Veći, bolji, brži, zeleniji koncepti za Jeep

Koncept vozila za uskršnji Jeep Safari 2022. obuhvataju Jeep Wrangler Magneto 2.0 koncept, Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV koncept, Koncept Jeep ’41, Koncept Jeep Rubicon 20th Anniversary, „Jeep Bob” koncept , Jeep D-Coder Concept u izradi JPP-a, Uskršnji Jeep safari.

Električna energija, legendarne 4×4 sposobnosti i impresivne performanse biće u centru ovogodišnjeg Uskršnjeg Jeep® safarija, koji je kao drugi dom brenda Jeep. Brend Jeep i Jeep Performance Parts by Mopar (JPP) tim predstavljaju svoje vrhunsko umeće sa izvanrednom kolekcijom posebno izrađenih 4×4 i 4xe koncept vozila kako bi pokorili poznati crveni kameni teren u Moabu, u Juti. Hiljade ljubitelja terenske vožnje i vernih fanova brenda Jeep iz svih predela sveta sjatiće se u Moab, u periodu 9-17. aprila, na nedelju dana godišnje tradicije terenske vožnje i tehničkog off-roading-a.

„Uskršnji Jeep Safari je savršena prilika da brend Jeep pomeri granice razvoja vožnje sa pogonom na četiri točka, i što je najvažnije, da ostane povezan sa našim kupcima,“ rekao je Džim Morison, viši potpredsednik i direktor brenda Jeep za Severnu Ameriku. „Moab je ritual inicijacije za mnoge vlasnike Jeep-a, a posedovati Jeep znači zaista razumeti taj životni stil – to je ono što je u suštini brenda Jeep. Bilo da je u pitanju Jeep koncept ili najnovije Jeep-ovo vozilo u redovnoj proizvodnji, naši kupci imaju priliku da se bliže upoznaju sa našim projektima iz strasti tokom ovog događaja. Od potpuno sposobnog BEV off-roader-a do grubih i snažnih terenskih vozila, svaki koncept istinski odražava ono što nam korisnici kažu da žele i pokazatelj je pravca u kome budućnost brenda Jeep i terenske vožnje idu.“

Ove godine, 10 različitih konceptualnih vozila brenda Jeep i JPP-a opremljeno je skupom naprednih pogonskih sistema. U istaknutoj kolekciji se posebno izdvaja trijumfalni povratak modela Jeep Wrangler Magneto, prvog konceptualnog vozila na električne baterije (BEV) brenda Jeep. Još moćniji i sposobniji Jeep Wrangler Magneto 2.0 i četiri dodatna Jeep 4xe konceptualna vozila su dokaz posvećenosti brenda Jeep konceptu „Slobode sa nultim emisijama“. Dodatno, svaki koncept sadrži poslednje proizvodne i prototipske delove JPP u izradi Mopar-a, koji su razvijeni na osnovu rigoroznih specifikacija i sa legendarnim 4×4 mogućnostima na umu.

„Udružili smo se sa brendom Jeep, a nema boljeg mesta od godišnjeg Uskršnjeg Jeep safarija da predstavimo naše najnovije proizvodne i posebno prilagođene inovacije pravim ljubiteljima terenske vožnje,“ rekao je Mark Bosanac, potpredsednik za Severnu Ameriku, Mopar Service, Parts & Customer Care. „Za razliku od ostatka ponude za post-prodajno tržište, naši Jeep Performance Parts delovi, koji su testirani u fabrikama i dostupni u fabričkoj proizovdnji, posebno su dizajnirani za upotrebu na najtežim stazama na svetu.“

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde