Cam Sync V3 web kamera ima zatvarač za sočivo koji sprečava špijuniranje

Web kamera Live! Cam Sync V3 2K QHD kompanije Creative očigledno nije previše stilizovana, ali zato ona ima nešto što druge kul web kamere nemaju, a to je zatvarač za sočivo.

To rešenje za poklopac sočiva bi moglo biti malo elegantnije doduše, ali ako radi posao, onda nema šta da se žalimo. Plus je kamera prilično pristupačna sa cenom od 50$. Creative Live! Cam Sync V3 2K web kamera sigurno isporučuje dobru vrednost s obzirom na to da nudi 2K QHD rezoluciju (2.560 x 1.440 piksela) sa 30 frejmova po sekundi i ima 4x digitalni zoom koji vam omogućava da uhvatite tačno onoliko okruženja koliko vam odgovara. Nema više Zoom poziva sa pozadinom koju ne želite da drugi vide.

Važnija upotreba zoom funkcije je to što vam omogućava da izaberete optimalni opseg zooma u koji može da stane 4 osobe ili možete da uhvatite samo sebe u savršenom kadru koji prikazuje glavu i ramena tokom poziva jedan na jedan.

Cam Sync V3 web kamera takođe ima dva mirkofona koji hvataju zvukove iz svih pravaca i koriste VoiceDetect funkciju koja registruje vaš glas dok pričate i gasi se kada završite sa pričanjem. Zatim imamo NoiseClean-Out funkciju koja uklanja neželjenu pozadinsku buku sa vaše strane, tako da ostatak tima može da vas čuje jasno i glasno, uprkos pozadinskoj buci.

I za kraj, Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kamera podržava UVC. To znači da je ona 100% plug-and-play web kamera i ne treba joj nikakav dodatni drajver. I kompatibilna je sa Windows i macOS laptopovima i desktop računarima kao i sa većinom popularnih softvera za konferencijske video pozive, uključujući Zoom, Skype, Microsoft Teams i druge.

Ova web kamera dolazi sa univerzalnom štipaljkom za montiranje koja se čvrsto uhvati za bilo koji laptop ili monitor. Takođe je možete monirati na bilo koji univerzalni stativ. Dugački kabel (1,8 metara) omogućava dodatnu fleksibilnost po pitanju postavljanja kamere, a njena pomenuta univerzalna štipaljka omogućava da se web kamera okreće za 360 stepeni uz naginjanje od 30 stepeni.

Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kameru možete nabaviti odmah po gore pomenutoj ceni od 50$.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Kako da očistite svoje slušalice

Kao i sve druge stvari koje nosite na...

Xiaomi 12T serija za kreativne poduhvate

Globalna tehnološka kompanija Xiaomi predstavila svoju najnoviju flagship...

TOP 5 Spikerfoni za rad od kuće u...

Jabra Speak2 55 - Najbolji novi spikerfon u...

TOP 5: Bežični punjači

Bežično punjenje nije ni izbliza kul koliko zvuči....

Huami Amazfit X Curved-Screen pametni sat pušten u...

Huami Amazfit X Curved pametni sat, za koji...

SSD USB 3.2 II generacije i privlačnog izgleda

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji

Huawei Mate 30 Pro od danas do 26....

TEST: Samsung Galaxy Z Flip5 – Flip koji...

Već smo navikli na avgustovsko predstavljanje Samsungovih telefona...

Polar Grit X Pro: Navigacija, trenažer i praćenje...

Grit X Pro multisportski sat je primerak koji...

TEST: Urbanears Pampas – Ultimativna bežična sreća

Već duže od jedne decenije, skandinavska kompanija...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Web kamera Live! Cam Sync V3 2K QHD kompanije Creative očigledno nije previše stilizovana, ali zato ona ima nešto što druge kul web kamere nemaju, a to je zatvarač za sočivo. To rešenje za poklopac sočiva bi moglo biti malo elegantnije doduše, ali ako radi posao, onda nema šta da se žalimo. Plus je kamera prilično pristupačna sa cenom od 50$. Creative Live! Cam Sync V3 2K web kamera sigurno isporučuje dobru vrednost s obzirom na to da nudi 2K QHD rezoluciju (2.560 x 1.440 piksela) sa 30 frejmova po sekundi i ima 4x digitalni zoom koji vam omogućava da uhvatite tačno onoliko okruženja koliko vam odgovara. Nema više Zoom poziva sa pozadinom koju ne želite da drugi vide. Važnija upotreba zoom funkcije je to što vam omogućava da izaberete optimalni opseg zooma u koji može da stane 4 osobe ili možete da uhvatite samo sebe u savršenom kadru koji prikazuje glavu i ramena tokom poziva jedan na jedan. Cam Sync V3 web kamera takođe ima dva mirkofona koji hvataju zvukove iz svih pravaca i koriste VoiceDetect funkciju koja registruje vaš glas dok pričate i gasi se kada završite sa pričanjem. Zatim imamo NoiseClean-Out funkciju koja uklanja neželjenu pozadinsku buku sa vaše strane, tako da ostatak tima može da vas čuje jasno i glasno, uprkos pozadinskoj buci. I za kraj, Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kamera podržava UVC. To znači da je ona 100% plug-and-play web kamera i ne treba joj nikakav dodatni drajver. I kompatibilna je sa Windows i macOS laptopovima i desktop računarima kao i sa većinom popularnih softvera za konferencijske video pozive, uključujući Zoom, Skype, Microsoft Teams i druge. Ova web kamera dolazi sa univerzalnom štipaljkom za montiranje koja se čvrsto uhvati za bilo koji laptop ili monitor. Takođe je možete monirati na bilo koji univerzalni stativ. Dugački kabel (1,8 metara) omogućava dodatnu fleksibilnost po pitanju postavljanja kamere, a njena pomenuta univerzalna štipaljka omogućava da se web kamera okreće za 360 stepeni uz naginjanje od 30 stepeni. Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kameru možete nabaviti odmah po gore pomenutoj ceni od 50$.