Novi nasmejani LG logo

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi pravac i vizualni identitet brenda koji će bolje oslikati LG „Život je lep“ (Lifes good) vrednosti sa podmlađenim i dinamičnijim izgledom, koji će se pojaviti na svim fizičkim i digitalnim platformama gde LG komunicira sa kupcima.

U novim Smernicama Brend Komunikacije, koje su poslate svim zaposlenima u kompaniji LG, izneta je nova vizija brenda namenjenog svima, bez obzira na godine, uključujući i generaciju Z, kako bi se LG etablirao kao ikonski brend. U novim smernicama, ponavljaju se osnovne vrednosti kompanije LG kao što su „Korisničko iskustvo bez kompromisa“, „Inovacija usmerena na ljude“ i „Toplina koja mami osmehe“.

Slogan brenda, Life’s Good, prenosi poruku da kompanija omogućava svojim korisnicima da uživaju u kvalitetnijem životu i prepuste se dragocenim trenucima korišćenjem LG proizvoda, usluga i komunikacija.

U digitalnom prostoru, simbol kompanije će oživeti i iznenaditi kupce novom dimenzijom izražajnosti. Simbol brenda, sastavljen od slova L i G, može da izvede osam jedinstvenih pokreta, uključujući klimanje, okretanje i namigivanje. Sa novim pokretima, LG simbol može da pozdravi kupce prijateljskim osmehom ili da duhovito igra uz pozadinsku muziku na digitalnim platformama. Pored prepoznatljive crvene boje, kompanija će koristiti energičniju LG Active Red boju u svim komunikacijama sa kupcima. Predstavljeni su različiti gradivni elementi ove boje koji se mogu primeniti u skladu sa jedinstvenim karakteristikama svakog proizvoda ili usluge.

Kompanija LG je dizajnirala i novi font za slogan Life’s Good, koji će se češće koristiti u pakovanju proizvoda. U fontove su pametno integrisani različiti oblici inspirisani brojnim LG proizvodima.

 

„Jaka i dosledna strategija brenda nam omogućava da bolje komuniciramo naše vrednosti i jedinstven identitet koji harmonično spaja inovaciju sa toplinom“, rekao je Vilijam Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics. „Implementirajući novu strategiju brenda, LG ima za cilj da postane ikonski brend koji pravi pozitivnu razliku u životima kupaca, bez obzira na njihove generacije i lokacije”, zaključio je Cho.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Doživite WOW razliku uz Samsung OLED...

Kompanija Samsung srpskom tržištu predstavlja novu dimenziju u oblasti OLED televizora i pripremila je posebnu ponudu...

Samsung nagrađuje studente!

Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku...

Osnaženje ženskom polu za odabir budućih...

Sa ciljem da se devojčice, učenice sedmih i osmih razreda osnovnih škola, osnaže prilikom odabira budućih...

Već 9 godina za redom na...

Samsung Electronics prepoznat je kao lider na globalnom tržištu soundbar zvučnika prema podacima firme za istraživanje...

Domaća kompanija AskGamblers prodata za 45...

Za sve one kojima treba još ubeđivanja da je moguće napraviti vodeći onlajn biznis u nekoj...

Crnoj Gori kao prvoj zemlji na...

Crna Gora je prva zemlja na svetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj...

Čak 80 nagrada za Samsung inovativne...

Kompanija Samsung Electronics dobitnik je ukupno 80 nagrada na International Forum (iF) Design Awards 2023, prestižnom...

Proslava u čast novog GranTurismo modela!

Maserati je sinoć organizovao proslavu u čast svog novog modela GranTurismo, zajedno sa ličnostima iz sveta...

Samsung, za lakši život vlasnika kućnih...

Imati kućnog ljubimca iskustvo je koje menja život. Od jutarnjeg buđenja uz umiljato mače do dolaska...

Xiaomi Redmi Note 12 serija –...

Na svetskom nivou, Redmi Note 12 ima pregršt verzija i podvarijanti. Za Srbiju i region su...
Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi pravac i vizualni identitet brenda koji će bolje oslikati LG „Život je lep“ (Lifes good) vrednosti sa podmlađenim i dinamičnijim izgledom, koji će se pojaviti na svim fizičkim i digitalnim platformama gde LG komunicira sa kupcima. U novim Smernicama Brend Komunikacije, koje su poslate svim zaposlenima u kompaniji LG, izneta je nova vizija brenda namenjenog svima, bez obzira na godine, uključujući i generaciju Z, kako bi se LG etablirao kao ikonski brend. U novim smernicama, ponavljaju se osnovne vrednosti kompanije LG kao što su „Korisničko iskustvo bez kompromisa“, „Inovacija usmerena na ljude“ i „Toplina koja mami osmehe“. Slogan brenda, Life’s Good, prenosi poruku da kompanija omogućava svojim korisnicima da uživaju u kvalitetnijem životu i prepuste se dragocenim trenucima korišćenjem LG proizvoda, usluga i komunikacija. U digitalnom prostoru, simbol kompanije će oživeti i iznenaditi kupce novom dimenzijom izražajnosti. Simbol brenda, sastavljen od slova L i G, može da izvede osam jedinstvenih pokreta, uključujući klimanje, okretanje i namigivanje. Sa novim pokretima, LG simbol može da pozdravi kupce prijateljskim osmehom ili da duhovito igra uz pozadinsku muziku na digitalnim platformama. Pored prepoznatljive crvene boje, kompanija će koristiti energičniju LG Active Red boju u svim komunikacijama sa kupcima. Predstavljeni su različiti gradivni elementi ove boje koji se mogu primeniti u skladu sa jedinstvenim karakteristikama svakog proizvoda ili usluge. Kompanija LG je dizajnirala i novi font za slogan Life's Good, koji će se češće koristiti u pakovanju proizvoda. U fontove su pametno integrisani različiti oblici inspirisani brojnim LG proizvodima.   „Jaka i dosledna strategija brenda nam omogućava da bolje komuniciramo naše vrednosti i jedinstven identitet koji harmonično spaja inovaciju sa toplinom“, rekao je Vilijam Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics. „Implementirajući novu strategiju brenda, LG ima za cilj da postane ikonski brend koji pravi pozitivnu razliku u životima kupaca, bez obzira na njihove generacije i lokacije”, zaključio je Cho.