Canon džepna kamera će podići kvalitet vlogova koje snimate telefonom

Pokretanje vloga danas je nikad lakše uz toliki broj namenskih kamera i moćnih smartfona. Ako ste vloger početnik i želite nešto malo profesionalnije od smartfona, onda je kamera Canon PowerShot V10 prava stvar za vas. Powershot V10 je minimalistička kamera za vlogere koja je jednako jednostavna za korišćenje kao i smartfon ali ima veći senzor za bolji kvalitet video snimaka.

PowerShot V10 je prvi uređaj iz najnovije linije Canon proizvoda za potrošačku video produkciju, strimovanje uživo i pravljenje vlogova koja će biti poznata kao PowerShot V linija. Canon je odlučio da prvo izbaci jedan pristupačan uređaj u vidu kamere PowerShot V10, tako da ona nije zapravo namenjena karijernim vlogerima već više ljudima koji žele da počnu da eksperimentišu sa vlogovanjem. Njen kompaktan i jednostavan dizajn, međutim, čini je odličnom kamerom za snimanje iz dodatnog ugla za one sa malo više iskustva.

Ona ima faktor oblika koji podseća na akcione kamere kompanije Insta360, kao i prost dizajn sa dugmetom za snimanje napred i ekranom koji se izvlači sa zadnje strane. U kompaniji Canon posebno naglašavaju jednostavnost korišćenja ove kamere koja uključuje 14 filtera boja, Smooth Skin režim i Movie Digital IS režim koji umanjuje podrhtavanje kamere prilikom pravljenja video snimaka iz ruke.

Sa CMOS senzorom od jednog inča ona nudi mnogo bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja u poređenju sa većinom senzora u smartfonima. Ova džepna Canon kamera za vlogovanje snima u 4K30p rezoluciji ili FullHD pri 60p, a čak može i da pravi fotografije rezolucije 15,2 megapiksela. Objektiv širine 19 mm znači da ne bi trebalo da bude previše teško uglaviti sve u jedan kadar dok vlogujete. Čak i ako jeste, PowerShot V10 ima autofokus za praćenje lica sa kojim će vaš lik biti izdefinisan.

Sa lakoćom je možete nositi u džepu ili torbi, a kada snimate možete je držati horizontalno ili vertikalno, čime se olakšava prebacivanje klipova na društvene mreže. U kompaniji Canon kažu da baterija omogućava do sat vremena neprestanog snimanja.

Ako ne pravite vlogove napolju, onda možete da konfigurišete PowerShot V10 kameru i kao web kameru za strimovanje uživo. Ona ima integrisana dva stereo mikrofona za jasan zvuk, kao i treći mikrofon za smanjivanje pozadinske buke.

Iako nema sve specifikacije profesionalne kamere za vlogovanje, PowerShot V10 može da posluži kao sledeći korak za ljude koji žele da se unaprede sa smartfona na kameru za vlogovanje, ali nisu spremni da se iskeširaju za skupu kameru.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Galaxy S22 Ultra – Najmoćniji telefon sa najbržom...

Dosad se nije dogodilo da omiljena olovka korisnika...

Ranac koji ima sopstvenu nadzornu kameru, uređaj za...

Ranac Seeon 180° bez sumnje je tehnološki najnapredniji...

Pametne naočare za plivanje

Startap kompanija Form pridružuje se kompanijama koje su...

Imate smartfon? Onda vam je potreban ovaj prenosivi...

Prenosivi bežični punjač kompanije Aukey koji je dostupan...

TEST: Apple iPhone 11 Pro Max – Perjanica...

Dugačko je ime za najnoviji iPhone. Pro...

NIKON Z 9 MOŽE DA USLIKA METAK KOJI...

Švedski fotograf Goran Strand pokrivao je Svetski kup...

TEST: Bowers & Wilkins PI7 – Vrhunski zvuk...

Očigledno je da su u kompaniji Bowers &...

Druga generacija Samsungovog Smart SSD-a može da obrađuje...

Zaboravite na procesore, recite zbogom ARM sistemima na...

Zaboravite AirPods – TEST: Jabra Elite 3 od...

Kompanija Jabra je prisutna na tržištu slušalica već...

Tražite telefon za savršenim performansama baterije???

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost modela...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Pokretanje vloga danas je nikad lakše uz toliki broj namenskih kamera i moćnih smartfona. Ako ste vloger početnik i želite nešto malo profesionalnije od smartfona, onda je kamera Canon PowerShot V10 prava stvar za vas. Powershot V10 je minimalistička kamera za vlogere koja je jednako jednostavna za korišćenje kao i smartfon ali ima veći senzor za bolji kvalitet video snimaka. PowerShot V10 je prvi uređaj iz najnovije linije Canon proizvoda za potrošačku video produkciju, strimovanje uživo i pravljenje vlogova koja će biti poznata kao PowerShot V linija. Canon je odlučio da prvo izbaci jedan pristupačan uređaj u vidu kamere PowerShot V10, tako da ona nije zapravo namenjena karijernim vlogerima već više ljudima koji žele da počnu da eksperimentišu sa vlogovanjem. Njen kompaktan i jednostavan dizajn, međutim, čini je odličnom kamerom za snimanje iz dodatnog ugla za one sa malo više iskustva. Ona ima faktor oblika koji podseća na akcione kamere kompanije Insta360, kao i prost dizajn sa dugmetom za snimanje napred i ekranom koji se izvlači sa zadnje strane. U kompaniji Canon posebno naglašavaju jednostavnost korišćenja ove kamere koja uključuje 14 filtera boja, Smooth Skin režim i Movie Digital IS režim koji umanjuje podrhtavanje kamere prilikom pravljenja video snimaka iz ruke. Sa CMOS senzorom od jednog inča ona nudi mnogo bolje performanse u uslovima slabog osvetljenja u poređenju sa većinom senzora u smartfonima. Ova džepna Canon kamera za vlogovanje snima u 4K30p rezoluciji ili FullHD pri 60p, a čak može i da pravi fotografije rezolucije 15,2 megapiksela. Objektiv širine 19 mm znači da ne bi trebalo da bude previše teško uglaviti sve u jedan kadar dok vlogujete. Čak i ako jeste, PowerShot V10 ima autofokus za praćenje lica sa kojim će vaš lik biti izdefinisan. Sa lakoćom je možete nositi u džepu ili torbi, a kada snimate možete je držati horizontalno ili vertikalno, čime se olakšava prebacivanje klipova na društvene mreže. U kompaniji Canon kažu da baterija omogućava do sat vremena neprestanog snimanja. Ako ne pravite vlogove napolju, onda možete da konfigurišete PowerShot V10 kameru i kao web kameru za strimovanje uživo. Ona ima integrisana dva stereo mikrofona za jasan zvuk, kao i treći mikrofon za smanjivanje pozadinske buke. Iako nema sve specifikacije profesionalne kamere za vlogovanje, PowerShot V10 može da posluži kao sledeći korak za ljude koji žele da se unaprede sa smartfona na kameru za vlogovanje, ali nisu spremni da se iskeširaju za skupu kameru.