Jeftini Hublot Big Bang E pametni sat

Kao što se da naslutiti iz imena proizvoda, Hublot Big Bang E je baziran na popularnom, ako ne i legendarnom Big Bang dizajnu kućišta ovog proizvođača satova.

Dostupan u verzijama sa kućištem prečnika 42 mm od titanijuma ili crne keramike, Hublot Big Bang E ima AMOLED ekran na dodir veličine 1,21 inča sa 390 x 390 piksela i safirnim staklom otpornim na ogrebotine.

„Ispod haube“ se nalazi procesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100, kao i gigabajt RAM-a i 8 GB memorije, a snagu mu daje baterija kapaciteta skromnih 30 mAh koja je dovoljna za jedan dan korišćenja.

Tako da, ovo jeste Wear OS uređaj, što znači da možete da uživate u funkcijama koje nudi Google, uključujući Play Store, Google Asistent u Google Pay.
Integrisani mikrofon i NFC omogućavaju ove poslednje dve funkcije.

Na prvi pogled, Big Bang E izgleda kao tradicionalni sat – delom zahvaljujući i krunici, koja se okreće i ima integrisani druker za aktiviranje komandi.

Pored Time Only analogne funkcije tu su i brojčanici koji predstavljaju replike tradicionalnih komplikacija, kao što su večni kalendar ili GMT.

Kada smo već kod brojčanika… kao deo kampanje #HublotLovesArt, prvo izdanje ima osam brojčanika koje je dizajnirao umetnik Marc Ferrero i oni se smenjuju na svaka tri sata.

„Senzor za optičko praćenje“ ovde NIJE senzor za merenje pulsa, Hublot kaže da on služi za potrebe praćenja rotirajuće krunice.

Ako možete da živite bez GPS-a i senzora za otkucaje srca, mogli biste da uzmete model Hublot Big Bang E u razmatranje jer, sa početnom cenom od „svega“ 5.200 dolara ovaj sat je praktično džabe kada ga uporedite sa tradicionalnim Hublot satovima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Rado DiaStar Original Skeleton

Rado DiaStar je svakako jedan od ikona 1960-ih godina. Nesvakidašnjeg dizajna, sa ogromnim ovalnim obrubom i...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...
Kao što se da naslutiti iz imena proizvoda, Hublot Big Bang E je baziran na popularnom, ako ne i legendarnom Big Bang dizajnu kućišta ovog proizvođača satova. Dostupan u verzijama sa kućištem prečnika 42 mm od titanijuma ili crne keramike, Hublot Big Bang E ima AMOLED ekran na dodir veličine 1,21 inča sa 390 x 390 piksela i safirnim staklom otpornim na ogrebotine. „Ispod haube“ se nalazi procesor Qualcomm Snapdragon Wear 3100, kao i gigabajt RAM-a i 8 GB memorije, a snagu mu daje baterija kapaciteta skromnih 30 mAh koja je dovoljna za jedan dan korišćenja. Tako da, ovo jeste Wear OS uređaj, što znači da možete da uživate u funkcijama koje nudi Google, uključujući Play Store, Google Asistent u Google Pay. Integrisani mikrofon i NFC omogućavaju ove poslednje dve funkcije. Na prvi pogled, Big Bang E izgleda kao tradicionalni sat – delom zahvaljujući i krunici, koja se okreće i ima integrisani druker za aktiviranje komandi. Pored Time Only analogne funkcije tu su i brojčanici koji predstavljaju replike tradicionalnih komplikacija, kao što su večni kalendar ili GMT. Kada smo već kod brojčanika... kao deo kampanje #HublotLovesArt, prvo izdanje ima osam brojčanika koje je dizajnirao umetnik Marc Ferrero i oni se smenjuju na svaka tri sata. „Senzor za optičko praćenje“ ovde NIJE senzor za merenje pulsa, Hublot kaže da on služi za potrebe praćenja rotirajuće krunice. Ako možete da živite bez GPS-a i senzora za otkucaje srca, mogli biste da uzmete model Hublot Big Bang E u razmatranje jer, sa početnom cenom od „svega“ 5.200 dolara ovaj sat je praktično džabe kada ga uporedite sa tradicionalnim Hublot satovima.