Najnoviji LG televizori stižu!

Najnoviji modeli LG televizora za 2020. godinu stižu u Srbiju, najavljuju iz kompanije LG Electronics.

U ponudi će biti TV uređaji poslednje generacije sa autentičnim 8K kvalitetom slike, kao i vrhunski OLED modeli sa jedinstvenim dizajnom.
OLED modeli CX i GX, kao i prestižni modeli iz NanoCell kategorije, biće u našim prodavnicama u junu, a nakon njih stižu i fantastični OLED modeli iz serije ZX i WX.

Zahvaljujući OLED tehnologiji, samosvetlećim pikselima kojima nije potrebno dodatno pozadinsko osvetljenje, serija GX Gallery od 65 inča ima ultra-tanko kućište debljine od svega 20 milimetara. Nosač za TV uleže u pozadinski deo samog televizora omogućavajući mu da se stopi sa zidom, poput umetničkog dela.

Još jedna novina je model CX koji će se lako uklopiti u svaki enterijer, zahvaljujući odsustvu rama, a dimenzija od 48 inča je nova veličina ekrana u ponudi OLED modela.

ZX seriju karakterišu neverovatni detalji i jasnoća slike. Uskoro će u našoj zemlji biti dostupni OLED televizori iz ove serije (88 OLED ZX i 77 OLED ZX) koje odlikuje pravi kvalitet 8K rezolucije.

Ovi modeli imaju četiri puta veću rezoluciju od Ultra HD i šesnaest puta veću rezoluciju od Full HD.

Svi televizori nadmašuju stroge standarde industrije za 8K Ultra HD proizvode koje postavlja CTA – Američka asocijacija potrošača elektronike, što garantuje pravi 8K ugođaj.

LG-jeva izuzetna porodica LCD televizora, NanoCell, biće proširena za tri člana sa 8K rezolucijom (Nano99 serija biće bogatija za dva modela od 75 i 65 inča, a Nano95 serija za jedan model od 65 inča) i svi će, kao i OLED proizvodi, nositi sertifikovan CTA logo – 8K UHD.

Većina ovogodišnjih OLED i 8K NanoCell televizora ima treću generaciju Alpha 9 AI procesora koji, oslanjajući se na prethodna iskustva, poboljšava kvalitet slike i zvuka tokom gledanja filmova, sporta, igranja video igara ili drugih sadržaja zbog jače snage i naprednijih algoritama koje procesor uči pomoću veštačke inteligencije.

LG 8K modeli mogu da reprodukuju 8K sadržaje preko HDMI ili USB ulaza, podržavajući različite formate kao što su HEVC, VP9 i AV1 – od kojih je poslednji najviše zastupljen na YouTube-u i drugim velikim streaming provajderima.

Pored toga, LG 8K televizori mogu da reprodukuju 8K sadržaj sa 60 frejmova u sekundi, kao i da glatko prikažu 8K 60P snimke preko HDMI-a.

LG OLED modeli za 2020. godinu su savršen izbor za sve ljubitelje video igara, jer donose čitav set novih funkcija za igranje.
LG je prvi proizvođač koji je omogućio kompatibilnost NVIDIA G-SYNC sa TV uređajima, a svih 12 ovogodišnjih modela će podržavati ovu gejming tehnologiju.

G-SYNC omogućava usklađenost brzine osvežavanja slike televizora sa priključenim uređajem poput konzola za video igre, tako da se grafički prikaz savršeno precizno prenosi na TV ekran.

Ovogodišnji LG OLED i NanoCell televizori podržavaju i HDMI VRR tehnologiju, što LG čini jedinim TV brendom koji omogućava kompatibilnost sa širokim spektrom gejming uređaja, od grafičkih kartica do konzola.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Zaboravite na staromodne gramofone → RokBlok...

Svako ko je ikada imao kolekciju ploča zna da ti tanki diskovi nisu samo zastareli način...

Izvanredno stilizovani zvučnik Bang & Olufsen...

Najnoviji bežični zvučnik kompanije Bang & Olufsen je oličenje izraza „mali, ali moćan“. Bang & Olufsen...

Ultimativni klima uređaj štedi prostor i...

Ovaj prenosivi sistem za hlađenje i grejanje ne zahteva veliki prostor za instalaciju. Ingenioznost klima uređaja...

Uštedite prostor u stanu sa ovim...

Dobri ljudi u kompanji Friday Furniture napravili su „školjka“ sto (Clamshell Desk) kao alternativu kabastim stolovima...

Novo rešenje kompanije Schneider pretvara postojeće...

Schneider Electric je već duboko zagazio u tržište pametnih domova, ali sada je rešio da širom...

TOP 5 Spikerfoni za rad od...

Jabra Speak2 55 - Najbolji novi spikerfon u srednjem cenovnom rangu Speak2 55 je model srednje klase...

TOP 5: Integrisanih pojačala za vaš...

Kada sastavljate svoj prvi kućni stereo sistem, integrisano pojačalo je vaš najbolji prijatelj. Kombinujući pojačalo sa...

TOP 5: Aktivni zvučnici na tržištu

Aktivni zvučnici spajaju sve tradicionalne komponente stereo sistema u jednom paru zvučnika. Pojačalo je integrisano u...

Totem displej i soundbar

Totem je OLED displej koji može da se smota i takođe služi kao soundbar zvučnik. Za...

LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP...

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis Vuitton Horizon linija predstavlja kolekciju skupih, visokokvalitetnih gedžeta...