Cam Sync V3 web kamera ima zatvarač za sočivo koji sprečava špijuniranje

Web kamera Live! Cam Sync V3 2K QHD kompanije Creative očigledno nije previše stilizovana, ali zato ona ima nešto što druge kul web kamere nemaju, a to je zatvarač za sočivo.

To rešenje za poklopac sočiva bi moglo biti malo elegantnije doduše, ali ako radi posao, onda nema šta da se žalimo. Plus je kamera prilično pristupačna sa cenom od 50$. Creative Live! Cam Sync V3 2K web kamera sigurno isporučuje dobru vrednost s obzirom na to da nudi 2K QHD rezoluciju (2.560 x 1.440 piksela) sa 30 frejmova po sekundi i ima 4x digitalni zoom koji vam omogućava da uhvatite tačno onoliko okruženja koliko vam odgovara. Nema više Zoom poziva sa pozadinom koju ne želite da drugi vide.

Važnija upotreba zoom funkcije je to što vam omogućava da izaberete optimalni opseg zooma u koji može da stane 4 osobe ili možete da uhvatite samo sebe u savršenom kadru koji prikazuje glavu i ramena tokom poziva jedan na jedan.

Cam Sync V3 web kamera takođe ima dva mirkofona koji hvataju zvukove iz svih pravaca i koriste VoiceDetect funkciju koja registruje vaš glas dok pričate i gasi se kada završite sa pričanjem. Zatim imamo NoiseClean-Out funkciju koja uklanja neželjenu pozadinsku buku sa vaše strane, tako da ostatak tima može da vas čuje jasno i glasno, uprkos pozadinskoj buci.

I za kraj, Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kamera podržava UVC. To znači da je ona 100% plug-and-play web kamera i ne treba joj nikakav dodatni drajver. I kompatibilna je sa Windows i macOS laptopovima i desktop računarima kao i sa većinom popularnih softvera za konferencijske video pozive, uključujući Zoom, Skype, Microsoft Teams i druge.

Ova web kamera dolazi sa univerzalnom štipaljkom za montiranje koja se čvrsto uhvati za bilo koji laptop ili monitor. Takođe je možete monirati na bilo koji univerzalni stativ. Dugački kabel (1,8 metara) omogućava dodatnu fleksibilnost po pitanju postavljanja kamere, a njena pomenuta univerzalna štipaljka omogućava da se web kamera okreće za 360 stepeni uz naginjanje od 30 stepeni.

Creative Live! Cam Sync V3 2K QHD web kameru možete nabaviti odmah po gore pomenutoj ceni od 50$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde