Koncept električnog Harley-Davidson skutera je uzbudljiviji nego električni motocikl ove kompanije

Harley-Davidson je premijerno predstavio dva koncepta: nešto nalik na električni mountain bike, i električni skuter koji je definitivno najuzbudljivija ideja koju je ova kompanija imala do sad.

Oba koncepta su izgledala lepo na slikama, ali Harley-Davidson je prošle nedelje u Aspenu u saveznoj državi Kolorado, u toku Winter X Games takmičenja predstavio dva funkcionalna prototipa i dozvolio je nekim ljudima da se malo igraju sa njima.

Motocikl deluje zabavno, ali električnih motocikala sada ima na pretek. To što je robusniji će mu pomoći da se istakne među bukvalno stotinama drugih modela koji su već dostupni na tržištu, a prepoznatljivost imena Harley-Davidson bi mogla kompaniji da pomogne da otkine veći deo tržišnog udela od drugih, ako se odluči za komercijalnu proizvodnju ovog motocikla.

Skuter, međutim, izgleda veoma uzbudljivo! Skuteri svih veličina i oblika mogu se naći u transportnoj infrastrukturi gradova širom sveta (sa varirajućim uspehom, ako ćemo iskreno) a nešto poput ovog koncepta kompanije Harley-Davidson bi moglo da bude popularno, ako bi se kompanija odlučila da se upusti u tu priču.

Ovaj skuter ima stila, izgleda kao da je neverovatno zabavan za vožnju, i neće koštati 30.000 dolara. Možda neće preokrenuti posrnulo poslovanje kompanije, ali je neuporedivo uzbudljivija ideja od još jednog motocikla.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Harley-Davidson je premijerno predstavio dva koncepta: nešto nalik na električni mountain bike, i električni skuter koji je definitivno najuzbudljivija ideja koju je ova kompanija imala do sad. Oba koncepta su izgledala lepo na slikama, ali Harley-Davidson je prošle nedelje u Aspenu u saveznoj državi Kolorado, u toku Winter X Games takmičenja predstavio dva funkcionalna prototipa i dozvolio je nekim ljudima da se malo igraju sa njima. Motocikl deluje zabavno, ali električnih motocikala sada ima na pretek. To što je robusniji će mu pomoći da se istakne među bukvalno stotinama drugih modela koji su već dostupni na tržištu, a prepoznatljivost imena Harley-Davidson bi mogla kompaniji da pomogne da otkine veći deo tržišnog udela od drugih, ako se odluči za komercijalnu proizvodnju ovog motocikla. Skuter, međutim, izgleda veoma uzbudljivo! Skuteri svih veličina i oblika mogu se naći u transportnoj infrastrukturi gradova širom sveta (sa varirajućim uspehom, ako ćemo iskreno) a nešto poput ovog koncepta kompanije Harley-Davidson bi moglo da bude popularno, ako bi se kompanija odlučila da se upusti u tu priču. Ovaj skuter ima stila, izgleda kao da je neverovatno zabavan za vožnju, i neće koštati 30.000 dolara. Možda neće preokrenuti posrnulo poslovanje kompanije, ali je neuporedivo uzbudljivija ideja od još jednog motocikla.