Kompanija Rotel oživljava premijum hi-fi brend Michi

Michi P5 i S5 su kao stvoreni za dnevnu sobu

Rotel je početkom 90-ih godina prošlog veka predstavio pristupačnu premijum Michi seriju, ali je svega nekoliko godina kasnije penzionisao ovaj brend.
Sada ga vraćaju sa premijerom tri nova flegšip uređaja.

Kao što mnogi audiofili znaju, prikupljanje vrhunskih hi-fi komponenti zna da bude veoma skup sport.

U kompaniji Rotel kažu da novi Michi brend nudi „izvanredan zvuk, najkvalitetniju izradu i elegantan, moderan dizajn – uz odličnu vrednost za vaš novac“.

Ali ove tri nove komponente su i dalje prilično skupe, samo ne suludo skupe.

Michi serija donosi odlične performanse koje neguje kompanija Rotel u premijum segment sa modelima koji nude novi novi inženjerstva, izrade i dizajna dok istovremeno postavljaju standarde za performanse zvuka.

Bilo je potrebno tri godine rada na razvoju da bi se stiglo do ovog nivoa, gde dizajn uključuje visoku efikasnost, kondenzatore za skladištenje sa proreznom folijom koji podržavaju do 32 izlazna tranzistora visoke snage i posebne velike torusne transformatore postavljene u kućišta napunjena epoksijem za minimalnu buku i vibracije.

P5 pretpojačalo ima strujno kolo A klase sa dva AKM digitalno-analogna konvertera od 32-bit/768 kHz za garantovan „detaljni zvuk, preciznost i najvišu muzičku vernost uz očuvanje krucijalnog ritma i tajminga za sve muzičke žanrove bez obzira na stil slušanja“.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde