BMW CE 02: Ne zovite ga e-skuter ili e-motocikl. On je eParkurer!

Dve godine nakon lansiranja modela BMW CE 04, BMW Motorrad je predstavio još jedno električno vozilo za urbane sredine. Međutim, za razliku od modela CE 04 koji je nedvosmisleno skuter, model CE 02 to nije, ili makar tako tvrde u kompaniji BMW. Bavarski gigant kaže da BMW CE 02 nije ni e-Skuter ni e-Motocikl, već ga opisuje kao „e-Parkurer“.

Parkurer je u suštini urbano vozilo koje vam pomaže da se krećete po gradu brzo i efikasno, a u slučaju modela BMW CE 02, i sa mnogo stila. On je okretan, praktičan, robustan i ima minimalistički dizajn.

Njegovi veliki točkovi podržavaju njegovu robusnost, a dobri su i za vožnju po različitim vrstama terena. Ram, točkovi i prednji branik u crnoj boji, kao i gornji oklop sa tri stezaljke i mat-siva maska motora odišu stilom i minimalizmom istovremeno.

Postoji i posebna HIGHLINE verzija sa ekstrovertnim i šarenim izgledom koji mu daju viljuške anodizirane u zlatnoj boji i trakasti detalji, kao i Petrol boja koja mu daje kontrast.

Postoje dve verzije modela CE 02. Jedna od 11 kW (15 ks) sa maksimalnom brzinom od 95 km/h i verzija sa 4 kW (5 ks) (izlazna snaga 3,2 kW (4 ks)) koja je ograničena na 45 km/h. Ova druga verzija omogućava upravljanje vozačima od 15 godina ili bilo kome sa vozačkom dozvolom B kategorije, dok za prvu verziju morate da imate 16 ili više godina.

Druge karakteristike vredne pomena uključuju okvir šasije sa dvostrukom petljom, teleskopske viljuške (napred), jednostranu zadnju viljušku, livene lagane alu-felne, mikro TFT ekran od 3,5 inča, UCB-C port, BMW Motorrad ABS (samo na prednjem točku), asistenciju za rikverc, ASC, RSC, donja visina sedišta od 750 mm, mesto za saputnika, startovanje bez ključa, LED svetla i eksterni punjač od 0,9 kW za punjenje preko standardne kućne utičnice.

BMW CE 02 eParkourer za 2024. godinu možete poručiti po početnoj ceni od 7.599$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

SHANE je paralelan elektromobil na dva...

Ako bi Shane Chen imao svoj način, pojam motornog dvotočkaša kao motocikla bio bi potpuno uništen....

TEST: BMW i4 je bolji...

BMW i4 je, u aktuelnoj ponudi modela iz Minhena, najmanji auto među njihovim limuzinama na elektro...

Ultralaki sat Ming LW.01 postavio je...

Ako postoji nešto što svet satova voli više od superlativa, to je prijateljska igra nadmetanja da...

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...
Dve godine nakon lansiranja modela BMW CE 04, BMW Motorrad je predstavio još jedno električno vozilo za urbane sredine. Međutim, za razliku od modela CE 04 koji je nedvosmisleno skuter, model CE 02 to nije, ili makar tako tvrde u kompaniji BMW. Bavarski gigant kaže da BMW CE 02 nije ni e-Skuter ni e-Motocikl, već ga opisuje kao „e-Parkurer“. Parkurer je u suštini urbano vozilo koje vam pomaže da se krećete po gradu brzo i efikasno, a u slučaju modela BMW CE 02, i sa mnogo stila. On je okretan, praktičan, robustan i ima minimalistički dizajn. Njegovi veliki točkovi podržavaju njegovu robusnost, a dobri su i za vožnju po različitim vrstama terena. Ram, točkovi i prednji branik u crnoj boji, kao i gornji oklop sa tri stezaljke i mat-siva maska motora odišu stilom i minimalizmom istovremeno. Postoji i posebna HIGHLINE verzija sa ekstrovertnim i šarenim izgledom koji mu daju viljuške anodizirane u zlatnoj boji i trakasti detalji, kao i Petrol boja koja mu daje kontrast. Postoje dve verzije modela CE 02. Jedna od 11 kW (15 ks) sa maksimalnom brzinom od 95 km/h i verzija sa 4 kW (5 ks) (izlazna snaga 3,2 kW (4 ks)) koja je ograničena na 45 km/h. Ova druga verzija omogućava upravljanje vozačima od 15 godina ili bilo kome sa vozačkom dozvolom B kategorije, dok za prvu verziju morate da imate 16 ili više godina. Druge karakteristike vredne pomena uključuju okvir šasije sa dvostrukom petljom, teleskopske viljuške (napred), jednostranu zadnju viljušku, livene lagane alu-felne, mikro TFT ekran od 3,5 inča, UCB-C port, BMW Motorrad ABS (samo na prednjem točku), asistenciju za rikverc, ASC, RSC, donja visina sedišta od 750 mm, mesto za saputnika, startovanje bez ključa, LED svetla i eksterni punjač od 0,9 kW za punjenje preko standardne kućne utičnice. BMW CE 02 eParkourer za 2024. godinu možete poručiti po početnoj ceni od 7.599$.