XPG nova gejming oprema na CES sajmu

XPG PHOTON je 27-inčni IPS ekran koji uvodi Vivid Color® Eye-Safe Display tehnologiju kompanije PixelDisplay Inc. po prvi put u nekom gejming monitoru.

Ova nova tehnologija omogućava doživljaj noćnog igranja uz smanjen napor očiju tako što eliminiše štetno plavo svetlo, bez ispranih prljavo-braon boja, folija ili naočara koje blokiraju plavo svetlo. Rešenje može da se prebacuje između široke game boja tokom dana i zadivljujuće šarenog doživljaja tokom noći.

Veličina JESTE bitna, a ovaj ekstremni koncept koji je veći od života ima vertikalni protok vazduha na stilski čistom, cilindričnom dizajnu koji slojevito smenjuje premijum metalni izgled sa staklom i RGB efektima kako bi stvorio praznik za oči.

Kućište je takođe standardno opremljeno sa četiri točkića koji se okreću u svim pravcima, bez dodatnih troškova.
Veoma prostrana unutrašnjost može da smesti E-ATX matične ploče, tri grafičke kartice maksimalne veličine i više hladnjaka na veoma zgodnom kliznom ležištu.

XPG-ova kompletna linija DRAM-ova i SSD-ova biće prikazana na štandu.

Među njima su tri nova koncepta PCIe Gen4 SSD-ova (SAGE, INDIGO i PEARL) sa brzinama čitanja/pisanja do 7000/6000 MB/s i sa podrškom za NVMe 1.4 i najnoviju AMD platformu, što ih čini savršenim izborom za gejmere, stvaraoce sadržaja i 5G primene. SU630 i SX8100 SSD-ovi, oba sa kapacitetom do 4TB, takođe će se pojaviti na XPG štandu.

Posetite XPG na CES-u (7 – 10. januara 2020. godine) u hali Venetian, Titian 2206. Obratite se lokalnom XPG predstavniku kako biste zakazali lični obilazak XPG štanda.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde