Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao delom standardne opreme i vrhunskim koritom, Sun Sport 250 opravdava svoju reputaciju. U kabini gosti na raspolaganju imaju sto oko kojeg se nalaze mesta za sedenje u „V“ rasporedu, kao i prenosivi WC, a kokpit nudi nekoliko rasporeda za sedenje i pregršt funkcija.

Količina kontrole i uzbuđenja koju nude Sea Ray modeli iz Sun Sport serije je sve samo ne tipična. Ovi brodovi su dovoljno jaki da izdrže i najžešće aktivnosti na vodi, a opet su savršeni za odmaranje sa prijateljima. Sa upečatljivim stilom, permijum Mercury motorima i komponentama, vaš Sea Ray Sun Sport biće predmet požude u svakoj marini.

Sea Ray SPX 210

Elegantan, stilizovan i sportskog karaktera, model SPX 210 se zaista izdvaja iz mase. Bilo da vi i vaša porodica preferirate da se relaksirate ili da budete aktivni, SPX 210 nudi sadržaje, koji će učiniti vaše zajedničke trenutke izuzetnim. Od prostranog enterijera do udobnog prostora za odmaranje i opcionih paketa za dodatnu praktičnost ili bavljenje sportovima na vodi, ovo je savršeni brod za pravljenje uspomena sa stilom.

Konfiguracija sa brodskim pogonom i motorom Mercruiser 4.5l, oslobađa krmenu platformu za sve moguće aktivnosti na vodi.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA Series 2

Kada se koristi za dnevne plovidbe, bilo da provodite dan na vodi sa prijateljima ili krstarite sa porodicom, Cap Camarat 10.5 WA Series 2 ima samo jedan cilj: da vam omogući da maksimalno iskoristite sunce i more.

Sa krstarećom brzinom od 20 čvorova i maksimalnom brzinom od preko 40, V-korito, koje je dizajnirao Majkl Peters donosi još više snage i rigidnosti ovom brodu. Kada se usidrite, ovaj brod nudi ponešto za svakoga: prednji kokpit sa tri spojene ležaljke savršen je za relaksaciju, a otvorena terasa sa leve strane predstavlja još jednu platformu za ulazak i izlazak iz vode i opremljena je merdevinama.

Jeanneau Merry Fisher 1095

Sa modelom Merry Fisher 1095 atributi ove linije su odvrnuti na maksimum: bezbednost, udobnost, svestranost, neverovatno izdašan prostor, impresivna oprema i neprikosnoveni osećaj slobode!

Merry Fisher 1095 odgovorio je na izazov i donosi vanbrodski motor na brodu dužine 10 metara za vrhunske performanse, pouzdanost, stabilno krstarenje, izuzetnu osposobljenost za plovidbu i lakoću upravljanja. Sa maksimalnom brzinom od 37 čvorova, ovaj model ljubiteljima brzine nudi odličnu upravljivost. Pored toga što je vrlo svestran i nudi bogatu ponudu opreme i pažljivo dizajniran raspored, ovaj veliki model takođe nudi i izuzetno mnogo prostora, kao i još više komfora.

Saxdor 320 GTO

GTO dolazi sa T-krovom i walk-around palubom, kao prvi brod iz ove serije, ali za njim će stići i modeli sa dve nove varijacije palube. Sve tri verzije dele izvrstan dizajn, brze i moćne van- brodske motore i uglađeni, ekonomični oblik korita.

Sa produženom velikom ležaljkom za sunčanje na pramcu i prostorom za ručavanje, koji se pretvara u prostor za sunčanje, opcije za leškarenje na ovom brodu su mnogobrojne. Pome- ranjem naslona na krmenoj klupi, sedišta koja gledaju iza broda pretvaraju se u klupe za goste, koje su usmerena ka napred dok brod „leti“ potencijalnom brzinom od 40 čvorova za šta su zaslužna dva velika motora.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Series 3

Cap Camarat 7.5 CC Series 3 može da primi do osam osoba, koji na raspolaganju imaju sve moguće vodene aktivnosti: pecanje, skijanje na vodi, dnevne plovidbe, sunčanje, ronjenje, plivanje… Tokom krstarenja, putnici mogu da sede na klupama napred ispred upravljačke kon- zole okrenuti ka vodi, ili na ugaonoj garnituri na krmenom kokpitu za ušuškanu, udobnu vožnju. Kretanje oko konzole između dva prostora za druženje je opušteno i lagodno i tokom krstarenja i dok je brod usidren. Klupe, koje se podižu omogućavaju prolaz do kokpita i pristup velikom prostoru za odlaganje kao i krmenim platformama.

CTC 625 Open

CTC 625 OPEN je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas, tako i za vašu porodicu i prijatelje. OPEN koncept podrazumeva prostrani prednji kokpit sa kružnom klupom, koja lako može da smesti i do 6 osoba oko montažnog stola, koji po potrebi može da se ukloni i postavkom dodatnog jastuka sa potporom od drvenih lestvica dobijete veliki prostrani ležaj za sunčanje. Izuzetno pregledan i lak za upravljanje, karakteriše ga i sjajna komunikacija na palubi. Kokpit sa velikim kontrolnim panelom, zgodno, visoko postavljeni rukohvati i visoke stranice omogućuju bezbedni boravak na plovilu čak i deci. CTC 625 OPEN je univerzalno plovilo namenjeno, kako uživanju i sportskim aktivnostima na vodi, tako i za pecanje.

X-Boat 37

Ovaj model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Do sada je bilo nezamislivo napraviti brod ove veličine sa vanbrodskim motorima i ovim nivoom luksuzne opreme po konkurentnoj ceni. Model X-37 donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost, dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu kvalitet-cena-dizajn-performanse.

Sa dužinom od 11,6 metara i širinom 3,6 metara, sa 2 x Suzuki 300 ks odvešće vas na nezabo- ravno putovanje brzinom krstarenja od 26 čvora i maksimalnom brzinom od 40 čvorova. X-37 sa maksimalnom snagom do 600 KS i trupom u obliku slova „V“ isporučuje performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije. Sinonim je za eleganciju, kvalitet i snagu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...
Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao delom standardne opreme i vrhunskim koritom, Sun Sport 250 opravdava svoju reputaciju. U kabini gosti na raspolaganju imaju sto oko kojeg se nalaze mesta za sedenje u „V“ rasporedu, kao i prenosivi WC, a kokpit nudi nekoliko rasporeda za sedenje i pregršt funkcija. Količina kontrole i uzbuđenja koju nude Sea Ray modeli iz Sun Sport serije je sve samo ne tipična. Ovi brodovi su dovoljno jaki da izdrže i najžešće aktivnosti na vodi, a opet su savršeni za odmaranje sa prijateljima. Sa upečatljivim stilom, permijum Mercury motorima i komponentama, vaš Sea Ray Sun Sport biće predmet požude u svakoj marini.

Sea Ray SPX 210

Elegantan, stilizovan i sportskog karaktera, model SPX 210 se zaista izdvaja iz mase. Bilo da vi i vaša porodica preferirate da se relaksirate ili da budete aktivni, SPX 210 nudi sadržaje, koji će učiniti vaše zajedničke trenutke izuzetnim. Od prostranog enterijera do udobnog prostora za odmaranje i opcionih paketa za dodatnu praktičnost ili bavljenje sportovima na vodi, ovo je savršeni brod za pravljenje uspomena sa stilom. Konfiguracija sa brodskim pogonom i motorom Mercruiser 4.5l, oslobađa krmenu platformu za sve moguće aktivnosti na vodi.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA Series 2

Kada se koristi za dnevne plovidbe, bilo da provodite dan na vodi sa prijateljima ili krstarite sa porodicom, Cap Camarat 10.5 WA Series 2 ima samo jedan cilj: da vam omogući da maksimalno iskoristite sunce i more. Sa krstarećom brzinom od 20 čvorova i maksimalnom brzinom od preko 40, V-korito, koje je dizajnirao Majkl Peters donosi još više snage i rigidnosti ovom brodu. Kada se usidrite, ovaj brod nudi ponešto za svakoga: prednji kokpit sa tri spojene ležaljke savršen je za relaksaciju, a otvorena terasa sa leve strane predstavlja još jednu platformu za ulazak i izlazak iz vode i opremljena je merdevinama.

Jeanneau Merry Fisher 1095

Sa modelom Merry Fisher 1095 atributi ove linije su odvrnuti na maksimum: bezbednost, udobnost, svestranost, neverovatno izdašan prostor, impresivna oprema i neprikosnoveni osećaj slobode! Merry Fisher 1095 odgovorio je na izazov i donosi vanbrodski motor na brodu dužine 10 metara za vrhunske performanse, pouzdanost, stabilno krstarenje, izuzetnu osposobljenost za plovidbu i lakoću upravljanja. Sa maksimalnom brzinom od 37 čvorova, ovaj model ljubiteljima brzine nudi odličnu upravljivost. Pored toga što je vrlo svestran i nudi bogatu ponudu opreme i pažljivo dizajniran raspored, ovaj veliki model takođe nudi i izuzetno mnogo prostora, kao i još više komfora.

Saxdor 320 GTO

GTO dolazi sa T-krovom i walk-around palubom, kao prvi brod iz ove serije, ali za njim će stići i modeli sa dve nove varijacije palube. Sve tri verzije dele izvrstan dizajn, brze i moćne van- brodske motore i uglađeni, ekonomični oblik korita. Sa produženom velikom ležaljkom za sunčanje na pramcu i prostorom za ručavanje, koji se pretvara u prostor za sunčanje, opcije za leškarenje na ovom brodu su mnogobrojne. Pome- ranjem naslona na krmenoj klupi, sedišta koja gledaju iza broda pretvaraju se u klupe za goste, koje su usmerena ka napred dok brod „leti“ potencijalnom brzinom od 40 čvorova za šta su zaslužna dva velika motora.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Series 3

Cap Camarat 7.5 CC Series 3 može da primi do osam osoba, koji na raspolaganju imaju sve moguće vodene aktivnosti: pecanje, skijanje na vodi, dnevne plovidbe, sunčanje, ronjenje, plivanje… Tokom krstarenja, putnici mogu da sede na klupama napred ispred upravljačke kon- zole okrenuti ka vodi, ili na ugaonoj garnituri na krmenom kokpitu za ušuškanu, udobnu vožnju. Kretanje oko konzole između dva prostora za druženje je opušteno i lagodno i tokom krstarenja i dok je brod usidren. Klupe, koje se podižu omogućavaju prolaz do kokpita i pristup velikom prostoru za odlaganje kao i krmenim platformama.

CTC 625 Open

CTC 625 OPEN je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas, tako i za vašu porodicu i prijatelje. OPEN koncept podrazumeva prostrani prednji kokpit sa kružnom klupom, koja lako može da smesti i do 6 osoba oko montažnog stola, koji po potrebi može da se ukloni i postavkom dodatnog jastuka sa potporom od drvenih lestvica dobijete veliki prostrani ležaj za sunčanje. Izuzetno pregledan i lak za upravljanje, karakteriše ga i sjajna komunikacija na palubi. Kokpit sa velikim kontrolnim panelom, zgodno, visoko postavljeni rukohvati i visoke stranice omogućuju bezbedni boravak na plovilu čak i deci. CTC 625 OPEN je univerzalno plovilo namenjeno, kako uživanju i sportskim aktivnostima na vodi, tako i za pecanje.

X-Boat 37

Ovaj model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Do sada je bilo nezamislivo napraviti brod ove veličine sa vanbrodskim motorima i ovim nivoom luksuzne opreme po konkurentnoj ceni. Model X-37 donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost, dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu kvalitet-cena-dizajn-performanse. Sa dužinom od 11,6 metara i širinom 3,6 metara, sa 2 x Suzuki 300 ks odvešće vas na nezabo- ravno putovanje brzinom krstarenja od 26 čvora i maksimalnom brzinom od 40 čvorova. X-37 sa maksimalnom snagom do 600 KS i trupom u obliku slova „V“ isporučuje performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije. Sinonim je za eleganciju, kvalitet i snagu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU