Uronite u surround zvuk orkestra koji svira uživo pravo iz vaše dnevne sobe s najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja TV-a na novi nivo, a uz prigodan soundbar na poklon doživite pravo koncertno iskustvo iz udobnosti sopstvene fotelje.

Novi Neo QLED 8K i 4K modeli televizora nadovezuju se na dosadašnje Neo QLED linije proizvoda uz još više inovacija i fenomenalnih tehnologija. Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u centar radnje uz najjasnije detalje. Uživajte u filmovima i serijama u bioskopskom kvalitetu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8K procesora koja primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i sve što gledate učinila kristalno jasnim.

Uronite u svet umetnosti uz The Frame Art Store koji nudi više od 1500 umetničkih dela iz svetski poznatih muzeja i galerija kao što su ruski muzej Ermitaž, francuski Luvr i španski Prado.

Dopustite da inovativne tehnologije ovogodišnjih Neo QLED  i The Frame televizora podignu vaše iskustvo uživanja u multimedijalnim sadržajima na viši nivo i uronite u svet slike i zvuka bioskopskog kvaliteta!

Promocija traje od 15.6.2022. do 17.7.2022. ili do isteka zaliha. Više informacija pronađite na linku

Prethodni tekstPrestige X60 – Umetnost stvaranja blagostanja na vodi
Sledeći tekstSkoro 200.000 fišing napada usmerenih na kriptovalute

Leave a Reply