja koju digitalni umetnici zahtevaju zahvaljujući 10-bitnom 4K OLED displeju i LG Calibration studiju.

LG rešenje za kalibraciju hardvera omogućava korisnicima da naprave direktne izmene kako bi osigurali najviši nivo tačnosti i doslednosti.

A za pogodnu konekciju sa velikim spektrom uređaja, ovaj monitor sadrži mnogo ulaza, jedan USB Type-C sa 90W punjenjem, dva DisplayPort ulaza, jedan HDMI i tri USB ulaza.

„Od gejminga do produktivnosti i performansi na profesionalnom nivou, najsavremeniji LG Ultra monitori imaju ono što je potrebno da bi ispunili potrebe najzahtevnijih kupaca,“ rekao je Jang Ik-hwan, viši potpredsednik i šef IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „Naša liderska pozicija u segmentu premijum monitora je održiva samo ako nastavimo sa inovacijama i raznolikim novim ponudama dizajniranim kako za sadašnje tako i za buduće klijente.“

LG 2021 Ultra monitori su prikazani na virtuelnom izložbenom štandu kompanije LG tokom CES 2021 sajma.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde