Podkasti, video i sport na HUAWEI telefonima

SQUID-ova moćna usluga vesti je dostupna milionima Huawei korisnika putem Huawei Browser – a u preko 60 zemalja.
Sada, Huawei Browser pokreće dodatne kanale kao što su Video vesti, Pokasti i Sport sa vestima iz SQUID – a.

Huawei Browser pruža korisnicima brzu internet pretragu i praktično pretraživanje za sveobuhvatno ijedinstveno korisničko iskustvo.

Pored pružanja novih i značajnih karakteristika, Huavei Browser je posvećen sveobuhvatnoj zaštiti privatnosti za korisnike telefona i tableta.

U ovom premium okruženju, SQUID News pruža svoju moćnu uslugu vesti u mešovitom fidu vesti, tako da će korisnici na prvi pogled imati najvažnije vesti, kao i kroz dodatne 3 kategorije kao što su Video, Podkasti i Sport.

Ovo korisnicima pruža priliku da budu u toku sa najnovijim vestima iz različitih kategorija i da duboko zarone u okean vesti.

Uz izvore kao što su RTS, PC Press, Informer, Tech Lifestyle i mnogi drugi, korisnici će u realnom vremenu dobijati sve vesti iz SQUID-a sa najboljim lokalnim, regionalnim i međunarodnim medijima iz svih izvora.

Preuzmite Huawei Browser besplatno u Huawei AppGallery da biste uživali u najinteresantnijim i najnovijim vestima iz SQUID News-a u Huawei Browser-u.

“SQUID News pruža zanimljive i atraktivne vesti vodećih izdavača širom sveta u Huawei Browser-u. Korisnici sada mogu da čitaju vesti iz različitih tema i ne samo da budu u toku sa najnovijim i najvažnijim vestima, već i da slušaju najnovije podkastove ili gledaju video vesti“, kaže Johan Othelius, izvršni direktor i osnivač SQUID-a.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde