Revolucija sklopivih telefona

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviju generaciju revolucionarnih sklopivih pametnih telefona: Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4.

„Sklopivi telefoni Samsung Galaxy razvijeni su na temeljima naše filozofije otvorenosti i pružaju nove mogućnosti kompletnog prilagođavanja i spolja i iznutra. Nastali u saradnji sa našim svetski poznatim partnerima, ovi novi sklopivi uređaji nude neprikosnoveno mobilno iskustvo koje zadovoljava potrebe najdinamičnijih korisnika“, izjavio je dr TM Roh, predsednik i rukovodilac odeljenja za mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics. „Zahvaljujući našim neprekidnim naporima i liderstvu, popularnost sklopivih uređaja nastavlja da raste. Ovu kategoriju smo sa uspehom transformisali iz pionirskog projekta u liniju uređaja za široku upotrebu među milionima korisnika širom sveta.“

Galaxy Z Flip4 unapređuje funkcije omiljene među Samsung korisnicima, što ga čini savršenim uređajem za lično izražavanje. Njegov kompaktni dizajn u obliku školjke nudi jedinstveno iskustvo koje nije dostupno ni na jednom drugom pametnom telefonu.

Pravite video snimke bez korišćenja ruku ili grupne selfije pod različitim uglovima tako što ćete delimično sklopiti Z Flip4 da biste aktivirali FlexCam kameru. Zahvaljujući Samsung partnerstvu sa kompanijom Meta, FlexCam je optimizovan za najpopularnije društvene mreže, uključujući Instagram, Votsap i Fejsbuk.

Sada uz Galaxy Z Flip4 možete da pravite kvalitetne selfije direktno sa spoljašnjeg ekrana korišćenjem glavne kamere sa unapređenom Quick Shot funkcijom. Sa unapređenom kamerom koja je opremljena 65 odsto jačim senzorom koji radi na mobilnoj platformi Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografije i video snimci su oštriji i stabilniji – i danju i noću.

Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, ovo je najprefinjeniji Samsung dizajn do sada.

 

Galaxy Z Fold4 rezultat je stalnih inovacija u oblasti pametnih telefona Samsung Galaxy i naš najmoćniji pametni telefon do sada. On kombinuje Samsung ekspertizu u mobilnoj tehnologiji i predstavlja uređaj sa povećanom funkcionalnošću, bilo da je otvoren, zatvoren ili u Flex režimu rada.

Novi taskbar pruža raspored sličan onom na računaru i nudi pristup vašim omiljenim i nedavno korišćenim aplikacijama. Obavljanje više stvari istovremeno je takođe preglednije zahvaljujući novim pokretima prevlačenja. Možete trenutno da prelazite sa aplikacija preko celog ekrana na prozore koji iskaču ili da podelite ekran na pola kako biste još lakše obavljali više stvari istovremeno.

Iskustvo obavljanja više stvari istovremeno je upotpunjeno S Pen olovkom, koja omogućava crtanje u pokretu i pravljenje beleški sa pojednostavljenim skladištenjem unutar stojećeg poklopca sa futrolom za olovku.

Galaxy Z Fold4 pravi fenomenalne fotografije i video snimke sa unapređenim 50MP širokim sočivom i 30x Space Zoom sočivom.

Sadržaj je sveobuhvatniji i izražajniji na 7,6-inčnom glavnom ekranu sa većim osvetljenjem, prilagodljivom stopom osvežavanja od 120Hz i manje vidljivom kamerom ispod displeja (UDC) koja se odlikuje novim raspršenim rasporedom podpiksela.

Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 i Buds 2 pro biće dostupni za naručivanje unapred u odabranim zemljama od 10. avgusta, a na tržišta odabranih zemalja dolazi od 26. avgusta. Korisnici koji unapred naruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 dobijaju jednu dodatnu godinu za Samsung Care+, za zaštitu od pada ili loma ekrana sa podrškom Samsung stručnjaka u 51 zemlji.

Seriji Galaxy Z pridružuju se Galaxy Buds2 Pro – nove Samsung vrhunske slušalice koje pružaju najimersivnije bežično audio iskustvo sa novim, kompaktnim dizajnom i nesmetanom povezanošću koja je idealna za svaki aspekt života.

Uživajte u muzici uz superiorni Hi-Fi 24bit Audio, koji nudi izuzetno dinamičan raspon da biste se osećali povezanim sa sadržajem koji slušate sa kristalno čistom rezolucijom. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 odsto manji, sa čvrstim prianjanjem koje je napravljeno da bi se izbeglo okretanje, što ga čini savršenim saputnikom za fizičku aktivnost. Nove Galaxy Buds2 Pro slušalice omogućavaju korisnicima da pobegnu u sopstveni svet i istovremeno ostanu povezani sa svakodnevicom.

Galaxy Buds Pro 2 biće dostupne u Srbiji po preporučenoj ceni od 29.999  RSD, a ukoliko kupite slušalice u promotivnom periodu od 10.8. do 25.8.2022. godine, dobićete na poklon bežični punjač u vrednosti od  4.999 RSD. Više infromacija o akciji na linku https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-buds2pro/

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde