Početna Gadgets Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Ovi modeli kompanija Edifer, Denon, Sonos i drugih su impresionirali ljude koji su ih testirali, a i vi ćete naći razloge zbog kojih vam se sviđaju


Najbolji bežični zvučnik sa niskom cenom

JBL Flip 4 je zvučnik sa stvarno povoljnom cenom. Cena u maloprodaji je daleko manja. Ne dozvolite da vas niska cena zavara, ovaj JBL zvučnik pruža mnogo za ovu cenu.

Sa klasičnim cilindričnim dizajnom, ovaj zvučnik zauzima relativno malo prostora u rancu ili na stolu u dvorištu. Flip 4 dolazi u šest zabavnih boja, pa možete čak i da ga uparite sa svojim omiljenim naočarama za sunce.

U kompaniji tvrde da baterija traje do 12 sati, a IPX7 ocena vodootpornosti znači da može da preživi čak i kada ga u potpunosti potopite u vodu, što ga čini savršenim za plažu, ili neki događaj na otvorenom gde postoji mogućnost da padne kiša.

U poređenju sa zvučnicima koji su se na ovom testu pokazali kao oni sa najboljim zvukom, model Flip 4 ima par nedostataka, bas malo previše puca, a visoki tonovi su malo prigušeni.

Ali kada ga koristite napolju ili u nekim drugim opuštenim prilikama gde zvučnik poput ovog funkcioniše najbolje, zvučni potpis JBL zvučnika Flip 4 će vas vući da puštate pesme jednu za drugom.

CENA: 100 $

Leave a Reply