Sea Ray Sundancer 320 – Savršeni multifunkcionalni porodični kruzer

Dizajneri u kompaniji Sea Ray su ponovo zagrejali stolicu kako bi osmislili bolji sportski kruzer koji odgovara načinu na koji danas koristimo brodove.
Rezultat je ovaj Sundanecr 320, jedan od najuzbudljivijih Sea Ray modela ikada.
Upotrebljen je potpuno novi pristup brodskom dizajnu koji spaja sportske kruzere i bowrider brodove, i na to dodaje gomilu inovacija kako bi se dobio odličan vikend brod.

Novi Sundancer model kompanije Sea Ray spaja dva broda u jedan – bowrider i sportski kruzer , za maksimalno zabavnu porodičnu plovidbu brodom, i poboljšane dnevne i noćne opcije. Nova velika kreativna prednja paluba sa prostorom za odmaranje kao glavnom atrakcijom. Ali ništa manje atraktivni su i kokpit sa prilagodljivim rasporedom sedenja i tvrdim krovom, krmeno zrcalom sa vratancima koja omogućavaju lak pristup vodi, i kabina ispod palube gde porodica može da prenoći.

Vođen povratnim informacijama od vlasnika i znanjem da današnji „vikend ratnici“ žele više prostora i dodatnih sadržaja na palubi, i malo manje retko korišćenog prostora koji zauzimaju smeštajni kapaciteti i kuhinja ispod palube, model Sundancer 320 predstavlja prekretnicu u evoluciji kompanije Sea Ray.

Ali iako je multifunkcionalnost sjajna, neki brodovi izgledaju kao švajcarski noževi. Ovaj Sundancer doduše, još uvek ima oštre i šarmantne linije. Sa dva unapređena MerCruiser MPI DTS motora od 6,2 litre i krmenim pogonom Bravo III, ovaj brod isporučuje više nego dovoljno snage za ovaj kul kruzer.
Za kormilom koje je lako za korišćenje stičete osećaj da vozite dobro izbalansiran, prelep brod.

Sakrivena ležaljka za sunčanje na krmenom zrcalu zove se Sungate i jedna je od detalja koji privlače najviše pažnje, plus tu je i unapređena hidraulična krmena platforma koja može da se spusti ispod površine vode, kao i opcionalni tvrdi krov sa električnom SureShade tendom na izvlačenje i dodatnim frižiderom u kokpitu.

Za kormilom se nalaze dva Raymarine multifunkcionalna displeja od 9 inča sa radarom, tako da možete da plovite maglovitim rekama ili morem kada je smanjena vidljivost.

Opcioni tvrdi krov je „must-have“ pa, zajedno sa opcionom električnom SureShade tendom iza kokpita, možete da pokrijete većinu sedeljki u podne.
Krmeni prostor za odmaranje ima opcioni naslon koji može da se pomeri i tako pretvori taj prostor u veliki prostor za sunčanje i otvara kokpit ka krmenoj platformi i prostoru za plivanje. Opcionalna ležaljka na krmenom zrcalu, po imenu Sungate, ima prikladno ime i poboljšava sadržaje blizu vode koje brod nudi.

Opciona električna krmena platforma, koja se uglavnom sreće samo na brodovima od 12 metara i više, je odlična za decu da se lakše popnu nazad na brod.

Novi Sundancer 320 je tako zgodan brod za letnji odmor, sa toliko upotrebljivog prostora, da su tradicionalni sportski kruzeri, sa njihovim dugačkim konveksnim prednjim palubama i manjim kokpitima, uglavnom prekrivenim platnom, jednostavno postali zastareli.

To je sve vreme i bila želja kompanije Sea Ray. Misija uspešna.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde