Centar za dizajn i razvoj Hisense HA proizvoda od sada u Sloveniji!

Prethodna, 2022. godina u kompaniji Hisense ostaće upamćena po mnogobrojnim uspesima, posebno u segmentu TV uređaja, kad je postala svetski broj jedan po obimu isporuka. I već na početku 2023, Hisense nastavlja putem uspeha kojim ne samo da ispunjava poslovne ciljeve, nego nastavlja i značajna ulaganja u ovaj region Evrope.

U Velenju u Sloveniji, generalni direktor Hisense Europe, Hanson Han, i predsednica Republike Slovenije, dr Nataša Pirc Musar, svečano su otvorili Hisense Europe R&D centar, koji će od sada biti centar za istraživanje i razvoj aparata za domaćinstvo za celu Evropu, ali i R&D centar za razvoj kuhinja i vrhunskih uređaja za globalno tržište.

Razvoj tehnologije i aparata će se tako odvijati u Velenju, bez obzira na to gde će se obavljati proizvodnja pojedinačnih uređaja i kojem će tržištu oni biti namenjeni.

Inovacije i zaposleni kao ključ uspeha

Ovim Hisense dodatno jača značaj ovog regiona, kao jednog od njegovih ključnih evropskih proizvodnih i razvojnih lokacija. Hisense Europe će tokom ove godine uložiti oko 45 miliona evra u istraživanje i razvoj, odnosno 20 odsto više, nego prošle godine.

Inovacija je osnovna vrednost Hisense kompanije, a istraživanje i razvoj ključni stub na kome se zasniva naš uspeh. Stavljanjem potrošača u centar naše vizije, njegovo osvajanje inovativnom ponudom, visokokvalitetnim proizvodima i nenadmašnim korisničkim iskustvom, u mogućnosti smo da obezbedimo konkurentnost, profitabilnost i rast, ali i da ostvarimo naše ambiciozne strateške ciljeve“, rekao je izvršni direktor Hisense Europe, Hanson Han.

Zbog ovoga, u Hisense Europe kontinuirano povećavamo svoja ulaganja u istraživanje i razvoj, u tehnologiju, obrazovanje i regrutovanje najboljih talenata, jer za postizanje naših ciljeva potrebni su nam kompetentni, inovativni i motivisani zaposleni. Sa Centrom za istraživanje i razvoj, mi im pružamo moderno i podsticajno radno okruženje u kojem mogu da razviju svoje potencijale i na taj način razviju još bolje, uspešnije proizvode i usluge“, zaključio je Han.

Hisense Europe grupacija je za tri godine povećala broj zaposlenih u oblastima istraživanja i razvoja, dizajna i upravljanja proizvodima za čak 40%, tako da sad zapošljava 610 stručnjaka iz navedenih oblasti u Sloveniji, Švedskoj i Holandiji.

Agilno i podsticajno radno okruženje

Sa novim prostorijama dolazi i novi projektno orijentisan način rada: timovi kolega za istraživanje i razvoj i upravljanje proizvodima formiraće se i raditi zajedno tokom trajanja pojedinačnih razvojnih projekata. R&D centar svojim arhitektonskim rešenjem podstiče zaposlene na saradnju i omogućava uvođenje agilnih metoda rada u R&D sektor, što će svakako povećati efikasnost i inovativnost rada na ovim projektima.

Novi R&D Hisense centar biće okrenut zelenim rešenjima u svim procesima rada, na taj način smanjujući potrošnju prirodnih resursa, ali i pomažući u manjem zagađenju životne sredine i uticaju na radno okruženje.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Umiljati robot kompanije Panasonic razveseliće vas tokom pandemije

Robota Nicobo nije lako opisati. On izgleda kao...

Panasonic NOVITETI 2020!

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu...

Tinejdžeri danas više vole da se dopisuju nego...

Danas vidimo sve veću zabrinutost oko uticaja koji...

Da li je kupovina električnog automobila pametna investicija?

Skladištenje energije postaje tema kojom će se vrlo...

Telefon od konzervi više nema gajtan u ovoj...

Da li se sećate telefona od konzervi koje...

Masterclass na LG televizorima

Vlasnici LG smart televizora od nedavno imaju pristup...

TOP 5: Nacionalnih parkova nude virtuelne obilaske iz...

Čak i kada morate da ostanete kod kuće,...

Da li znate šta je “Tap to Phone”?

Visa i Raiffeisen banka predstavile su Tap to...

CES 2021: MOFLIN ljubimac sa veštačkom inteligencijom

Ako vam je potreban ljubimac modernog doba koji...

Digitalni kokpit 2020 donosi tizer unapređenog Bixby virtuelnog...

Samsung je doneo svoj Digitalni kokpit 2020. na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Prethodna, 2022. godina u kompaniji Hisense ostaće upamćena po mnogobrojnim uspesima, posebno u segmentu TV uređaja, kad je postala svetski broj jedan po obimu isporuka. I već na početku 2023, Hisense nastavlja putem uspeha kojim ne samo da ispunjava poslovne ciljeve, nego nastavlja i značajna ulaganja u ovaj region Evrope. U Velenju u Sloveniji, generalni direktor Hisense Europe, Hanson Han, i predsednica Republike Slovenije, dr Nataša Pirc Musar, svečano su otvorili Hisense Europe R&D centar, koji će od sada biti centar za istraživanje i razvoj aparata za domaćinstvo za celu Evropu, ali i R&D centar za razvoj kuhinja i vrhunskih uređaja za globalno tržište. Razvoj tehnologije i aparata će se tako odvijati u Velenju, bez obzira na to gde će se obavljati proizvodnja pojedinačnih uređaja i kojem će tržištu oni biti namenjeni. Inovacije i zaposleni kao ključ uspeha Ovim Hisense dodatno jača značaj ovog regiona, kao jednog od njegovih ključnih evropskih proizvodnih i razvojnih lokacija. Hisense Europe će tokom ove godine uložiti oko 45 miliona evra u istraživanje i razvoj, odnosno 20 odsto više, nego prošle godine. “Inovacija je osnovna vrednost Hisense kompanije, a istraživanje i razvoj ključni stub na kome se zasniva naš uspeh. Stavljanjem potrošača u centar naše vizije, njegovo osvajanje inovativnom ponudom, visokokvalitetnim proizvodima i nenadmašnim korisničkim iskustvom, u mogućnosti smo da obezbedimo konkurentnost, profitabilnost i rast, ali i da ostvarimo naše ambiciozne strateške ciljeve“, rekao je izvršni direktor Hisense Europe, Hanson Han. “Zbog ovoga, u Hisense Europe kontinuirano povećavamo svoja ulaganja u istraživanje i razvoj, u tehnologiju, obrazovanje i regrutovanje najboljih talenata, jer za postizanje naših ciljeva potrebni su nam kompetentni, inovativni i motivisani zaposleni. Sa Centrom za istraživanje i razvoj, mi im pružamo moderno i podsticajno radno okruženje u kojem mogu da razviju svoje potencijale i na taj način razviju još bolje, uspešnije proizvode i usluge“, zaključio je Han. Hisense Europe grupacija je za tri godine povećala broj zaposlenih u oblastima istraživanja i razvoja, dizajna i upravljanja proizvodima za čak 40%, tako da sad zapošljava 610 stručnjaka iz navedenih oblasti u Sloveniji, Švedskoj i Holandiji. Agilno i podsticajno radno okruženje Sa novim prostorijama dolazi i novi projektno orijentisan način rada: timovi kolega za istraživanje i razvoj i upravljanje proizvodima formiraće se i raditi zajedno tokom trajanja pojedinačnih razvojnih projekata. R&D centar svojim arhitektonskim rešenjem podstiče zaposlene na saradnju i omogućava uvođenje agilnih metoda rada u R&D sektor, što će svakako povećati efikasnost i inovativnost rada na ovim projektima. Novi R&D Hisense centar biće okrenut zelenim rešenjima u svim procesima rada, na taj način smanjujući potrošnju prirodnih resursa, ali i pomažući u manjem zagađenju životne sredine i uticaju na radno okruženje.