Avangardna interpretacija trkačkog sveta – TAG Heuer Monaco

Tačno na vreme za osamdesetu Veliku nagradu Monaka 2023. godine

TAG Heuer je još jednom tu da obeleži prestižnu Veliku nagradu Monaka za 2023. godinu predstavljanjem tri nova Monaco Skeleton Dial modela. Poslednje pridošlice u čuvenoj Monaco kolekciji brenda Tag Heuer dolaze u novim, živopisnim bojama.

Kolekcija Monaco oduvek je prednjačila sa naprednim i savremenim dizajnom, pritom oduvek prateći popularnu kulturu, a najnoviji skeleton modeli dolaze sa tri različita brojčanika – originalnim plavim, trkači-crvenim i tirkiznim – i svi pružaju otvoren pogled na mehanizam. Svaki od tri sata je dizajniran da ponudi avangardnu interpretaciju trkačkog sveta sa živopisnim stilovima koji im daju mladalačkiji izgled.

Svaki od ovih satova ima svoju priču. Originalno plavi je inspirisan prvim ikada Tag Heuer Monaco plavim brojčanikom i zato ima plave i crvene detalje na brojčaniku, a plava boja se proteže i na stupčasti točak i gravure unutar mehanizma. Trkački-crveni model odaje počast trkačkoj DNK kolekciji Tag Heuer Monaco, jer crvena boja se često odnosi na trkačke varnice na stazi, dok crni i srebrni detalji na brojčaniku daju satu elegantan izgled. I ovaj model ima crvenu boju na stupčastom točku i gravurama unutar mehanizma, čime se zaokružuje trkački inspirisana estetika. I za kraj, treći sat u tirkiznoj boji predstavlja drugačiji osvrt na Monaco dizajn. On naravno predstavlja omaž prelepoj obali Monaka, a crvena boja označava trkačko nasleđe, dok se ovde upečatljiva tirkizna boja nalazi na stupčastom točku i gravurama mehanizma.

Sva tri sata pokreće vlasnički mehanizam Heuer 02 sa konvencionalnim stupčastim točkom koji aktivira hronograf, kao i sa rezervom snage od 80 sati, najvećom među svim hronografima u industriji satova. Satovi takođe sadrže Super-Luminova premaz koji im daje futuristički izgled sa luminiscentnim elementima.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Oslobodite snagu avanture: vozite Voge 900 DS, vrhunski...

Loncin je predstavio novi model motocikla Voge 900DS...

Harley-Davidson Revolution Max 1250 motor: 5 ključnih brzinskih...

Sada kada su se svi smirili nakon premijere...

Campagnolo felne od ugljeničnih vlakana postaju ultralagane

Linija premijum felni od ugljeničnih vlakana kompanije Campagnolo...

Richard Mille i Ferrari napravili su najtanji sat...

Puno ime sata je Richard Mille RM UP-01...

Novi rekord na stazi Suzuka!

U skladu sa tradicijom Renault Sporta, nova generacija...

Bugatti Bolide ubrzava od 0-100 km/h za 2,17...

Ime Bugatti već dugo se vezuje za ludački...

75 godine priče o uspehu

Feri Porše je 1948. godine ostvario svoj san...

Motor za električni bicikl sa dvobrzinskim automatskim menjačem...

Kompanija Bafang konstantno povećava asortiman motornih sistema u...

Kolaboracija kompanija Bremont i Jaguar odaje počast automobilu...

Bremont slavi još jednu legendu britanskog automobilzma predstavljanjem...

„Najlepši auto ikada napravljen“. Ponovo rođen.

Opisan od strane Enca Ferarija kao „najlepši auto...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
TAG Heuer je još jednom tu da obeleži prestižnu Veliku nagradu Monaka za 2023. godinu predstavljanjem tri nova Monaco Skeleton Dial modela. Poslednje pridošlice u čuvenoj Monaco kolekciji brenda Tag Heuer dolaze u novim, živopisnim bojama. Kolekcija Monaco oduvek je prednjačila sa naprednim i savremenim dizajnom, pritom oduvek prateći popularnu kulturu, a najnoviji skeleton modeli dolaze sa tri različita brojčanika – originalnim plavim, trkači-crvenim i tirkiznim – i svi pružaju otvoren pogled na mehanizam. Svaki od tri sata je dizajniran da ponudi avangardnu interpretaciju trkačkog sveta sa živopisnim stilovima koji im daju mladalačkiji izgled. Svaki od ovih satova ima svoju priču. Originalno plavi je inspirisan prvim ikada Tag Heuer Monaco plavim brojčanikom i zato ima plave i crvene detalje na brojčaniku, a plava boja se proteže i na stupčasti točak i gravure unutar mehanizma. Trkački-crveni model odaje počast trkačkoj DNK kolekciji Tag Heuer Monaco, jer crvena boja se često odnosi na trkačke varnice na stazi, dok crni i srebrni detalji na brojčaniku daju satu elegantan izgled. I ovaj model ima crvenu boju na stupčastom točku i gravurama unutar mehanizma, čime se zaokružuje trkački inspirisana estetika. I za kraj, treći sat u tirkiznoj boji predstavlja drugačiji osvrt na Monaco dizajn. On naravno predstavlja omaž prelepoj obali Monaka, a crvena boja označava trkačko nasleđe, dok se ovde upečatljiva tirkizna boja nalazi na stupčastom točku i gravurama mehanizma. Sva tri sata pokreće vlasnički mehanizam Heuer 02 sa konvencionalnim stupčastim točkom koji aktivira hronograf, kao i sa rezervom snage od 80 sati, najvećom među svim hronografima u industriji satova. Satovi takođe sadrže Super-Luminova premaz koji im daje futuristički izgled sa luminiscentnim elementima.