SEAT predstavio SEAT MO

SEAT je danas zvanično otvorio CASA SEAT, svečanosti koja jeodržana u okviru preporučenih zdravstvenih i bezbednosnih mera, a kojoj su prisustvovali istaknuti predstavnici vlasti i ugledni poslovni lideri Španske i Katalonske ekonomije.

Kompanija je tokom događaja iskoristila priliku da predstavi SEAT MO, svoj novi brend za urbanu mobilnost.
Nakon svoje virtuelne prezentacije 4. juna, CASA SEAT je danas prvi put otvorila svoja vrata za javnost.

Predsednik SEAT-a Carsten Isensee otvorio je događaj ističući važnost ovog novog prostora kao sedišta kompanije u centru Barselone.
Po rečima predsednika, „CASA SEAT je mnogo više od omaža našem poreklu. Ova zgrada koja ima za cilj da bude ikona grada je takođe mesto sa kojeg gledamo u budućnost i naše novo sedište kompanije u srcu Barselone, za koje očekujemo da će postati merilo urbanog centra za mobilnost.”

Četvrta potpredsednica vlade i ministar ekološke tranzicije i demografskih izazova, Teresa Ribera, obratila se putem videokonferencije koju su u CASA SEAT-a pratili Angels Chacon, ministar za poslovanje i znanje katalonske vlade kao i Ada Colau, gradonačelnica Barselone.

Prisustvovale su važne ličnosti kao što je predsednik CaixaBank-a, Jordi Gual; predsednik FK Barselona, Josep Maria Bartomeu; predsednik Agbara, Angel Simon; Generalni direktor Sabe, Josep Martinez Vila i dr. Bonaventura Clotet, koji su između ostalog, obišli sve deloove CASA SEAT, novog centra za urbanu mobilnost kompanije.

Potpredsednik SEAT-a za prodaju i marketing i izvršni direktor brenda CUPRA Wayne Griffiths predstavili su SEAT MO, novi brenda koji će pokretati strategiju mobilnosti u gradu usmeren na proizvode i usluge mikromobilnosti, uključujući SEAT MO eScooter 125 i SEAT MO eKickscooter 65.

„Sa SEAT MO želimo da individualnu mobilnost učinimo dostupnom svima i CASA SEAT će biti njeno središte poslovanja. Barselona će biti mesto za testiranje razvoja rešenja za
urbanu mobilnost koja će se distribuirati u ostatak sveta.“
, rekao je Griffiths.

Obilazak je završen u prostoru „Car configurator“ gde će kupci i posetioci moći da konfigurišu svoje SEAT vozilo i predstavljanjem dela „CUPRA Garage“, gde su posetioci videli CUPRA Formentor PHEV, 100% novi model proizveden u Martorellu koji će biti na tržištima vrlo brzo.

Kompanija je predstavila svoj novi SEAT MO eKickScooter 65 i SEAT MO eScooter 125, prvi 100% električni SEAT motocikl u svojoj 70-godišnjoj istoriji postojanja.

Lucas Casasnovas, šef SEAT MO, istakao je da je brend SEAT MO fokusiran na mobilnost u gradovima i da ovaj koncept pokazuje SEAT-ovu posvećenost prilagođavanju novim potrebama gradova i njihovih stanovnika pružanjem efikasnih i održivih rešenja za mikro-mobilnost.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde