Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao delom standardne opreme i vrhunskim koritom, Sun Sport 250 opravdava svoju reputaciju. U kabini gosti na raspolaganju imaju sto oko kojeg se nalaze mesta za sedenje u „V“ rasporedu, kao i prenosivi WC, a kokpit nudi nekoliko rasporeda za sedenje i pregršt funkcija.

Količina kontrole i uzbuđenja koju nude Sea Ray modeli iz Sun Sport serije je sve samo ne tipična. Ovi brodovi su dovoljno jaki da izdrže i najžešće aktivnosti na vodi, a opet su savršeni za odmaranje sa prijateljima. Sa upečatljivim stilom, permijum Mercury motorima i komponentama, vaš Sea Ray Sun Sport biće predmet požude u svakoj marini.

Sea Ray SPX 210

Elegantan, stilizovan i sportskog karaktera, model SPX 210 se zaista izdvaja iz mase. Bilo da vi i vaša porodica preferirate da se relaksirate ili da budete aktivni, SPX 210 nudi sadržaje, koji će učiniti vaše zajedničke trenutke izuzetnim. Od prostranog enterijera do udobnog prostora za odmaranje i opcionih paketa za dodatnu praktičnost ili bavljenje sportovima na vodi, ovo je savršeni brod za pravljenje uspomena sa stilom.

Konfiguracija sa brodskim pogonom i motorom Mercruiser 4.5l, oslobađa krmenu platformu za sve moguće aktivnosti na vodi.

Jeanneau Cap Camarat 10.5 WA Series 2

Kada se koristi za dnevne plovidbe, bilo da provodite dan na vodi sa prijateljima ili krstarite sa porodicom, Cap Camarat 10.5 WA Series 2 ima samo jedan cilj: da vam omogući da maksimalno iskoristite sunce i more.

Sa krstarećom brzinom od 20 čvorova i maksimalnom brzinom od preko 40, V-korito, koje je dizajnirao Majkl Peters donosi još više snage i rigidnosti ovom brodu. Kada se usidrite, ovaj brod nudi ponešto za svakoga: prednji kokpit sa tri spojene ležaljke savršen je za relaksaciju, a otvorena terasa sa leve strane predstavlja još jednu platformu za ulazak i izlazak iz vode i opremljena je merdevinama.

Jeanneau Merry Fisher 1095

Sa modelom Merry Fisher 1095 atributi ove linije su odvrnuti na maksimum: bezbednost, udobnost, svestranost, neverovatno izdašan prostor, impresivna oprema i neprikosnoveni osećaj slobode!

Merry Fisher 1095 odgovorio je na izazov i donosi vanbrodski motor na brodu dužine 10 metara za vrhunske performanse, pouzdanost, stabilno krstarenje, izuzetnu osposobljenost za plovidbu i lakoću upravljanja. Sa maksimalnom brzinom od 37 čvorova, ovaj model ljubiteljima brzine nudi odličnu upravljivost. Pored toga što je vrlo svestran i nudi bogatu ponudu opreme i pažljivo dizajniran raspored, ovaj veliki model takođe nudi i izuzetno mnogo prostora, kao i još više komfora.

Saxdor 320 GTO

GTO dolazi sa T-krovom i walk-around palubom, kao prvi brod iz ove serije, ali za njim će stići i modeli sa dve nove varijacije palube. Sve tri verzije dele izvrstan dizajn, brze i moćne van- brodske motore i uglađeni, ekonomični oblik korita.

Sa produženom velikom ležaljkom za sunčanje na pramcu i prostorom za ručavanje, koji se pretvara u prostor za sunčanje, opcije za leškarenje na ovom brodu su mnogobrojne. Pome- ranjem naslona na krmenoj klupi, sedišta koja gledaju iza broda pretvaraju se u klupe za goste, koje su usmerena ka napred dok brod „leti“ potencijalnom brzinom od 40 čvorova za šta su zaslužna dva velika motora.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 CC Series 3

Cap Camarat 7.5 CC Series 3 može da primi do osam osoba, koji na raspolaganju imaju sve moguće vodene aktivnosti: pecanje, skijanje na vodi, dnevne plovidbe, sunčanje, ronjenje, plivanje… Tokom krstarenja, putnici mogu da sede na klupama napred ispred upravljačke kon- zole okrenuti ka vodi, ili na ugaonoj garnituri na krmenom kokpitu za ušuškanu, udobnu vožnju. Kretanje oko konzole između dva prostora za druženje je opušteno i lagodno i tokom krstarenja i dok je brod usidren. Klupe, koje se podižu omogućavaju prolaz do kokpita i pristup velikom prostoru za odlaganje kao i krmenim platformama.

CTC 625 Open

CTC 625 OPEN je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za vas, tako i za vašu porodicu i prijatelje. OPEN koncept podrazumeva prostrani prednji kokpit sa kružnom klupom, koja lako može da smesti i do 6 osoba oko montažnog stola, koji po potrebi može da se ukloni i postavkom dodatnog jastuka sa potporom od drvenih lestvica dobijete veliki prostrani ležaj za sunčanje. Izuzetno pregledan i lak za upravljanje, karakteriše ga i sjajna komunikacija na palubi. Kokpit sa velikim kontrolnim panelom, zgodno, visoko postavljeni rukohvati i visoke stranice omogućuju bezbedni boravak na plovilu čak i deci. CTC 625 OPEN je univerzalno plovilo namenjeno, kako uživanju i sportskim aktivnostima na vodi, tako i za pecanje.

X-Boat 37

Ovaj model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Do sada je bilo nezamislivo napraviti brod ove veličine sa vanbrodskim motorima i ovim nivoom luksuzne opreme po konkurentnoj ceni. Model X-37 donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost, dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu kvalitet-cena-dizajn-performanse.

Sa dužinom od 11,6 metara i širinom 3,6 metara, sa 2 x Suzuki 300 ks odvešće vas na nezabo- ravno putovanje brzinom krstarenja od 26 čvora i maksimalnom brzinom od 40 čvorova. X-37 sa maksimalnom snagom do 600 KS i trupom u obliku slova „V“ isporučuje performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije. Sinonim je za eleganciju, kvalitet i snagu.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor i Kia otkrivaju tehnologiju...

Hyundai Motor Company i Kia Corporation su predstavili 'Active Air Skirt' (AAS) tehnologiju koja minimalizuje aerodinamički...

Mammut Free 28 sa izdvojivim Airbag...

Ovaj ranac teži samo 1.5 kg i ima kapacitet od 28 litara, što ga čini idealnim...

Najbolji skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Atomic Hawx Prime 100 ski cipela

Srednja veličina sa srednjim fleksom za muškarce sa srednjom građom. Kao rečenica iz marketinga možda zvuči...

Kombi koji se širi u dvosoban...

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi...

Najbolje skije za sve planine 2023-2024

Iako se razlike između različitih kategorija skija sve više zamagljuju iz godine u godinu, postoji nekoliko...

Salomon S/Pro 120 Ski čizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa...

TOP 5: skija za stazu 2023-2024

Od oštrih, pravih „mašina“ za carving, do opuštenih krstarenja za početnike, odabrali smo najbolje skije za...

Elan Primetime 55+ FusionX skije

Nova serija Elan Primetime predstavlja jedinstvenu Amphibio tehnologiju sa posvećenim skijama za levu i desnu stranu....

Petzl Leopard LLF Crampon: Savršeni crampon...

Najlakši crampon u Petzl-ovoj ponudi dizajniran je za korišćenje na skijaškim i snowboard čizmama kao i...