Avangardna interpretacija trkačkog sveta – TAG Heuer Monaco

Tačno na vreme za osamdesetu Veliku nagradu Monaka 2023. godine

TAG Heuer je još jednom tu da obeleži prestižnu Veliku nagradu Monaka za 2023. godinu predstavljanjem tri nova Monaco Skeleton Dial modela. Poslednje pridošlice u čuvenoj Monaco kolekciji brenda Tag Heuer dolaze u novim, živopisnim bojama.

Kolekcija Monaco oduvek je prednjačila sa naprednim i savremenim dizajnom, pritom oduvek prateći popularnu kulturu, a najnoviji skeleton modeli dolaze sa tri različita brojčanika – originalnim plavim, trkači-crvenim i tirkiznim – i svi pružaju otvoren pogled na mehanizam. Svaki od tri sata je dizajniran da ponudi avangardnu interpretaciju trkačkog sveta sa živopisnim stilovima koji im daju mladalačkiji izgled.

Svaki od ovih satova ima svoju priču. Originalno plavi je inspirisan prvim ikada Tag Heuer Monaco plavim brojčanikom i zato ima plave i crvene detalje na brojčaniku, a plava boja se proteže i na stupčasti točak i gravure unutar mehanizma. Trkački-crveni model odaje počast trkačkoj DNK kolekciji Tag Heuer Monaco, jer crvena boja se često odnosi na trkačke varnice na stazi, dok crni i srebrni detalji na brojčaniku daju satu elegantan izgled. I ovaj model ima crvenu boju na stupčastom točku i gravurama unutar mehanizma, čime se zaokružuje trkački inspirisana estetika. I za kraj, treći sat u tirkiznoj boji predstavlja drugačiji osvrt na Monaco dizajn. On naravno predstavlja omaž prelepoj obali Monaka, a crvena boja označava trkačko nasleđe, dok se ovde upečatljiva tirkizna boja nalazi na stupčastom točku i gravurama mehanizma.

Sva tri sata pokreće vlasnički mehanizam Heuer 02 sa konvencionalnim stupčastim točkom koji aktivira hronograf, kao i sa rezervom snage od 80 sati, najvećom među svim hronografima u industriji satova. Satovi takođe sadrže Super-Luminova premaz koji im daje futuristički izgled sa luminiscentnim elementima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde