Model SA-S600 popunjava prazninu između univerzalnog sistema zvučnika C70Mk2 i odvojenih sistema kao što su C700 i G700, pozicionirajući se kao kompaktni risiver visokih performansi koji može da se poveže na bilo koji sistem zvučnika, smanjujući potrebu za povezivanjem više različitih uređaja.

U srcu ovog risivera nalazi se potpuno digitalno Technics pojačalo zasnovano na JENO endžinu. SA-C600 želi da bude svestrani sistem, sa otvorom za CD sa gornje strane i MM fono ulazom za povezivanje sa gramofonom, optičkim SPDIF ulazom za televizore, kao i izlazom za sabvufer kada želite dodatni bas.

Funkcija Space Tune nudi mogućnost zasebnog konfigurisanja levog i desnog kanala, kao i sposobnost za podešavanje zvuka u odnosu na okruženje u kom se sistem nalazi sa četiri unapred podešene postavke („Slobodan“, „Do zida“, „U ćošku“ i „Na polici“).

Chromecast je integrisan, čime se omogućava pristup kompatibilnim striming servisima i dodaje opcija da risiver bude deo višesobne postavke. Ostale opcije za bežično strimovanje uključuju Apple AirPlay 2 kao i podršku za muzičke striming servise kao što su Spotify Connect, Tidal, Deezer i Amazon Music. Ako slušate radio, imate i to u vidu internet radio stanica kao i DAB i FM radia.

U kompaniji Technics kažu da je SA-C600 „savršeni“ za stvaranje sistema sa zvučnicima SB-C600. Ovaj risiver će se naći u prodaji po ceni od 999,99 dolara sa gornjom pločom od brušenog aluminijuma i kućištem u srebrnoj ili crnoj boji.

Prethodni tekstNosivi uređaj za praćenje kovida? Znamo uređaj koji može da detektuje virus!
Sledeći tekstCES 2022: Smart home

Leave a Reply