Volvo Penta – U vodi i na zemlji

Sa otprilike 3.500 ovlašćenih distributera u preko 130 zemalja, Volvo Penta je svetski lider u proizvodnji motora i kompletnih elektroenergetskih sistema za brodove, plovila i industrijsku primenu.

Program proizvodnje motora se sastoji od benzinskih i dizel agregata snage između 12 i 900 konjskih snaga. Volvo Penta je deo Volvo grupe.
Volvo Penta je vodeći svetski proizvođač elektroenergetskih rešenja za pomorsku i industrijsku primenu.

Vođen inovacijama, i bliskom saradnjom sa mušterijama i sa stogodišnjim iskustvom, Volvo Penta isporučuje sveobuhvatna rešenja koja zaista prave razliku.
Volvo Penta proizvodi sveobuhvatna elektroenergetska i propulziona rešenja koja se ističu svojom snagom i performansama.

Sva plovila za morski i rečni transport, obalske straže, prevoz putnika i plovila za prikupljanje energije vetra zavise od učinkovitosti, pouzdanosti i dugotrajnosti njihovih motora. Volvo Penta nudi pogonske sisteme i motore za propulziju, pomoćnu opremu i kompletne brodske generatore – sve to kako bi ispunili najrazličitije zahteve pomorskog komercijalnog sektora.

Mi vam nudimo podršku posebno prilagođenu vašim potrebama u toku čitavog životnog ciklusa proizvoda koji ste kupili – od projektovanja do svakodnevne upotrebe.
Sve to od jedne globalne kompanije sa jakim lokalnim prisustvom.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde