POTPUNO NOVI Mercedesov salon u Beogradu

Ovlašćeni Mercedes-Benz partner i servisni centar u Beogradu koji posluje u okviru Emil Frey Grupe, kompanija Emil Frey Auto Centar potpuno je renovirala svoj prodajni salon sledeći najnovije standarde brenda Mercedes-Benz.

Kupci u Beogradu će od sada biti u prilici da u potpuno novom ambijentu iskuse premijum doživljaj brenda sa trokrakom zvezdom, i bliže se upoznaju sa proizvodima i podbrendovima G, AMG, Maybach i EQ.

Digitalna transformacija uveliko je uzela maha, a brend Mercedes-Benz je u stopu prati.

Kupci današnjice su dobro informisani, žele najnovije digitalne tehnologije i traže prilagođena rešenja za mobilnost.

Mercedes-Benz kontinuirano razvija i jača svoju vodeću ulogu u investiranju i izgradnji objekata koji ispunjavaju najstrože standarde, a sa ciljem ne samo ispunjenja, već prevazilaženja očekivanja kupaca.

Najnoviji standardi brenda Mercedes-Benz, imenovani kao MAR2020, pružaju kupcu premijum iskustvo.

Moderna arhitektura i najsofisticiranije digitalne tehnologije su u službi zadovoljstva kupaca i njihovog prvoklasnog iskustva već kod prvog kontakta sa brendom Mercedes-Benz.

„Kao generalni distributer za brend Mercedes-Benz, kompanija Star Import i njena prodajno-servisna mreža neprekidno teže da pruže prave vrednosti Mercedes-Benz proizvoda uz neprikosnovenu profesionalnost i posvećenost. Kvalitet i zadovoljstvo klijenata su naši najvažniji prioriteti. Izuzetno mi je zadovoljstvo što Mercedes-Benz partner u Beogradu, kompanija Emil Frey Auto Centar sada poseduje najsavremeniji salon te vrste u Srbiji, koji će postaviti standard za ostale partnere u našoj mreži“, izjavio je Štefan Vöröš, generalni direktor kompanije Star Import.

Salon kompanije Emil Frey Auto Centar, u ulici Omladinskih brigada 33, na Novom Beogradu, prvi je u Srbiji koji je u potpunosti uređen prema MAR2020 standardima.

Na više od 1500 m2, objekat koristi novu i modernu arhitekturu kako za spoljašnje, tako i za unutrašnje prostore.

Dizajn je prepoznatljiv i moderan, dok je unutrašnji prostor osmišljen imajući na umu minimalistički luksuz.

Unutrašnjost nudi toplinu i udobnost premijum salona, koja je već dobro poznata kupcima brenda Mercedes-Benz.

Novi izložbeni salon takođe redefiniše ulogu digitalnog sveta, bez negiranja tradicionalnih, analognih oblika komunikacije.

Prodajni tim osigurava pravilnu prezentaciju pomoću ličnog kontakta i korišćenjem digitalnih elemenata, kao što su LED ekrani poslednje generacije, čime se dodatno unapređuje Mercedes-Benz brend iskustvo.

Uvedene su nove funkcije kao što su Star Assistant i Product Expert.

Njihov primarni cilj je da omoguće prijatan boravak kupcima tako što će na samom startu odgovoriti na potrebe klijenata, bilo da su u pitanju dodatne informacije oko usluga ili detaljna objašnjenja o samim proizvodima.

„U središtu svih naših težnji jeste da uvek klijentima ponudimo samo najbolje. Zato kontinuirano insistiramo na unapređenju naših ponuda i usluga. Prateći najsavremenije trendove brenda koji zastupamo, sada je naša ponuda zaokružena jedinstvenim, modernim objektom na Novom Beogradu“, istakao je Slobodan Radoičić, direktor kompanije Emil Frey Auto Centar.

U skladu sa trenutnim okolnostima, broj ljudi koji istovremeno borave u zatvorenom prostoru salona je ograničen.

Preduzete su sve neophodne mere zaštite i prevencije, a nošenje maski je obavezno kao i držanje fizičke distance među posetiocima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde