ADATA i XPG DRAM memorije integrišu se sa platformama Z490 za izuzetne performanse

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, objavljuje da je njen XPG Overclocking Lab (XOCL) u saradnji sa kompanijom MSI overklokovao memorijske module SPECTRIX D50 i D60G 32GB RGB DDR4 na frekvenciju od 5000 MHz na platformi Intel Z490.

To postignuće označava ne samo kompatibilnost memorijskih modula XPG i ADATA sa najnovijom platformom Intel Z490, nego i njihovu mogućnost da u potpunosti iskažu svoje performanse. XPG je ovaj rekord postigao upotrebom procesora Intel Core i9-10900K i matične ploče za gejmere MSI MEG Z490.

XPG je testirao module D60G i D50 sa matičnim pločama na čipsetu Z490 drugih proizvođača, sa sličnim rezultatima.

D60G nudi više RGB osvetljenja po kvadratnom milimetru nego bilo koji drugi memorijski modul na tržištu, uz pokrivenost preko 60 odsto površine modula svetlom.

Potpuno izloženi izvori svetla su izrazito široki i stvaraju maksimalan mogući efekt u kombinaciji sa opčinjavajućim višebojnim svetlosnim tokom, kojim nadmašuju konkurenciju.

Jedinstveni avangardni stil modula D60G zaista privlači poglede.

Dizajniran je u prepoznatljivom XPG-ovom stilu „X-light“, a koji predstavlja višestrane površine inspirirane dijamantima.

XPG D50 nudi čist i elegantan dizajn jednostavnih geometrijskih linija i trouglastu RGB ploču koja se savršeno uklapa u taj dizajn.

Korisnici mogu birati između tri RGB načina – Static, Breathing i Comet.

Modul je takođe moguće postaviti i u način rada Music, koji će osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja upravo svira.

Memorijski moduli D60G i D50 izrađeni su od visokokvalitetnih čupova i opremljeni metalnim hladnjakom za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im produžuje radni vek.

Podržavaju Intel Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 za lakše overklokovanje i bolju stabilnost računara

XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je osnovan 2018. bio je prva ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula.

U maju 2019. godine XOCL je overklokovao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svetski rekord.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, objavljuje da je njen XPG Overclocking Lab (XOCL) u saradnji sa kompanijom MSI overklokovao memorijske module SPECTRIX D50 i D60G 32GB RGB DDR4 na frekvenciju od 5000 MHz na platformi Intel Z490. To postignuće označava ne samo kompatibilnost memorijskih modula XPG i ADATA sa najnovijom platformom Intel Z490, nego i njihovu mogućnost da u potpunosti iskažu svoje performanse. XPG je ovaj rekord postigao upotrebom procesora Intel Core i9-10900K i matične ploče za gejmere MSI MEG Z490. XPG je testirao module D60G i D50 sa matičnim pločama na čipsetu Z490 drugih proizvođača, sa sličnim rezultatima. D60G nudi više RGB osvetljenja po kvadratnom milimetru nego bilo koji drugi memorijski modul na tržištu, uz pokrivenost preko 60 odsto površine modula svetlom. Potpuno izloženi izvori svetla su izrazito široki i stvaraju maksimalan mogući efekt u kombinaciji sa opčinjavajućim višebojnim svetlosnim tokom, kojim nadmašuju konkurenciju. Jedinstveni avangardni stil modula D60G zaista privlači poglede. Dizajniran je u prepoznatljivom XPG-ovom stilu „X-light“, a koji predstavlja višestrane površine inspirirane dijamantima. XPG D50 nudi čist i elegantan dizajn jednostavnih geometrijskih linija i trouglastu RGB ploču koja se savršeno uklapa u taj dizajn. Korisnici mogu birati između tri RGB načina - Static, Breathing i Comet. Modul je takođe moguće postaviti i u način rada Music, koji će osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja upravo svira. Memorijski moduli D60G i D50 izrađeni su od visokokvalitetnih čupova i opremljeni metalnim hladnjakom za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im produžuje radni vek. Podržavaju Intel Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 za lakše overklokovanje i bolju stabilnost računara XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je osnovan 2018. bio je prva ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula. U maju 2019. godine XOCL je overklokovao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svetski rekord.