Cambridge Audio Evo CD

Iako je u pitanju vrlo specifičan proizvod posebno napravljen za vlasnike plejera Evo 75 i Evo 150, Evo CD plejer je sam po sebi jedan prelep komad hi-fi opreme.

Evo CD je jedan od uže specijalizovanih proizvoda koje smo videli ove godine. Zašto? Zato što za razliku od svakog drugog CD plejera koji smo testirali, ovaj radi isključivo sa striming sistemima Evo 75 i Evo 150 iste kompanije. Da, ovo je CD plejer posebno i isključivo napravljen za Evo porodicu, pa ako nemate jedan od ovih odličnih sistema zvučnika i zadovoljni ste sa svojom postojećom postavkom koja uključuje pojačalo i digitalno-analogni konverter, onda Evo CD plejer nije za vas.

U kompaniji Cambridge Audio su tu odluku doneli kako bi mogli garantovano da ponude najbolji mogući kvalitet zvuka za tu cenu, a pošto je Evo CD posebno napravljen da radi sa striming platformom ove kompanije po imenu StreamMagic – to garantuje neke kul funkcije kao što je, na primer, prikazivanje omota albuma koji slušate na kolor ekranima na plejerima Evo 75 i Evo 150.

Vizuelno, ovaj uređaj je prilično neupadljiv a uz to je i prilično kompaktan sa dimenzijama 317 x 89 x 352mm koje su otprilike iste kao i dimenzije plejera Evo 75. Uređaj deluje kvalitetno izrađen i ima vrlo minimalistički dizajn. Pored zamenjivih drvenih bočnih panela on nema nikakve posebne karakteristike koje vam mogu zapasti za oko.

Zvučni karakter ovog striming sistema je izuzetno otvoren i precizan, sa zabavnom dozom basa, a ono što je ohrabrujuće jeste to da Evo CD nije odstupio od tog zvučnog potpisa. Kao što se može i očekivati od dva proizvoda koji su namenjeni da idu jedan uz drugi, ovi Evo uređaji zvuče skladno i srećom deluje da prioritet stavljaju na zabavu, kao što je to bio slučaj i kada strimujete sa plejerom Evo 75.

Iako Evo CD nesumnjivo predstavlja proizvod za usku nišu, posebno namenjen vlasnicima plejera Evo 75 i Evo 150, teško je osporiti da je u pitanju uređaj koji odlično izgleda – i predstavlja savršeni aksesoar za ljude koji žele da dodaju muziku sa CD-ova u repertoar svog Evo sistema. Ipak danas više nije lako naći CD plejere kao što je nekada bilo.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Kako baš TI da utičeš na zaštitu životne...

Sezona velikog spremanja je počela, uz manje ili...

IFA 2022: TCL ozbiljna inovativna konkurencija

Pored novog kućnog bioskopa i linija kućnih aparata...

Ušteda energije za spas planete

Od kako je pre 50 godina ustanovljen, Dan...

Sićušni pikoprojektor pretvara zid u bioskopsko platno

YABER Pico T1 izgleda poput eksterne baterije, ali...

Wilson Audio Specialties TuneTot Desktop zvučnici

Wilson Audio Specialties su predstavili TuneTot, kompaktni desktop...

CES 2022: Šta nam donosi Samsung u 2022?

Sa Bespoke frižiderom u središtu domaćinstva, korisnici će...

Magnetar UDP900 je ultimativni 4K Blu-ray plejer

UDP900 je vrlo težak uređaj sa masom od...

Kako vam zvuči “Inteligentna mašina za pranje veša”

Kompanija Samsung Electronics najavila je lansiranje kombinovane mašine...

TESTIRALI SMO: Naim Uniti Atom – izdanje za...

Mi u Tech-Lifestyle redakciji smo poslednji koje je...

Japanski zvučnik Balmuda pretvara slušanje muzike u doživljaj!

Bilo da se nalazimo u lokalnom džez baru...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Evo CD je jedan od uže specijalizovanih proizvoda koje smo videli ove godine. Zašto? Zato što za razliku od svakog drugog CD plejera koji smo testirali, ovaj radi isključivo sa striming sistemima Evo 75 i Evo 150 iste kompanije. Da, ovo je CD plejer posebno i isključivo napravljen za Evo porodicu, pa ako nemate jedan od ovih odličnih sistema zvučnika i zadovoljni ste sa svojom postojećom postavkom koja uključuje pojačalo i digitalno-analogni konverter, onda Evo CD plejer nije za vas. U kompaniji Cambridge Audio su tu odluku doneli kako bi mogli garantovano da ponude najbolji mogući kvalitet zvuka za tu cenu, a pošto je Evo CD posebno napravljen da radi sa striming platformom ove kompanije po imenu StreamMagic – to garantuje neke kul funkcije kao što je, na primer, prikazivanje omota albuma koji slušate na kolor ekranima na plejerima Evo 75 i Evo 150. Vizuelno, ovaj uređaj je prilično neupadljiv a uz to je i prilično kompaktan sa dimenzijama 317 x 89 x 352mm koje su otprilike iste kao i dimenzije plejera Evo 75. Uređaj deluje kvalitetno izrađen i ima vrlo minimalistički dizajn. Pored zamenjivih drvenih bočnih panela on nema nikakve posebne karakteristike koje vam mogu zapasti za oko. Zvučni karakter ovog striming sistema je izuzetno otvoren i precizan, sa zabavnom dozom basa, a ono što je ohrabrujuće jeste to da Evo CD nije odstupio od tog zvučnog potpisa. Kao što se može i očekivati od dva proizvoda koji su namenjeni da idu jedan uz drugi, ovi Evo uređaji zvuče skladno i srećom deluje da prioritet stavljaju na zabavu, kao što je to bio slučaj i kada strimujete sa plejerom Evo 75. Iako Evo CD nesumnjivo predstavlja proizvod za usku nišu, posebno namenjen vlasnicima plejera Evo 75 i Evo 150, teško je osporiti da je u pitanju uređaj koji odlično izgleda – i predstavlja savršeni aksesoar za ljude koji žele da dodaju muziku sa CD-ova u repertoar svog Evo sistema. Ipak danas više nije lako naći CD plejere kao što je nekada bilo.