Već 9 godina za redom na prvom mestu u SOundbar zvučnicima

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje tržišta FutureSource Consulting. U novom izveštaju objavljenom 28. februara stoji da je Samsung prvi na tržištu soundbar zvučnika devetu godinu zaredom, sa tržišnim udelom od 20,2 odsto i udelom u obimu prodaje u ovoj industriji od 18,4 odsto u 2022. godini.

Samsung soundbar zvučnici, među kojima je i vrhunska Q-serija, rezultat su stručne izrade i finog podešavanja i odlikuju se moćnim i imersivnim kvalitetom zvuka, poboljšanom kompatibilnošću sa TV uređajima i elegantnim i modernim dizajnom. Funkcije kao što je prilagođavanje zvuka prostoru su dobile pohvale i korisnika i stručnjaka jer kalibriraju zvuk tako da se uklopi u akustička svojstva svakog prostora za neponovljiv doživljaj zvuka.

Da su Samsung soundbar zvučnici oduševili stručnjake i kritičare potvrđuje i činjenica da je AVForums izabrao model HW-Q990B za najbolji u klasi za 2022. godinu, a Newsweek prokomentarisao da model HW-S800B „stvara impresivan zvuk koji ispunjava celu prostoriju“ u tako kompaktnoj formi.

Samsung ove godine podiže svoju liniju soundbar zvučnika na još viši nivo uz savršen kinematografski zvuk i vrhunske audio funkcije koji osvajaju srca korisnika i ljubitelja kućnog bioskopa.

Samsung model HW-Q990C je vodeći soundbar zvučnik iz Q-serije uz impresivan 11.1.4-kanalni zvuk i Dolby Atmos audio. Dolazi sa najnovijom funkcijom Q-Symphony 3.0, koja analizira i obrađuje kanale sa glasovima i audio elemente da bi se dobio savršeno sinhronizovan zvuk na svim TV i soundbar zvučnicima. Takođe ima funkciju SpaceFit Sound Pro, koja kalibrira zvuke da se uklope u akustička svojstva svakog prostora, kao i funkciju Game Mode Pro, koja optimizuje zvuke po žanrovima igara za još veću vernost stvarnosti kada se igra preko Samsung Gaming Huba.

„Samsung je posvećen ponudi najbolje kućne zabave u industriji koja ispunjava sve veće potrebe naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsednik za Vizuelne Uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung soundbar zvučnici savršeno se uklapaju sa Samsung TV uređajima i predstavljaju vrhunac kinematografskog zvuka uz pametne audio funkcije i poboljšanu povezanost.“

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

TEST: Samsung Galaxy Watch6 (Classic)

Stariji korisnici znaju da Samsung ima iskustva u pravljenju satova i pre Watch serije, koja je...

Totem displej i soundbar

Totem je OLED displej koji može da se smota i takođe služi kao soundbar zvučnik. Za...

LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP...

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis Vuitton Horizon linija predstavlja kolekciju skupih, visokokvalitetnih gedžeta...

Klipsch je spreman za karaoke sa...

Zvučnici za žurke – snažni i često šareno obojeni prenosivi Bluetooth zvučnici – već nekoliko godina...

Fleksibilnost i svestranost bez kompromisa

Danas je predstavljena Galaxy preklopnih uređaja: Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5. Vodeći modeli u...

Otvoren prvi LG Concept store u...

Dobrodošli u prvi LG Concept store u Srbiji. LG Concept prodavnica predstavlja jedinstveno odredište koje donosi...

Kako da se zaštitite dok radite...

Broj Amerikanaca koji rade na daljinu se utrostručio sa 5,7 na 17,9 odsto između 2019. i...

Zvučnik Q Acoustics 5020 donosi dinamički...

Po hijerarhiji je smešten između modela Q Acoustics 3000i i Concept serije, kao rešenje za ljude...

Ultimativni zvuk za svakoga!

Bilo da se radi o slušanju vaše omiljene muzike ili jednostavnom ugađanju sebi, Galaxy Buds2 Pro...
Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje tržišta FutureSource Consulting. U novom izveštaju objavljenom 28. februara stoji da je Samsung prvi na tržištu soundbar zvučnika devetu godinu zaredom, sa tržišnim udelom od 20,2 odsto i udelom u obimu prodaje u ovoj industriji od 18,4 odsto u 2022. godini. Samsung soundbar zvučnici, među kojima je i vrhunska Q-serija, rezultat su stručne izrade i finog podešavanja i odlikuju se moćnim i imersivnim kvalitetom zvuka, poboljšanom kompatibilnošću sa TV uređajima i elegantnim i modernim dizajnom. Funkcije kao što je prilagođavanje zvuka prostoru su dobile pohvale i korisnika i stručnjaka jer kalibriraju zvuk tako da se uklopi u akustička svojstva svakog prostora za neponovljiv doživljaj zvuka. Da su Samsung soundbar zvučnici oduševili stručnjake i kritičare potvrđuje i činjenica da je AVForums izabrao model HW-Q990B za najbolji u klasi za 2022. godinu, a Newsweek prokomentarisao da model HW-S800B „stvara impresivan zvuk koji ispunjava celu prostoriju“ u tako kompaktnoj formi. Samsung ove godine podiže svoju liniju soundbar zvučnika na još viši nivo uz savršen kinematografski zvuk i vrhunske audio funkcije koji osvajaju srca korisnika i ljubitelja kućnog bioskopa. Samsung model HW-Q990C je vodeći soundbar zvučnik iz Q-serije uz impresivan 11.1.4-kanalni zvuk i Dolby Atmos audio. Dolazi sa najnovijom funkcijom Q-Symphony 3.0, koja analizira i obrađuje kanale sa glasovima i audio elemente da bi se dobio savršeno sinhronizovan zvuk na svim TV i soundbar zvučnicima. Takođe ima funkciju SpaceFit Sound Pro, koja kalibrira zvuke da se uklope u akustička svojstva svakog prostora, kao i funkciju Game Mode Pro, koja optimizuje zvuke po žanrovima igara za još veću vernost stvarnosti kada se igra preko Samsung Gaming Huba. „Samsung je posvećen ponudi najbolje kućne zabave u industriji koja ispunjava sve veće potrebe naših korisnika“, izjavio je Čioldži Kim, izvršni potpredsednik za Vizuelne Uređaje u kompaniji Samsung Electronics. „Samsung soundbar zvučnici savršeno se uklapaju sa Samsung TV uređajima i predstavljaju vrhunac kinematografskog zvuka uz pametne audio funkcije i poboljšanu povezanost.“