Prvi pogled na Vespu Pic Nic za 2022. godinu

Vespa nastavlja da izbacuje očaravajuća posebna izdanja svojih legendarnih skutera. Poslednja inovativna generacija ovog brenda je Vespa Pic Nic za 2022. godinu. Postavljen na Vespa Primavera platformu, ovaj skuter pretvara jednostavni čin obedovanja na otvorenom u modni stav.

Pic Nic ima korpu za piknik montiranu na hromirani pak treger. I to ne bilo kakvu korpu, ta posuda za prenos glamurozne večere ili ručka pletena je od drveta i ratan trske. Unutra se nalazi uklonjiva kesa za hlađenje koja garantuje da će hladna hrana ostati hladna kada stignete na odredište.

Sa prednje strane primetićete još jedan hromirani nosač za stvari. Na njemu možete da ponesete ćebe, da fleke od trave ne bi uništile elegantnu italijansku odeću koju ste za piknik obukli vi i vaš partner. Ćebe ima prišiveni braon kožni kaiš koji ima dvostruku ulogu – on pričvršćuje ćebe za nosač i služi kao ručka kada nosite ćebe do lokacije gde će se održati ručak. Svakako vredi napomenuti da je i na ćebetu i na korpi ponosno istaknut Vespa Pic Nic logo.

Pored tehničkih funkcija, tu su i dodatni stilski detalji po kojima je Pic Nic prepoznatljiv skuter. On ima dvobojno sedište u kombinaciji bež i tamno-braon boje. Kaiš za pridržavanje za saputnika ukrašen je malom italijanskom zastavom, a tamno-braon boja sedišta slaže se sa naslonima za stopala kao i sa „grebenom“ između njih.

Finalni detalji uključuju pločicu sa oznakom posebne serije na štitniku za noge, kao i točkove sa hromiranim profilima..

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde