Hublot slavi svetsko prvenstvo u fudbalu predstavljanjem modela Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022

Dizajniran za ljude sa stilom koji vode aktivne živote – i koji vole fudbal, časovnik Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022, kao što se da zaključiti iz imena, je pametni sat koji slavi Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se trenutno igra u Kataru.

Zasnovan na pametnom satu Gen2 iz Hublot kolekcije i najmoćnijem i najuzbudljivijem Big Bang e modelu do sada, Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 donosi veći i unapređeni HD ekran na kom možete da pratite sve veličanstvene trenutke sa utakmica uz posebnu fudbalsku aplikaciju kakvu smo već mogli da vidimo na modelu Big Bang e UEFA Euro 2020.

Novi Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 pokreće procesor Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ a operativni sistem je Wear OS kompanije Google. Kućište prečnika 44 mm je od mikropeskirane i polirane crne keramike i crnog titanijuma, a upareno je sa AMOLED ekranom od 1,39 inča koji nudi rezoluciju od 454 x 454 i 327 tačaka po inču. U skladu sa statusom luksuznog pametnog sata, ekran je zaštićen safirnim staklom koje je prošlo antirefleksivni tretman.

Druge karakteristike uključuju jedan gigabajt RAM-a i 8 GB Flash (ePoP) memorije, bateriju snage 400 mAh koja omogućava celodnevno korišćenje, GPS, BT 5.0, Wi-Fi- NFC (za plaćanje) vodootpornost do 30 metara (3 ATM), ugrađeni mikrofon i zvučnik, vibracioni motor i gomilu senzora, uključujući merač pulas, akcelerometar, žiroskop, LLOB (Low Latency off Body) i senzor za ambijentalno osvetljenje.

Što se tiče estetike, zvanična verzija ima tamno-crveni displej i gumenu narukvicu u kombinaciji crne i tamno-crvene boje koja je inspirisana bojama zastave Katara. Međutim, možete da birate dizajn displeja i narukvice u bojama svake od 32 države učesnice svetskog prvenstva.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 je dostupan po ceni od 5,800$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde