Garmin kamera vam čuva leđa dok vozite bicikl

Sportsko-tehnološka kompanija Garmin dodala je preko potrebnu kameru u svoju Varia liniju biciklističkih radara i stop svetala.

Uređaj se zove Varia RCT715 i u njemu se nalazi kamera rezolucije 1080p koja snima pri 30 fps. On ima funkciju Automatskog snimanja incidenata sa kojom kamera nastavlja da snima „pre, tokom i posle“ nezgode.

Model RCT715 ima IP rejting IPX7, što znači da ga možete potopiti u vodu do dubine od jednog metra na maksimalno 30 minuta. Međutim, Varia RCT715 ne nudi zaštitu protiv prašine ili peska.

Kada je uključite, kamera Varia konstantno snima i čuva snimke u Varia aplikaciji. Potom možete da prebacite te snimke na svoj kućni kompjuter ili smartfon. Aplikacija vas čak obaveštava ako zadnja kamera opazi automobil koji se približava previše blizu iza vas. Kamera RCT715 je takođe i kompatibilna sa Garmin pametnim satovima i biciklističkim kompjuterima, kako biste mogli da pratite treninge i primate notifikacije.

Radar na ovom Varia uređaju ima ugao gledanja od 220 stepeni i opaža vozila na razdaljini do 140 metara. Uparen je sa neverovatno jakim svetlom koje je vidljivo na razdaljini do čak 1.600 metara i ima različite režime rada. Za konstantno osvetljenje tu je Solid režim, zatim imate Peloton režim (deo automatizovane funkcije za grupnu vožnju) sa prigušenim svetlom koje ne smeta ljudima iza vas. Night Flash režim ima treptuće svetlo za noćne vožnje a Day Flash režim služi za dnevne vožnje. U najsvetlijem režimu, Varia isporučuje 65 lumena.

Trajanje baterije na Varia kameri zavisi od svetlosnih režima koje koristite i od toga da li snimate u rezoluciji od 1080p. Najkraće trajanje baterije je četiri sata u Solid ili Night Flash režimu. Najduže je šest sati u Day Flash režimu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Dugoočekivani Panasonic LUMIX GH6

Panasonic je izbacio svoj dugoočekivani fotoaparat LUMIX GH6....

inReach Messenger zna šta radite i kada ste...

Uz podršku globalne satelitske mreže Iridium, linija Garminovih...

CES 2021: D-Link senzor za vodu pazi da...

Sa lakoćom uočite curenje vode uz pomoć D-Link...

Najnovije Jabra bubice su neverovatno male i mogu...

Nove Enhance Plus prave bežične bubice kompanije Jabra...

Pogledaj SAMSUNG širu sliku

Sada je zvanično, u prodaji su Galaxy Z...

Podelite svoju priču – LUMIX G100

Panasonic s uzbuđenjem najavljuje najnoviji fotoaparat bez ogledala,...

Kina pooštrava propise vezane za deepfake tehnologiju

Deepfake sadržaji su sintetički generisani ili izmenjeni video...

Garmin je izbacio vívofit jr. 2 Star Wars...

Garmin je izbacio novu verziju svog vívofit jr....

Marshall predstavlja Motif A.N.C. i Minor III prave...

Marshall je predstavio dve nove pridošlice u svojoj...

Overklokovani XPG SPECTRIX D50

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Uređaj se zove Varia RCT715 i u njemu se nalazi kamera rezolucije 1080p koja snima pri 30 fps. On ima funkciju Automatskog snimanja incidenata sa kojom kamera nastavlja da snima „pre, tokom i posle“ nezgode. Model RCT715 ima IP rejting IPX7, što znači da ga možete potopiti u vodu do dubine od jednog metra na maksimalno 30 minuta. Međutim, Varia RCT715 ne nudi zaštitu protiv prašine ili peska. Kada je uključite, kamera Varia konstantno snima i čuva snimke u Varia aplikaciji. Potom možete da prebacite te snimke na svoj kućni kompjuter ili smartfon. Aplikacija vas čak obaveštava ako zadnja kamera opazi automobil koji se približava previše blizu iza vas. Kamera RCT715 je takođe i kompatibilna sa Garmin pametnim satovima i biciklističkim kompjuterima, kako biste mogli da pratite treninge i primate notifikacije. Radar na ovom Varia uređaju ima ugao gledanja od 220 stepeni i opaža vozila na razdaljini do 140 metara. Uparen je sa neverovatno jakim svetlom koje je vidljivo na razdaljini do čak 1.600 metara i ima različite režime rada. Za konstantno osvetljenje tu je Solid režim, zatim imate Peloton režim (deo automatizovane funkcije za grupnu vožnju) sa prigušenim svetlom koje ne smeta ljudima iza vas. Night Flash režim ima treptuće svetlo za noćne vožnje a Day Flash režim služi za dnevne vožnje. U najsvetlijem režimu, Varia isporučuje 65 lumena. Trajanje baterije na Varia kameri zavisi od svetlosnih režima koje koristite i od toga da li snimate u rezoluciji od 1080p. Najkraće trajanje baterije je četiri sata u Solid ili Night Flash režimu. Najduže je šest sati u Day Flash režimu.