Početna AUTOMOBILI DMH-WT8600NEX – Linija bežičnih Pioneer proizvoda koji podržavaju CarPlay uključuje premijum lebdeći...

DMH-WT8600NEX – Linija bežičnih Pioneer proizvoda koji podržavaju CarPlay uključuje premijum lebdeći risiver dijagonale 10,1 inča

blank
ATV & NAUTICA 2020

Kompanija Pioneer je još pre više od pet godina prva uvela Apple CarPlay funkcionalnost u risivere koji dolaze sa tržišta dodatne auto-opreme.

Ovaj proizvođač elektronske opreme je za 2020. godinu pripremio veliko poboljšanje za svoje NEX risivere.

Ovi sveže najavljeni Pioneer risiveri biće bolji od većine standardnih CarPlay risivera, uključujći i one u novim automobilima.

Pioneer ima jedan model koji vlasnici automobila posebno iščekuju: DMH-WT8600NEX.
Ovo je njihov novi, najmoderniji lebdeći risiver dijagonale 10,2 inča sa bežičnim CarPlay povezivanjem.

To znači da ovaj nadprosečno veliki ekran ima veću dijagonalu i prostire se izvan komandne table automobila.
Ekran je takođe i podesiv jer možete da ga pomerate vertikalno, horizontalno ili možete da ga nakrivite unapred ili unazad u odnosu na kućište.

Većina risivera sa sekundarnog tržišta auto-industrije ima ekrane dijagonale 6-7 inča.
Ekran kompanije Pioneer od 10,1 inča predstavlja najveći model iz NEX linije i kompatibilan je sa slotovima za 1-DIN risivere za širu kompatibilnost za unapređivanje.

Veliki ekran je optimiziran za prikazivanje elemenata koji mogu da se tipkaju prstom u vožnji.

Rezolucija od 720p HD znači da je prikaz sadržaja veći, a ne gušći, uključujući način na koji se prikazuje Apple CarPlay.

blank

Najbolja funkcija od svih je bežična podrška za CarPlay koja eliminiše potrebu za povezivanjem iPhonea i uređaja putem kabla svaki put kada želite da koristite CarPlay tokom kratkih putovanja.

Pioneer za novi risiver DMH-WT8600NEX predlaže početnu maloprodajnu cenu od 1.200 dolara, mada cene uglavnom padnu vremenom.

Leave a Reply