Koncept električnog Harley-Davidson skutera je uzbudljiviji nego električni motocikl ove kompanije

Harley-Davidson je premijerno predstavio dva koncepta: nešto nalik na električni mountain bike, i električni skuter koji je definitivno najuzbudljivija ideja koju je ova kompanija imala do sad.

Oba koncepta su izgledala lepo na slikama, ali Harley-Davidson je prošle nedelje u Aspenu u saveznoj državi Kolorado, u toku Winter X Games takmičenja predstavio dva funkcionalna prototipa i dozvolio je nekim ljudima da se malo igraju sa njima.

Motocikl deluje zabavno, ali električnih motocikala sada ima na pretek. To što je robusniji će mu pomoći da se istakne među bukvalno stotinama drugih modela koji su već dostupni na tržištu, a prepoznatljivost imena Harley-Davidson bi mogla kompaniji da pomogne da otkine veći deo tržišnog udela od drugih, ako se odluči za komercijalnu proizvodnju ovog motocikla.

Skuter, međutim, izgleda veoma uzbudljivo! Skuteri svih veličina i oblika mogu se naći u transportnoj infrastrukturi gradova širom sveta (sa varirajućim uspehom, ako ćemo iskreno) a nešto poput ovog koncepta kompanije Harley-Davidson bi moglo da bude popularno, ako bi se kompanija odlučila da se upusti u tu priču.

Ovaj skuter ima stila, izgleda kao da je neverovatno zabavan za vožnju, i neće koštati 30.000 dolara. Možda neće preokrenuti posrnulo poslovanje kompanije, ali je neuporedivo uzbudljivija ideja od još jednog motocikla.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde