Početna Broj 209 Naim Audio Mu-so – Solidan zvučnik spreman za budućnost

Naim Audio Mu-so – Solidan zvučnik spreman za budućnost

Lepeza novih boja mrežice daje drugoj generaciji Mu-so zvučnika dodatni vizuelni karakter.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Britanski proizvođač audio opreme Naim Audio je preuredio svoj višestruko nagrađivani Mu-so audio sistem.

Nakon doprinosa 25 audio inženjera tokom tri godine projektovanja, Mu-so druge generacije nastavlja 45-godišnju misiju kompanije iz engleskog okruga Wiltshire koja uvek teži da postigne „autentično muzičko iskustvo“.

10 saveta Instagram IN PAGE

Intuitivni korisnički interfejs sa nizom dugmića koji pokreću unapred podešene funkcije omogućava brz i lak pristup mnoštvu platformi za strimovanje, uključujući Spotify i Tidal.

Prva generacija ovog bežičnog sistema nam je zapala za oko i uvo 2018. godine, kada nas je oduvala (i bukvalno) svojim neverovatnim performansama. Stoga je prilično hrabro to što su u kompaniji rešili da promene 95% njegove tehničke strukture, ’[pomerajući granice] onoga što je moguće uraditi sa zvučnim sistemom koji se ceo nalazi u jednoj kutiji.’

Snaga procesora je pojačana deset puta na 2.000 MIPS (miliona instrukcija po sekundi), što je ispratilo i poboljšanje drajvera ovog zvučnika, koji sada imaju bolji odziv basa kako bi se obezbedila čistoća zvuka u muzičkoj kakofoniji. Potpuno novi HDMI ARC ulaz vam sada omogućava da koristite ovaj zvučnik kao soundbar za svoj televizor. Dodatni portovi uključuju ethrenet, USB, digitalni optički ulaz i analogni ulaz od 3,5 mm.

Istovremeno, dodatak novih opcija za povezanost omogućava pristup mnoštvu digitalnih i analognih izvora. Dodatne sposobnosti za višesobno povezivanje, pristup brojnim platformama za strimovanje i tehnologija kao i posebna poboljšanja za firmware u budućnosti pokrili su svaki aspekt konzumacije muzike u jednom modernom domu.

Za one koji žele uređaj koji se posebno ističe i koji će biti aktuelan još dugo vremena, i koji pritom izgleda podjednako dobro kako i zvuči – vanvremenski minimalistički dizajn i mrežice zvučnika Mu-so druge generacije se uklapaju u taj opis.

Leave a Reply