Rebel su šik bubice napravljene od ekoloških materijala, uključujući bambus, kompozit od prirodnih drvenih vlakana i recikliranu plastiku. Čak i ambalaža može 100% da se reciklira. Kvalitet izrade je dobar i bubice imaju kućište od čvrste plastike sa glatkim drvenim detaljima napred. Ove bubice takođe mogu da izdrže različite tipove oštećenja, zahvaljujući IPX5 rejtingu za vodu, znoj i otpornost na vremenske uslove.

Udobnost nije baš onakva kakvu biste možda očekivali. Dizajn sa nakrivljenim drajverom pritiska ušnu školjku a to ćete početi da osećate već posle 30 minuta nošenja.

Ovo su bežične bubice koje nemaju nikakavo pritiskanje ili tapkanje za puštanje/pauziranje sadržaja. Funkcija za detektovanje pozicije bubica zadužena je za ove dve akcije, što znači da morate da izvadite bubice da biste automatski pauzirali ono što slušate i vratite ih nazad da biste automatski nastavili slušanje. Rebel bubice podržavaju virtuelne asistente Siri, Google Asistent i Bixby. Mikrofoni dobro registruju glasove a bot sa veštačkom inteligencijom prepoznaje i brzo odgovara na upite.

Kvalitet zvuka na HoM slušalicama i bubicama je konstantno bio zabavan. Rebel bubice dolaze sa dva zamenjiva ekvilajzera – Signature i Bass Boost – kao i drajverima od 10 mm, zbog čega imaju topliju i eksplozivniju zvučnu pozornicu. Ono što ove bubice isporučuju zvuči vrlo prijatno, mada možete osetiti naglašene basove u Signature režimu koji malo sputavaju srenje i visoke tonove.

Izolacija buke nije najbolja pa nećete moći da čujete zvuk u potpunosti jer se do ušiju provlače zvukovi iz okruženja.

Trajanje slušanja je 8 sati sa jednim punjenjem. Ako uračunate glasnu jačinu zvuka, strimovanje i ekvilajzer, onda dužina slušanja opada za nekih 30 do 45 minuta. Kutija za punjenje takođe donosi mnogo dodatnog slušanja, tačnije 30 sati. To vam je oko 3-4 dodatna punjenja. Sa 15 minuta brzog punjenja dobićete sat vremena slušanja. Po prvi put na jednim HoM bežičnim bubicama sada imamo i bežično punjenje.

Bluetooth 5.0 garantuje stabilnu konekciju i omogućava brzo uparivanje sa uređajima. Takođe imate i dugme za uparivanje na dnu kutije za punjenje u slučaju da nekada morate to da odradite manualno.

Multipoint tehnologija nije dostupna, tako da nećete moći da povežete Rebel bubice sa dva uređaja istovremeno.

Rebel bubice zadržavaju većinu stvari koje čine HoM proizvode posebnim. Što se tiče dizajna, morate poštovati napor koji je uložen u izradu tako lepih bežičnih bubica od recikliranih materijala. Zvuk je dovoljno snažan da zadovolji ljubitelje basa, a iako dolazi na uštrb čistoće, i dalje ćete dobiti punu dozu niskih, srednjih i visokih zvukova na određenim pesmama. Baterija koja omogućava 8 sati slušanja i bežično punjenje su dodatni plus.

Konačna presuda

House of Marley Rebel bubice imaju sve prepoznatljive odlike ovog brenda kao što su jak zvuk i održivo pakovanje.

HOUSE OF MARLEY REBEL TRUE WIRELESS EARBUDS SPECS:

Tip                                           „In-Canal“

Bežične                                     Da

True Wireless                            Da

Vrsta konekcije                         Bluetooth 5.0

Frekvencijski odziv                     20Hz – 20kHz

Otporne na znoj i vodu              Da

Aktivno poništavanje buke         Ne

Težina                                       6 g svaka slušalica, kutija: 43 g

Autonomija                               8 sati slušalice, 30 sati sa kutijom

CENA: $ 129.99

Prethodni tekstBOLID FORMULE E TREĆE GENERACIJE: ZENIT PERFORMANSI, EFIKASNOSTI I ODRŽIVOST
Sledeći tekstLegenda i apsolutni pobednik u GR Sport verziji

Leave a Reply