FIAT u crvenom!

Partnerstvo brenda FIAT sa organizacijom (RED) se nastavlja: novi (Tipo)RED i novi (Panda)RED pridružuju se porodici (500)RED predstavljenoj prošlog septembra.

FIAT tumači, predstavlja i izražava vrednosti italijanskog „dolce vita“ duha; borba protiv pandemija je u skladu sa tim vrednostima. Međutim, nema „dolce vite“ za vreme COVID-19. Partnerstvo između brenda FIAT i organizacije (RED) je sada osnaženo proširenom (FIAT)RED gamom, koja takođe umnožava prilike za širenje poruka zajedničke društvene angažovanosti i poziva na preuzimanje aktivne uloge u ovom putovanju ka boljoj budućnosti.

(Tipo)RED je zasnovan na novoj Cross Station Wagon karoseriji i dostupan je u Tipo hečbek varijanti. Nova (RED) varijanta se odmah prepoznaje po (RED) znaku na stubovima i crvenoj boji, poznatoj kao Passione Red, sa retrovizorima u istoj boji.

Panda je lider na tržištu u Italiji i – zajedno sa modelom 500 – u celom segmentu u Evropi. Oko 8 miliona modela je proizvedeno, a (RED) poruka će dopreti do svakog fana ovog simbola. Panda postaje potvrda izvrsnosti partnerstva sa organizacijom (RED) i društvene odgovornosti brenda.

Novi (500)RED je unapređen jedinstvenim, aktuelnim dodatkom, korisnim za svakodnevni život:  „Sanitizing Glove Box“, sistemom za sanitaciju pregrade.

Model 500X MY22 je sada još više u duhu 500! U okviru game 500X, prednji deo je ažuriran sa novim „500“ znakom, kao i natpisom „FIAT“ pozadi. Dva dizajnerska elementa koji čine 500X još modernijim, omaž izgledu i stilu modela Novi 500.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde