Centar za dizajn i razvoj Hisense HA proizvoda od sada u Sloveniji!

Prethodna, 2022. godina u kompaniji Hisense ostaće upamćena po mnogobrojnim uspesima, posebno u segmentu TV uređaja, kad je postala svetski broj jedan po obimu isporuka. I već na početku 2023, Hisense nastavlja putem uspeha kojim ne samo da ispunjava poslovne ciljeve, nego nastavlja i značajna ulaganja u ovaj region Evrope.

U Velenju u Sloveniji, generalni direktor Hisense Europe, Hanson Han, i predsednica Republike Slovenije, dr Nataša Pirc Musar, svečano su otvorili Hisense Europe R&D centar, koji će od sada biti centar za istraživanje i razvoj aparata za domaćinstvo za celu Evropu, ali i R&D centar za razvoj kuhinja i vrhunskih uređaja za globalno tržište.

Razvoj tehnologije i aparata će se tako odvijati u Velenju, bez obzira na to gde će se obavljati proizvodnja pojedinačnih uređaja i kojem će tržištu oni biti namenjeni.

Inovacije i zaposleni kao ključ uspeha

Ovim Hisense dodatno jača značaj ovog regiona, kao jednog od njegovih ključnih evropskih proizvodnih i razvojnih lokacija. Hisense Europe će tokom ove godine uložiti oko 45 miliona evra u istraživanje i razvoj, odnosno 20 odsto više, nego prošle godine.

Inovacija je osnovna vrednost Hisense kompanije, a istraživanje i razvoj ključni stub na kome se zasniva naš uspeh. Stavljanjem potrošača u centar naše vizije, njegovo osvajanje inovativnom ponudom, visokokvalitetnim proizvodima i nenadmašnim korisničkim iskustvom, u mogućnosti smo da obezbedimo konkurentnost, profitabilnost i rast, ali i da ostvarimo naše ambiciozne strateške ciljeve“, rekao je izvršni direktor Hisense Europe, Hanson Han.

Zbog ovoga, u Hisense Europe kontinuirano povećavamo svoja ulaganja u istraživanje i razvoj, u tehnologiju, obrazovanje i regrutovanje najboljih talenata, jer za postizanje naših ciljeva potrebni su nam kompetentni, inovativni i motivisani zaposleni. Sa Centrom za istraživanje i razvoj, mi im pružamo moderno i podsticajno radno okruženje u kojem mogu da razviju svoje potencijale i na taj način razviju još bolje, uspešnije proizvode i usluge“, zaključio je Han.

Hisense Europe grupacija je za tri godine povećala broj zaposlenih u oblastima istraživanja i razvoja, dizajna i upravljanja proizvodima za čak 40%, tako da sad zapošljava 610 stručnjaka iz navedenih oblasti u Sloveniji, Švedskoj i Holandiji.

Agilno i podsticajno radno okruženje

Sa novim prostorijama dolazi i novi projektno orijentisan način rada: timovi kolega za istraživanje i razvoj i upravljanje proizvodima formiraće se i raditi zajedno tokom trajanja pojedinačnih razvojnih projekata. R&D centar svojim arhitektonskim rešenjem podstiče zaposlene na saradnju i omogućava uvođenje agilnih metoda rada u R&D sektor, što će svakako povećati efikasnost i inovativnost rada na ovim projektima.

Novi R&D Hisense centar biće okrenut zelenim rešenjima u svim procesima rada, na taj način smanjujući potrošnju prirodnih resursa, ali i pomažući u manjem zagađenju životne sredine i uticaju na radno okruženje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde