Prvi električni motocikl kompanije Harley-Davidson dolazi u avgustu po ceni od 30 hiljada dolara

Model LiveWire je brz i veoma povezan, ali bi autonomija mogla da bude problem.

Nakon godina priče, u kompaniji Harley-Davidson je konačno spremni da svoj LiveWire električni motocikl izbace na tržište – i nije iznenađenje to što mu je cena paprena.

Ovaj „zeleni“ dvotočkaš je sada dostupan u pretprodaji, a debitovaće u avgustu sa solidnom cenom od 29.799 dolara. To je dosta novca, ali u kompaniji Harley-Davidson računaju na to da će performanse i povezanost završiti posao za njih.

Elektromotor koji vam je smešten između nogu pokreće LiveWire od 0-100 km/h za hitrih 3,5 sekundi (sa sve „futurističkim“ zvukom), a H-D Connect usluga koristi LTE mrežu da vam omogući iz daljine proverite stanje vašeg motocikla, dobijete notifikaciju da je vreme za servis i saznate da li neko pokušava da nešto petlja oko vašeg dvotočkaša. Ako neko uspe da vam ukrade motocikl, možete da ga locirat uz pomoć GPS signala.

Ako možete da ga priuštite, naići ćete na jednu glavnu začkoljicu: a to je autonomija.
U kompaniji Harley-Davidson procenjuju da ćete moći da pređete oko 175 km po gradu sa jednim punjenjem. To je svakako dovoljno za većinu potreba, ali veteranska kompanija poput Zero Motorcycles ima motocikle koji mogu da pređu i do 260 km po gradu sa jednim punjenjem.

Vi plaćate za snagu i tehnologiju koju donosi model LiveWire, kao i njegov odličan dizajn.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Model LiveWire je brz i veoma povezan, ali bi autonomija mogla da bude problem. Nakon godina priče, u kompaniji Harley-Davidson je konačno spremni da svoj LiveWire električni motocikl izbace na tržište – i nije iznenađenje to što mu je cena paprena. Ovaj „zeleni“ dvotočkaš je sada dostupan u pretprodaji, a debitovaće u avgustu sa solidnom cenom od 29.799 dolara. To je dosta novca, ali u kompaniji Harley-Davidson računaju na to da će performanse i povezanost završiti posao za njih. Elektromotor koji vam je smešten između nogu pokreće LiveWire od 0-100 km/h za hitrih 3,5 sekundi (sa sve „futurističkim“ zvukom), a H-D Connect usluga koristi LTE mrežu da vam omogući iz daljine proverite stanje vašeg motocikla, dobijete notifikaciju da je vreme za servis i saznate da li neko pokušava da nešto petlja oko vašeg dvotočkaša. Ako neko uspe da vam ukrade motocikl, možete da ga locirat uz pomoć GPS signala. Ako možete da ga priuštite, naići ćete na jednu glavnu začkoljicu: a to je autonomija. U kompaniji Harley-Davidson procenjuju da ćete moći da pređete oko 175 km po gradu sa jednim punjenjem. To je svakako dovoljno za većinu potreba, ali veteranska kompanija poput Zero Motorcycles ima motocikle koji mogu da pređu i do 260 km po gradu sa jednim punjenjem. Vi plaćate za snagu i tehnologiju koju donosi model LiveWire, kao i njegov odličan dizajn.