Espresso Veloce RS Black Edition je aparat za kafu kome je kao inspiracija poslužio motor automobila Porsche 993 Boxer

Ljubav prema automobilu – i posebno prema motoru koji ga pokreće, je podjednako umetnost koliko i ispijanje savršeno skuvane šoljice kafe, a ove dve stvari su prilično nepovezane.

Ali šta ako možete istovremeno da uživate i u automobilskom motoru i u dobroj šoljici kafe, a sve to iz udobnosti vašeg doma?

E pa, za one sa malo dubljim džepom, tu je novi aparat za kafu Espresso Veloce RS Black Edition koji će im omogućiti to zadovoljstvo.

Espresso Veloce RS Black Edition je proizvod kompanije Super Veloce koja je takođe i tvorac prelepog aparata za kafu sa izgledom V12 motora Formule 1.

Espresso Veloce RS predstavlja najnoviji dodatak liniji aparata za kafu ovog brenda koja je inspirisana avijacijom i auto-moto sportom.

Ovaj model predstavlja omaž bokser motoru sa vazdušnih hlađenjem na poslednjem modernom klasiku – modelu 993 (to je model 911 iz devedesetih godina).

Naravno, u pitanju nije pravi motor, ali on ima sve detalje, od ventilatora, preko bloka bokser motora do trubica koje se nižu duž obe strane motora.

Espresso Veloce RS Black Edition je aparat za espreso koji koristi mlevenu kafu u kapsulama i koji je ručno pravljen od hirurškog nerđajućeg metala, legure aluminijuma, titanijuma i elementa koji se koristi u auto-moto sportu i trkačkim automobilima, a to su ugljenična vlakna.

To je apsolutno zadivljujući aparat za kafu koji će svaki ljubitelj automobilizma voleti.

Ovaj fenomenalni aparat za kafu kompanije Super Veloce možete nabaviti za paprenih 10.200 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde