Mercedes među kolicima za bebe fura AMG felne

Deca koja su rođena sa srebrnom kašikom u ustima imaju još jedan razlog da budu srećna što imaju roditelje sa dubokim džepom, jer je Mercedes lansirao fensi kolica za bebe.

Ova kolica po imenu Avantgarde je dizajnirala nemačka kompanija Hartan u saradnji sa Mercedesovim dizajnerskim odeljenjem, i stavili su im replike duplih petokrakih AMG felni u crno-beloj boji, poput onih koje možete da vidite na C-Klasi.

Ali, ova kolica za bebe nude više od samo tih „automobilskih“ felni, pa tako imaju gume sa vazdušnim komorama, a imaju čak i prilagodljivo vešanje koje olakšava upravljanje. Mala težina takođe pomaže, jer imaju aluminijumski ram koji teži svega 8,9 kilograma dok je sedište teško samo 4,1 kilogram.

Dodatne funkcije poput teleskopske ručke za guranje, parking kočnice, kao i dela za noge koji je podesiv po visini da garantuje maksimalnu udobnost vašem mališanu, dodatno doprinose funkcionalnosti ovih kolica.

Bilo da hoćete da vam dete gleda u pravcu u kojem idete ili da bude okrenuto ka vama, sedište se može okrenuti za 180 stepeni samo jednim pritiskom na dugme.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde