Sa Bespoke frižiderom u središtu domaćinstva, korisnici će moći da prilagode svoj enterijer prema sopstvenom stilu sa kuhinjskim paketima koji uključuju mašine za pranje sudova, šporete i mikrotalasne rerne velikog raspona u beloj, tamnoplavoj ili zelenoj boji. Izvan kuhinje, Bespoke Jet™ usisavač donosi snažne performanse čišćenja i eleganciju u dnevni boravak, dok Bespoke mašina za pranje i mašina za sušenje čine pranje veša inteligentnim i jednostavnim zadatkom.

„Bespoke koncept nije ograničen samo na kuhinjske aparate. Verujemo da bi korisnici trebalo da imaju slobodu prilagođavanja svog doma onako kako bi zaista hteli. Ovim novim kućnim uređajima omogućavamo korisnicima stvaranje životnih prostora koji zaista odražavaju njihov ukus i osećaj estetike – koristeći značajne Samsung inovacije i tehnologiju“, izjavio je Kanghyup Lee, izvršni potpredsednik i direktor prodaje i marketinga sektora za poslovanje digitalnim uređajima, Samsung Electronics.

Dostupan u raznim veličinama, konfiguracijama i bojama, najnoviji Samsung Bespoke frižider sa francuskim vratima omogućava prilagodljiv elegantan dizajn ravnog prednjeg dela. Uz ovo proširenje postojeće ponude Bespoke frižidera, koja uključuje Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door zamrzivač i Bespoke 1-Door Flex Column, sad postoji opcija Bespoke frižidera koja odgovara potrebama svake porodice.

Kako bi korisnicima pomogao da bolje organizuju i čuvaju svoje namirnice, Bespoke frižider sa francuskim vratima opremljen je najnovijim Samsung inovacijama za čuvanje i hlađenje.

Bespoke Jet™ bežični štapni usisavač prvi put je predstavljen na Bespoke Home 2021, a na globalna tržišta dolazi 2022 godine. Uz Samsung All-in-One Clean Station™, Bespoke Jet™ olakšava održavanje čistoće i higijene doma korisnika. Bespoke Jet™ takođe ima moderan, vrhunski dizajn koji je u isto vreme moćan i lagan, osmišljen da omogući sveobuhvatno rešenje za čišćenje. Bespoke Jet™ dostupan je u ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj – bojama koje korisnicima omogućavaju da svoj usisavač smjeste gde god žele, bez narušavanja celokupnog uređenja svog životnog prostora.

Bespoke mašine za pranje i sušenje uključuju vrhunske pametne karakteristike koje pranje čine intuitivnijim i produktivnijim. Oba uređaja dizajnirana su s ravnim prednjim dijelom i dostupni su u više boja, uključujući crnu i mornarsko plavu.

Pored najnovijih kućnih aparata, Samsung je na CES 2022 predstavio i novitete po pitanju SmartThings tehnologije koja omogućuje povezani život i pokreće budućnost IoT-a (Internet of Things). Otkrivene su mogućnosti integracije softvera SmartThings Hub u odabrane Samsung pametne televizore, pametne ekrane i Familiy Hub frižidere za 2022. godinu.

„Kada se vratimo nekoliko godina unazad, korisnici su se uvek oslanjali na neku centralnu tačku za povezivanje svih svojih uređaja. Integracijom SmartThings Hub tehnologije u odabrane Samsung uređaje, eliminisaćemo ulazne prepreke i pojednostaviti čitav proces kako bismo korisnicima omogućili stvaranje povezanog doma iz snova“, rekao je Mark Benson, direktor sektora za proizvode i inženjering, Samsung SmartThings.

Za više informacija o Bespoke liniji proizvoda posetite samsung.com/bespoke, a za više informacija o SmartThings tehnologiji posetite www.smartthings.com.

Prethodni tekstS ponosom objavljen Magic V, prvi savitljivi telefon
Sledeći tekstCES 2022: I Fiat na CES sajmu 2022

Leave a Reply