Novi brijač kompanije Gilette donosi grejanje umesto još oštrica

Prvi proizvod koji dolazi iz eksperimentalnog GilletteLabs odeljenja nije jeftin.

Lako je smisliti šalu tipa: kako tačno Gillette može da unese inovacije u brijanje, osim da doda još više oštrica? Pa, može da doda grejanje. Prvi proizvod iz kompanije GilletteLabs, koja će se baviti inovacijama, je zagrejani brijač.

Ima metalnu pločicu zlatne boje koja se zagreje za manje od jedne sekunde i pruža iskustvo slično brijanju nakon tretmana toplim peškirom. Sama pločica dostiže temperaturu od 43°C, grejući pritom vašu penu/gel/sapun za brijanje, a potom i vašu kožu.

Na osnovu rezultata testiranja koje je sprovela kompanija, ovaj brijač će zagrejati vašu kožu mnogo bolje nego kada ga samo pokvasite toplom vodom.

A zašto bismo to radili? Čak i nagoveštaj luksuznog ugođaja koji donosi brijanje nakon tretmana toplim peškirom bi trebao da čitavo iskustvo učini mnogo prijatnijim. Postoje dva nivoa podešavanja grejanja (45 i 50 stepeni celzijusa), a brijač dolazi sa sopstvenim postoljem za indukciono punjenje na kom možete da istaknete svoju veoma skupu igračku za muškarce.

Da, iskustvo brijanja nakon tretmana toplim peškirom je skuplje od brijanja vašim uobičajenim brijačem – za 160 dolara dobićete zagrejani brijač sa pet oštrica, kada konačno stigne u prodavnice. U kompaniji planiraju da ga prodaju i preko interneta, pored prodaje u standardnim prodavnicama.

Najveće pitanje je: koliko zaista podseća na brijanje nakon tretmana toplim peškirom?

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Prvi proizvod koji dolazi iz eksperimentalnog GilletteLabs odeljenja nije jeftin. Lako je smisliti šalu tipa: kako tačno Gillette može da unese inovacije u brijanje, osim da doda još više oštrica? Pa, može da doda grejanje. Prvi proizvod iz kompanije GilletteLabs, koja će se baviti inovacijama, je zagrejani brijač. Ima metalnu pločicu zlatne boje koja se zagreje za manje od jedne sekunde i pruža iskustvo slično brijanju nakon tretmana toplim peškirom. Sama pločica dostiže temperaturu od 43°C, grejući pritom vašu penu/gel/sapun za brijanje, a potom i vašu kožu. Na osnovu rezultata testiranja koje je sprovela kompanija, ovaj brijač će zagrejati vašu kožu mnogo bolje nego kada ga samo pokvasite toplom vodom. A zašto bismo to radili? Čak i nagoveštaj luksuznog ugođaja koji donosi brijanje nakon tretmana toplim peškirom bi trebao da čitavo iskustvo učini mnogo prijatnijim. Postoje dva nivoa podešavanja grejanja (45 i 50 stepeni celzijusa), a brijač dolazi sa sopstvenim postoljem za indukciono punjenje na kom možete da istaknete svoju veoma skupu igračku za muškarce. Da, iskustvo brijanja nakon tretmana toplim peškirom je skuplje od brijanja vašim uobičajenim brijačem - za 160 dolara dobićete zagrejani brijač sa pet oštrica, kada konačno stigne u prodavnice. U kompaniji planiraju da ga prodaju i preko interneta, pored prodaje u standardnim prodavnicama. Najveće pitanje je: koliko zaista podseća na brijanje nakon tretmana toplim peškirom?